Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stefan__Gitarra

napisz nick oraz wiek powiem kim jestes...

Polecane posty

Gość Stefan__Gitarra
lizak bez patyka: wsrod przyjacil poprostu lizaczka dla nieznajomych lizara. Bardzo mila kobieta z cudowna osobowoscia, o ktorej marzy kazda jej kolezanka. lizak bez patyka: flirtuje wykorzystujac swoje sliczne nogi, by je podkreslac chodzi czesto na targ i tam nabywa meskie kalesony w rozmiarze xs ktore jeszcze bardziej podkreslaja spod spodnicy jej sliczne nogi. lizak bez patyka jest sliczna, wszystko nienaganne, dlatego jej kolejny facet napala sie na jej stopy i chce miec je wszedzie. lizak bez patyka denerwuje sie tym, bo dla niej zwiazek to milosc oraz cieplo jakim sie darzy z mezczyzna. Nie lubi seksu bo uwaza, ze to dodatek i moze po slubie bedzie na to czasu. Zreszta juz ustalila ze dziecko bedzie sztuczna metoda poczete. Czasami zastanawia sie czy jej kolego nie jest chory, bo siedzac mu na kolanach w jednym miejscu czuje takie mocne wzgrubienie a jego oczy wtedy sa takie wielkie... boi sie czy to nei objawy raka. lizak bez patyka: chciala by otworzyc salon kosmetyczny, jednak poki co przystala na czytaniu pani domu, po ktorym odplywa w marzeniach

Gość agirlla
ja też chcę coś usłyszeć :) :) agirlla 19 lat ;) ;)

spro cech charakeru uchwyciles, jednak biale reawiczk , duze dyskoteki i speedy sa nie dla mnie:) aczkolwiek lubie tanczyc ale w mniejszyc "placowkach":D i z tym zhp tez przesadziles;) nie wytrzymalabym rygoru:D

Gość Stefan__Gitarra
kosia1: uczestniczka z trybun z tanca z gwiazdami. Otwarta na nowe znajomosci i szanujaca zboczenia inncyh, Stara sie nie przeklinac, jednak gdy jej ojciec pyta sie jak codzien jak w szkole wybucha i zaczyna byc szewcem. a to jest zwiazane z jej zawodem, bo marzyla o takim zakladziku i jej ojciec zainwestowal oszczednosci zycia wlasnie w naprawe obuwia w sklepiku osiedlowym. kosia1: ta praca jest spelniona, do tego na wekend ma monostwo par do wyboru na impreze lub do babci, a do tego moze spelniac swoje erotyczne podniety. Szaleje ogladajac noszone buty, do tego gdy moze je wachac jest najszczesliwsza na swiecie. Jednak, robi sie to chore i wie, ze jak tak dalej bedzie, otworzy punkt cerowania skarpetek. kosia1: nie tylko buty sa jej pasja, uwielbia gotowac, oddaje sie tej profesji godzinami. uwielbia odgrzewac pizze, robic budyn czy kpiec kreta. Jest niesamowita, szykujac tak doskonale i bogate dania, wiec jej przyszly facet codziennie bedzie dziekowal ze jest przy nim...

zgadza sie tylko to ze lubię gotować, ale napewno nie te potrawy ktore wymieniłeś...nigdy nie idę na łatwiznę:p nie wracam ze szkoły z bluzgami bo mam ja za sobą. i jestem pracownikiem państwówki:p

Gość ajt
20

Gość Stefan__Gitarra
setunia:* najkii: seksowna slicznotka, jednak obrazjej psuja orginalne dresy najka z targu. Ma ich duzo, ba.. mozna powiedziec ze na kazdy dzien tygodnia, wlaczeniz bialym na niedziele, oraz seledynowym gdy idzie wieczorem na specery. Ma faceta, jednak jej z nim jest zle, czuje sie upokorzona, gdy on podchodzi do niej od tylu i mowi ze ja kreci, ze jest jego marzeniem i najseksowniejsza na swiecie. najkii wiec ze to podstep i poprostu facet potrzebuje gotowki. najkii: poznala ostatnio pana zenka, kierowca taksowki, ktory wg jej jest szarmancki i sie w nim zaczela podkochiwac. Uderzylo w nia pozytywnie to ze gdy przywiozl ja na miejsce na taryfie bylo 15, 45zl, a on chcial tylko 15 zl, do tego ze szanowal jej spokoj i nic nie mowil. Chcialaby na niego upolowac, jednak nie laduje sie w cos kiedy jest w poprzednim zwiazku. najkii: marze o przyszlosci, marzy o tym ze jest potentatko stacji benzynowych i moze rozrzucac pieniedzimi! Chcialaby z nich utworzyc zaklad ortalionowych rzeczy. najkii: imponuje jej rokita, on ma kapelusze, a najkii ma swoja kolekcje siarczyscie kolorowych dresow

Gość Stefan__Gitarra
dziabong: corka pol wlocha pol czlowieka i matki polki. Wychowywana na zasadach w bogatym domu. Jej aspektami zycia sa walka oraz wyzysk drugiego dla swojej satysfakcji. Uwilbia zarzadzac, wiec jej ojciec potentat asenizacj, chce przepisac na nia szereg firm w polsce i wloszech. Jednak by opanowac wszystko musiala by pojezdzic rok na ciezarowce, co dla niej jest jakims wyjatkowym wyzwaniem, bo juz kiedys jezdzila traktorem, co prawda przez ten rejs jej dziadek stracil noge ale nie to jest najwazniejsze. Tak naprawde dziabong wstydzila sie gdy wyszlo na ja ze jej ojciec to nijaki Rocco.S. ale majac tak duze pieniadze kupil sobie icorce nowe zycie. dziabong: ostatnio dostala sportowy woz i jezdzi nim na trasie warszawa-berlin wożąc ludzi do pracy. Zawsze jej imponowalo gdy dozjezdzala autobusem szkolnym i kierowca krecil kolkiem, to tez spelnia swoje dzieciece marzenia. dziabong uwielbia masturbacje, najbardziej gdy siedzi sobie milo w pokoju, a za sciana slyszy jak pijany sasiad bije zone. Wtyed jest jej jak w siodmym niebie. dziabong marzy o porzadnym i wychowanym mezczyznie zycia, chcialaby aby byl troche niezrownowazony, bo lubi przemoc

Gość Stefan__Gitarra
Drachunia: typowa kumpela w kwiecie wieku. Slodka, mila, najcudowniejsze ze szanuje przyjaciol i jesli jakis jej kolego ma braki w seksie to bez problemu mu pomaga, bo wie ze przyjaciele musza sie wspierac i liczyc na siebie. Ostatnio w ciagu tygodnia byla u 5 i byle z tego dumna, ze jest tak lubiana. Drachunia zna sie na sztuce oraz budownictwie. Sama mieszka w kamienicy, ktora co prawda ledwo sie trzyma, ale to jest jej za wlasne pieniadze! Drachunia: lubi mitingi, wieczorami spotyka sie z przyjaciolmi w siebie w mieszkaniu i siedzac na wersalce graja wszyscy w rozbieranego pokera. Drachunia: hobby to pedzenie dobrych naleweczek. Ostatnio cytrynowka, przed ostatnio wisniowka, zna sie na tym i wazne ze kazdemu facetowi przypasuje. Drachunia chciala by pracowac w browarach, dlatego wie ze idzie dobra droga, ktora w zyciu da pieniadze, kosztownosci oraz szczescie. Drachunia ma ideal mezczyzny, najlepiej siwo czarne wlosy, do 165 cm wzrostu i musi miec kminkowyy zapach z pachy

Gość Stefan__Gitarra
jozkowa: malo wymaga od zycie, wmawia sobie ze jesli juz to ma to nic wiecej nie porzebuje. Byla sprzedawczyni w rzezniku, obslugujaca punkt serow w tesco, telemarkieter, ochroniarz... by tu wymieniac mozna bylo, poprostu ma tak duzo kwalifikacji dzieki ktorym moze miec kazda prace. jozkowa uwielbia grac w totolatka, a slyszac reklame w tv "pogoda dla bogaczy" robi sie mokra i zaczyna gleboko oddychac, marzac o tym jak wydaje 30zl na srebrne kolczyki. jozkowa: jak kazda kobieta lubi masturbacje, jednak janwiecej satysfakcji jest gdy oglada swoje marzenie, kochanka w telewizji. Ryszard rembiszewski jest dla niej wszystkim, marzo o nim 24h, wie ze umie obcoodzic sie z pileczka i to nie jedna. jozkowa ma ladna figure, jednak nie nosi stanikow przez co jej piersi nie sa takie jedrna. Wie, ze zarabiajac w totku miliony, zrobi sobie depilacje laserowa bikini oraz zabieg na jedrnosc cyckow. jozkowa chciala by sie oddac wycieczka, bardzo podoba sie jej trasa wroclaw-londyn

Dzięki Stefan, Twoje pomysły są niewyczerpane> Powinieneś zacząć zarabiać na tym kasę>Pozdrawiam

Gość blekot 32
;)

Gość Stefan__Gitarra
jinxthebunny: mila dziewczyna, choc dziewica, ktorej zaczyna to coraz bardziej przeszkadzac. Boi sie ze sotka nie odpwiedniego faceta na ten pierwszy raz, dlatego mysli o ogorku chwili i atmosferze. jinxthebunny:uczy sie pilnie i zawsze kazdego nauczyciela slucha jak tylko umie, przez co czesto kazali jej zostac po lekcjach i proponowali intymny uklad. Zawsze zastanawia sie dlaczego tak jest i jest typowym miesem rzuconym do hien. Jednak zaczela rozummiec,ze jest bardzo atrakcyja i kazdy facet chce ja przeleciec! zmobilizowala ja to do dzialania i teraz jest z 55 latkiem, ktory prowadzi znana polska firme. jinxthebunny poki co przelewa pieniadze z jego kontta na swoje, bo w planach ma szczesliwe zycie samemu a nie z jakimis fagasami. jinxthebunny marze o pracy jako fryzjerka w swoim zakladzie

Gość blekot 32
kobieta of course :)

Gość jinxthebunny
:D:D:D cała ja !! dzięki :*:*:*

Gość latarnia
a moj nick? jestem kobieta mam 23 latka;D