Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stefan__Gitarra

napisz nick oraz wiek powiem kim jestes...

Polecane posty

Gość a ja a ja tez
ksiezna walii wiek 24 i co o mnie powiesz?

:D:D:D:D niezle szkoda tylko ze cyce wielkie mam tyllko w marzeniach :(

Gość Stefan__Gitarra
Płatek: pochodzi z wlkp przez co mysli ze drogi sa jej. Pogania swoim seicento z kratka w pozycji na losia. Czyli reka na 12 godzinie kierownicy a glowa na drugim fotelu. Platek uwielbia lans, kocha gdy stoi na przejsciu dla pieszych i emeryci o kuli patrza na nia z ciekawosci czy ruszy czy jednak pozwoli przejsc. marzeniem jej jest zrobic tuning ioptyczny auta, juz na allego zalicytowala sportowe owiewki do szyb oraz diodowe spryskiwacze w kolorze niebieskim. Platek uwielbia seks w lesie z przypadkowym partnerem... dlatego zawsze zatrzymuje sie pod spoldzielnia inwalidow "piast" czekajac na delikwenta, ktory ja uszczesliwi

Nic sie nie zgadza.Mam Peugeota a nie Seicento,seks uprawiam od 12 lat z tym samym facetem,a spółdzielnia inwalidóów pod którą czekam na delikwenta nazywa się "Przyjaźń". Ale ogólnie mi się podoba . :-)

Gość Stefan__Gitarra
Turlam_Dropsa : zadymiarz, cham, luj.. uwielbia wiejskie imprezy na ktorych jest zigolakiem i stawia napoje gazowane heleny nastka z okolicznych wiosek. Uwielbia style mody, jest metroseksualny. Umie sie dobrze ubrac.. zazwyczaj tez do pracy czy imprezke zaklada zacna koszule z falbanami, spodnie jednopaskowce z dresu i do tego zacne oddajace dzwieki tanca z gwiazdami samonoski ze scietym czubkiem ze skory kingkonga benegalskiego. Turlam_Dropsa : ma problemy z osobowoscia i czasami udaje psa, dlatego zawsze jego mama go opieprza jak w domu po raz koleejny jest mokra noga od stolu. W przyszlosci Turlam_Dropsa chce byc lekarzem a skad to powolanie? otoz uwielbia sobie na rekach zyletka wypisywac inicjaly metaliki

Gość Stefan__Gitarra
Chcę ważyć 52 kg: anorektyczka jedna z najwyzszch w polsce. Ma ponad 210cm. Kiedys chcialja bonita do siatkowki, miala wielki talent jednak wolala pracowac dalej w tesco na kasach. Spelnia sie w tej pracy i to jest najazniejsze. Prywantnie jest to dobra dziewczyna, gdy tylko jakis sasiad poprosi o cos milego, leci odrazu bo mama zawsze powtarzala ze nalezy pomagac blizniemu. Problemem na jej wwzrost jest dostac rzeczy, jednak juz to problemem nie jest, bo nie wychodzi z domu. a tam jest prawdziwe safari, kwiatki papuga, karaluchy i myszy. Jej dom jest piekny i sobtelny, jedynym problemem bylo rozburzenie sciany dzialowej by nogi sie zmiescily podczas spania, przez co spoldzielnia mieszkaniowa chciala ja wywalic na bruk.

Gość Stefan__Gitarra
onaznudzona: jest mutantem utozsamia sie z x-menem. ma tez specjalne okulary oraz skafander iukradziony panu z telekomunikacji ktory akurat byl w studzience. Majac tak wyrafinerowany stroj gdy tylko zbliza sie godz 18 i kolejna czesc x-mena zaklada specjalny plaszcz, kozaki, okulary i siada przed telefizorem. By czuc sie jak w statku kosmicznym do krzesla przyszyla swoje stare strongi ktore sluza jako pasy. Na codzien jednak jest slodka slicznotka, uwielbia do podkreslac zakladajac meskie majteczki z targu pakowane po 3 sztuki za 2,4zl Ma sliczne krecone blond wlosy, jednak stwierdzila ze faceci sie na nie gapia i ze ssa swiniami, wiec w biedronce kupila maszynke do golenia i teraz ma wlosy na faceta. Marzy o ksieciu z bajki i samochodzie. Ksiecia nie ma, a samochod kupuje juz 6 lat i narazie nie ma nic na oku, bo jej auto musi miec turbo-booster system mutanta, tak jak w xmenie.

Gość Stefan__Gitarra
onaznudzona: jest mutantem utozsamia sie z x-menem. ma tez specjalne okulary oraz skafander iukradziony panu z telekomunikacji ktory akurat byl w studzience. Majac tak wyrafinerowany stroj gdy tylko zbliza sie godz 18 i kolejna czesc x-mena zaklada specjalny plaszcz, kozaki, okulary i siada przed telefizorem. By czuc sie jak w statku kosmicznym do krzesla przyszyla swoje stare strongi ktore sluza jako pasy. Na codzien jednak jest slodka slicznotka, uwielbia do podkreslac zakladajac meskie majteczki z targu pakowane po 3 sztuki za 2,4zl Ma sliczne krecone blond wlosy, jednak stwierdzila ze faceci sie na nie gapia i ze ssa swiniami, wiec w biedronce kupila maszynke do golenia i teraz ma wlosy na faceta. Marzy o ksieciu z bajki i samochodzie. Ksiecia nie ma, a samochod kupuje juz 6 lat i narazie nie ma nic na oku, bo jej auto musi miec turbo-booster system mutanta, tak jak w xmenie.

Gość Mjuriel 24
i co? kim jestem hihi

Gość Stefan__Gitarra
stic: co chwile sie martwi swoja sytuacja materialna. Ma problemy poniewaz dostal karte kredytowa z limitem 1000zl i wszystko juz rozdal (kupil sznurowadla u versace), teraz za to nie ma splacic jak zadluzenia. Staly klient providenta, a haslo "w czym dzis mozemy pomoc" zawsze sobie powtarza wstajac rano. Stic nie jest zly, nie wszystko przepieprza ze swojego zycia, umie tez inwestowac. Niedawno kupil na stadionie w warszawie pompki cisnieniowe do penisa, ma ich 100 szt i wie ze zrobi na tym duzy interes. Coz kazdy slawny od czegos drobnegos ie dorabias,a ze stic wybral imtymnosc oraz cewki moczowe... Marze sie mmu duuzy dom (60m2) ktory bedzie urzadzony w niebagatelny sposob. Juz sobie wymyslil, ze sypialnia bedzie spelniac pelne erotyczne aspekty i marzenia kobiet. Chce kupic zestaw bling bling, czyli ruski szampan, 1000 falsyfikatow 100zl, oraz stringi wyscielane perlo podobna masa:)

Gość Stefan__Gitarra
tamtaramtam: byla zakonnica, jednak zrezygnowala po tym jak nie wzieli jej na casting na dziennikarza w tv trwam. Ma doswiadczenia w fachu, poniewaz tworzyla wiadomosci DD to znaczy, kiedys byla statystko w materiale o wypadku autobusu na wsi Rzygowo w malopolskim, musiala trzymac sie za glowe przez 3 sekundy. Duzo osob stwierdzilo ze ma talent aktorski, jednak bo zlaniu przez serwis trwa dala sobie z tym spokoj. Chce dawac szczescie ludzia, dlatego pakuje obcym zakupy w biedronkach, robi to bez interesownie, jednak gdy jest jakis przystojny mekero (mezczyzna z wasem) wsuwa mu w kieszen spodni swoj numer komorki. Zawsze wieczorem czeka czy sie odezwie, jesli tak odprawia rytual zimnego buddy przez co sasiedzi wala w sciany. Marzeniem zycia jest wycieczka krajoznawcza po szlaku piastowskim

Gość tamtaramtam
az ciary po plecach przechodza... wypisz wymaluj ja!

Gość Stefan__Gitarra
meaaa: 25 letni ogier, jednak nie jest to spowodowane jakoscia stosunku a tym, ze ma taki smiech. Wstaje o 4 rano i siedzi na taborecie w kuchni rozmyslajac o swoim przegranym zyciu. Juz sie wypalil bo w wieku 25 lat osiagnal duzo. Jest prezesem, jednak tylko na papierku. Uwielbia gdy moze byc ulegly, jeszcze do tego gdy moze zalozyc czapke milicyjna kupiona na allegro czuje sie jak prawdziwy polski facet. meaaa: jest specjalista i technikiem oraz zlota raczka, oprocz tego ze wszstkie swiatla w domu wlacza na pilota od alarmu ze swojego samochodu mysli teraz nad urzadzeniem, w kotre jak sie cos wlozy bedzie zimne. Nie wychodzac z domu cale zycie nei orientuje sie co juz jest a co nie, jednak projekt urzadzenia chliodzacego jedzenie ma prawie na ukonczeniu. meaaa jest realista, lecz ma prorocze sny. OStatnio snilo mu sie o urzadzeniu w ksztalcie latarki na baterie, ktore sprawie kobiecie satysfkacje. Wie ze po urzadzeniu chlodzacym takie cos zrobi i da do wyprobowania swojej matce

zajebiście tylko, że ja jestem kobietą :o

Gość Żmyja
no wykaż się :) tylko nie poddawaj się stereotypom :P

Gość Stefan__Gitarra
a ja a ja tez: mistrzyni zlewakow w walii. jest chwalona przez szefa kuchni poniewaz umie mys talerze na naraz, nie uzywajac wody a swoja sline. Radzi sobie calkiem dobrze, zarobki tez satysfakcjonuja wiec na codzien a ja a ja tez jest bardzo szczesliwa. Oddala sie ksiazka szczegolnie autora "lew starowicz" poniewaz uwaza,z e z miedzy nog do serca. a ja a ja tez imponuje kultura walii, tez dlatego szaleje za tamtymi chlopakami, szczegolnie gdy maja seksi brzuszek piwny i zolta bielizne od nieprania. a ja a ja tez jest bardzo ladna, jednak uwaza ze nei szata zdobi czlowieka i dlatego ubiera sie jak facet. Kazdy polak na nia patrzy bo jest slodka, jednak osoby tej samej narodowoscie dyskryminuje bo uwaza ze polski facet to tylko kasa, sukces, oraz milosc i rodzina

Gość Stefan__Gitarra
meaaa: nie napisalas atakie sa zasady:) Ksiezniczka84: prekursorka uzywania dezodorantu w sztyfcie na swoim osiedlu. Jej zboczeniem jest trzymanie zuzytych sztyftow w pokoju, przez co kazdy facet chcacy zdobyc jej serce i bedacy w jej domu wie ze dama dba o siebie, Jej zycie erotyczne jest bogate i rozwiniete, juz jest na etapie ze kocha sie z mezczyzna pod koldra w ciemnym pokoju w jednej pozycji. Za taki wspanialy seks owija facetow w kolo palce i robia dla niej wszystko! Ostatnio jeden zakochany zafundowal 2 hamburgery w pobliskim barze osiedlowym, jednak Ksiezniczka84 obrazila sie bo jest rozpieszczona! Jej motto to: chce faceta, ale musi miec siano, dzieki temu wie ze jej przyszlosc bedzie w bogatym domu przy kominku w objeciach ukochanego. Ksiezniczka84 zlozyla swoje cv na konduktora pkp, poniewaz kreci ja niebieski mundur, a do tego uwaza ze seksowni sa sokisci

Gość najkii
kobieta 25 lat:)

\" 10:19 Stefan__Gitarra napisz swoj nick i wiek, opisze twoja osobe \" gdzie jest płeć?? a poza tym \"A\" w języku polskim to końcówka żeńska, tak samo jak imię Mea :o

heheheheheheeheh ale zes wymyslil jedyne co sie zgadza to \'\'dba o siebie\'\' i \'\'jest rozpieszczona\'\'

Gość Mjuriel 24
hej no a ja?? ilez mozna pisac o ta interpretacje nicku ;p