Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stefan__Gitarra

napisz nick oraz wiek powiem kim jestes...

Polecane posty

Gość Stefan__Gitarra
Grzegorz Brzęczyszykiewicz: naiwniak, prostak. Caly czas wszyscy go robia w balona. Ma kobiete, jednak ma ona dzieci z innych zwiazkow, ale Grzegorz Brzęczyszykiewicz kocha jak swoje, calujac je na dobranoc. Grzegorz Brzęczyszykiewicz pracuje na budownie, jednak jako ochroniarz, gdyz ma 2 grupe inwalidzka po tym jak kochajac sie ze swoja reka w toytoyu wjechala na niego spycharko-koparka. Grzegorz caly czas ma problemy z bankami ktorym wisi duze pieniadze, dlatego wzial sie na sposob pozyczyl pieniadze od mamy i poszedl pomnozyc je do kasyna. Jakie bylo jego zdziwienie gdy sie nie udalo, wiec jak przyslowie mowi do trzech razy sztuka, z tym ze za drugim obstawil mieszkanie, a za trzecic mieszkanie matki. Grzegorz Brzęczyszykiewicz nie ma gdzie teraz isc, bo w kazdej chwili wleca mu juz na chate, a biedny nie wie jak to powiedziec swojej partnerce, boi sie ze znow bedzie musiala pracowac dla nich na trasie. Grzegorz Brzęczyszykiewicz chcialby dożyc starocsi chodzic na dożynki oraz pobliskiego wiejskiego baru na kubek wina

Gość Stefan__Gitarra
srutututuuu: fajna laska, jednak jej problemem jest to, ze gdys ie smieje robi siku.k iedys jej to przeszkadzalo, a teraz nawet sprawia przyjemnosc. Dba bardzo o dom, zreszta ma slicznie urzadzony pokoj w stylu providenta, czyli ma tylko piec i fotel. Reszte zabrali.. choc srutututuuu twierdzi ze jej rzeczy materialne nie sa potrzebne. srutututuuu jezdzi fiatem 126p po tuningu, auto jest biale, wiec czuje sie jak kubica w swoim bmwf1. Na osiedlowych uliczkach pokazuje pare sztuczek za kolkiem. W wolnych chwilach oglada prison break tylko po to by patrzec na scofilda i przy tym bawic sie swoja myszka, wtedy czuje ze spelnia sie jak kobieta zaspokajajac swojego mezczyzne z tv. srutututuuu uwielbia cwiczyc fitnes, chodzi do pobliskiego parku z magnetem jednokasetowym, odpala go i uprawia rozne rozniste ruchy. srutututuuu czuje sie dumnie gdy tanczac w parku wszyscyotaczaja ja w kolku i bija brawo, wtedy ona jest z siebie taka dumna, wiem ze jest taka seksi ze ma kazdego faceta. U srutututuuu z miloscia krucho, poznala ostatnio osiedlowego sprzedawce mleka stojacego przy jednymz blokow, narazie sa w kontakcie wzrokowym i srutututuuu planuje za 2 lata z nim zagadac

Gość Stefan__Gitarra
trajektoria: kochajaca rodzine w szczegolnosci swojego zboczonego wujka adolfa, ktory bedac na rodzinnych spotkaniach staral sie wsadzic reke pod bluzke, jednak szanuje go za poczucie humoru. trajektoria na razie nic nie robi bo wychodzi z zlaozenia ze praca sama przyjdzie, zreszta twierdzi ze poki co nie ma dla niej przyszlosci zawodowej. trajektoria polozyla wszystko na jedna karte i szuka bogatego soltysa, ktory da jej luksus szczescie oraz satysfakcje. By spotkac takiego jezdzi na wiejskie imprezy i sie rozglada ze facetami. Jednak soltysa latwo nie wyrwac, poniewaz duzo kreci sie dyskotekowych kmiotkow, wiec ma sposob na spotkanie tego wlasciwego, robotnego krolewicza. Podchodzi do kazdego z nich i sprawdza czy ma duzo brudu pod paznokciami, to jej daje obraz, bo jak brud to i robotny. Jednak ostatnio bierze ja duze zdziwienie, bo idac do samochodu ma paznokcie brudne, wracajac z malych robotek recznyck paluszki czysciutkie, przez to szuka i szuka i idealu nie ma. trajektoria: nie nosi stanikow poniewaz jest jej niewygodnie. Ma duze piersi, wstydzie sie ich rozmiar, dlatego robi wszystko by nie byly jedrne

Gość Stefan__Gitarra
Lusesita de Milagros Dolores: mila sympatyczna kobieta, jednak posiadajaca napady zlosci. Erotoman-gawedziarz, duzo mowi, wiecej pisze a nic nie robi. W domu gdy facet dopiera sie do jej piersi, obraza sie i mowi, ze piersi sa do karmienia a nie calowania. Na codzien pracuje w dyskoncie odziezowym, jednak wiecej czasu spedza na stoisku warzywnym swojej kolezanki. Lusesita de Milagros Dolores lubi bielizne koronkowa, ale twierdzi ze gdy taka kupi nie zalozy bo szkoda, woli miec w szufladzie na czarna godzine. Lusesita de Milagros Dolores umie niezle gotowac, najpelij wychodza jej mrozone frytki i mrozone paluszki rybne. W wolnych chwilach Lusesita de Milagros Dolores oddaje sie masturbacji, pozwala sobie na chwile zapomnienia i robi to w kazdym miejscu. Ostatnio odkrylam, ze podniecaja ja komiksy z tytusem przy ktorych moze spedzic pol dnia. Lusesita de Milagros Dolores w pracy czuje niedosyt. Jej 8 godzinne siedzenie polega na siedzeniu przed komputerem i czytanie onetu jak i kafeterii, tylko 5 min na godzine musi cos porobic zawodowego. Lusesita de Milagros Dolores marzy o przawdziwym facecie z wielkimpenisem. Chce spotkac jegomoscia majacego 14 cm we wzwodze, ale boi sie ze bedzie ja bolalo

Gość Stefan__Gitarra
Agniecha...: mloda dama wychowana na zasadach. Zna dosc dobrze ortografie jednak ma problemy wymaiwania literki R. Marzycielka, uwielbiajaca romansidla z serii harlekin oraz dobra prase taka jak detektyw. Zna sie swietnie na polityce, jej ulubionym programem rozrywkowym w wekend jest 7 dni swiat, gdzie przy kazdym nowym odcinku siada gleboko w fotel biorac na nogi swojego kota franka i glaszczac do nieprzytomnosci. matka Agniechy nauczyla ja ze ma byc ambitna i wszystko musi robic do konca, to tez nie konczy sie nigdy na seksie w jedna dziurke, zawsze chce zrobic wszystko bo boi sie ze facet ja rzuci. Agniecha.. przezyla zawod miloscy poniewaz chcialaby lizac facetowi stopy, wiec klasycznego seksu bylo coraz mniej a udiwnienia robily sie bardziej popularne. Teraz z braku faceta siada w pozycji kwaiata lotosu i stara sie jezykiem poolizac palce nog. Agniecha.. marzy o szczesciu, chce pracowac w kisku ruchu wertuujac caly dzien nowe numeri gali, biorac co chwile probki plynow do kapieli.

Gość Stefan__Gitarra
farbowana_lisica: Wydaje sie jej ze zyje juz 70 przez co zawsze mysli ze ma racje i nosi babciowe pantaloty. Jej dzien wyglada bardzo ciekawie, wstaje juz o 6 rano kreci sie bezsensownie po spizarni szukajac jak codzien dzemu, ktorego i tak nie znajdzie bo wszystko juz jest zjedzone. Po godzinie 8 idzie do lazienki i sie obmywa, by nie tracic wody na kapiel kladzie stopy do umywalki i lekko je zrasza zimna woda. Dlatego zimna bo uwaza ze bedzie jedrna, jendak robi to tylko i wylacznie dla oszczednosci. Obiad jak zawsze w barze mlecznym a kolacja zalezy, jak ktos ja zaprosi to idzie, jak nie siedzi w chacie i cierpi z bolu brzucha. farbowana_lisica uwielbia sliczna bielizne, najbardziej wpada jej w oko szaro - zolta bielizna z lumpeksow, bo jest cala mokra na mysl ze nosial to jakas kobieta. farbowana_lisica czuje sie matka polka i chce miec gromadke dzieci, ktore beda wychowywane wg zasady perpetum mobile

Gość Stefan__Gitarra
faxcet, lat 28,5

Gość Dona**
kobieta, lat 19

Gość PANDORAA
CZEMU MNIE POMINĄŁEŚ..? :-( :-( :-( Pandora, kobieta 33 lata

Gość gość
Powiedz mnie kim, ach kim jestem, bo nie wiem nic już i nic z tego nie rozumiem 😭Wiek: w nicku.

Stefan_Gitara Bot najnowszej generacji, testowany przez administrację Forum. Wersja beta. W przyszłości ma zostać wykorzystany w serwisach samorządowych, dla weryfikacji kandydatów.

Gość zagubiona w myslach
45

Gość gość
Tamari:D🖐️Powiedz jeszcze, że sam układa pytania na testy:D:DHeh, moze ta pogoda na niego tak działa jak na mnie...znaczy sie źle bardzo:o

Gość idalistopadowa
49 ????????????????????

Gość gość
Pogoda jest taka, że mam od 2 dni cisnieniowy ból głowy:oA że powinien wiedzieć to fakt, ale wiesz....najlepszym sie zdarzają wpadki;)PS: Jak do cholery mozna prowadzić zajecia ze statystyki i byc zdrowym na rozumie?:o Ciekawe, czy to był jego wybór, czy mus:o

Gość gość
Znaczy, ja sie nie znam w sumie, ale zawsze mi sie to kojarzyło z czymś prze-tragicznie nudnym:o

Gość gość
Przyłazisz, jak ja ide robic ciekawsze rzeczy niż siedzenie na necie, straszne:o🖐️