Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agami13

jak zostać piosenkarką ?

Polecane posty

Gość oliwka1997
słuch też mam dobry i pamięć. co poradzić na nieśmiałość??

Gość Azi-Sakura
ehhh...ja też bym chciała być piosenkarką...to moje marzenie mam 13 lat ... kiedyś próbowałam utworzyć z kumpelami zespół ale się nie udało ... nie wiem ... chyba poczekam na jakiś cud ....moje gg to 11462287

Gość oliwka1997
Wiecie jeszcze raz powiem ale nie wiem czy poskutkuje. Bardzo chce być piosenkarką. Mam 11 lat i jestem z województwa kujawsko pomorskiego nie bardzo moge wyjeżdżać z miesta które leży nad wisłą. Cóż moje talenty to śpiewanie i dobry słuch. Szybko zapamiętuję słowa piosenek. Moje gadu to 1723720. Nie wiem jak nagrać płytę a ni nic z tych rzeczy. Bardzo kocham śpiewać dlatego też zapisałam się na chórek szkolny. Mam koleżankę które piszę piosenki. Ona jest za granicą ale mam z nią kontakt. Obiecała że napisze dla mnie jakąś piosenkę. Do tego czasu śpiewałam piosenki Miley Cyrus Gosi Andrzejewicz i Ewy Farny. Jeśli ktoś umie pomóc prosze o pisanie na gg gdy jestem dostępna. Pozdro dla każdego ziomka o tych samych zainteresowaniach. :* :D

Gość Bless
Wszystko to co powypisywaliście to głupoty>> kto tylko pragnie zostać kimś to zostanie nim .. NIE MOŻE TYLKO SŁUCHAĆ TYCH KTÓRZY NIE MAJĄ WIARY W SOBIE. Znam pewien przykład mój brat chodził na uczelnie rolniczą po pewnym czasie w jego duszy coś się narodziło >> Powiedział że chce być aktorek. więc wziął się do roboty skończył lart >szkołe przygotowawczą.Później na egzamin jeździł po całej polsce a dostał się w swoim rodzinnym mieście . Dla mnie to było nie możliwe mój brat króry nie okAZYwał żadnego talentu dostała się na PWST [państwowej wyższa szkoła teatralna] mężczyzn w tym roku przyjmoali tylko 25 a osób chętnych było ok 1000 a mój kochany brat się dostał bo pragną bo miał siłe i zaparcie bo miał Boga w sercu to on muw skazał droge.[chciała bym potkreślić że nie miała żadnych znajomości poprostu ma talent] teraz obeznie jest na 3 roku i widać w nim radość i chęć życia poprostu kocha to co robi. Dało się tobie też się uda. Ja też pragne być piosenkarką >> obecnie chodze na prywatne lekcjie śpiewu i w przyszłym roku będe się starać o dostanie do szkoły wokalnej . a następnie pewnie pójne do liceum wokalnego. Więb dziewczyno rób coś w tym kierónku nie trzeba mieć wcale znajomości a nie nie trzeba być bogaczem. Wystarczy tylko mieć wiare i talent>) POzdrawiam >>

Gość karolinkaxd
bardzo lubię śpiewać . chciałabym zostać piosenkarką i śpiewać ja edytka nasza górniak doda do pięt jej nie do rasta. tylko ja nw gdzie mam sie zglosic i wogle rosze odpiszcze mi i poradzcie jak ja mam to zrobic na lekcjach nawet spiewam mam za to uwagi i nie moze zyc bez spiewu

Gość pendzel w tyłku
co bedziesz spiewac opere mydlana? idz do idola,bedziesz grugim rolandem,pamietacie rolanda hehe byl tez z you can dance

Gość bla....... bla................
Ple ple głupie gadanie wiecie chyba bardzo dobrze że każdy teraz chce zostać piosenkarką lub piosenkarzem są tacy którzy mają najpiękniejszy głos na świecie i wogóle ale i tak im nie wychodzi... Pomyślcie sobie że cały świat oblężony piosenkarkami/piosenkarzami. Okropność!!!!!!!!!

Gość aica
Hej Jeśli ktoś ma jakieś propozycje na temat jak być piosenkarką lub ma jakieś znajomości w studiu nagrań proszę o kontakt.

Gość benia199315
trzeba mieć ładny głos

Gość benia199315
bym chciała zostać piosenkarkął bo to moje mażenie

Gość mabri
ja też chce zostac piosenkarką zafascynowała mnie britney spears której jestem wielką fanką a zresztą ja całe dnie chodze i wymyslam piosenki siedze w szkole i wymyslam jestem w domu spiewam i wymyslam mam 14 lat a głos mam ładny macie rady to pomóżcie bo u mnie w miescie nierobią ani konkurs'w niczego wogule a żeby gdzies jechac trzeba miec kase a ja niewiem czy od rodzic'w wyciągne

Gość olakola
trzeba mieć dobry glos czysty nie taki eeeeeyuydejkhsbyvgiuyg tylko ładny muwie wam ludzie jak nie macie ladnego glosu to nie mieszajcie się do teko

Gość olakola
niemasz dobrego golosu nie mieszaj si.ę

Gość Lily15
Dużo osób chce zostac sławną piosenkarką.Ja też kiedyś próbowałam.Na marne.Wiem że to trudne ale najlepszym sposobem jest startowanie w takich programach jak Idol albo fabryka gwiazd.

Gość Ja23567
CHCECIE ZOSTAĆ PIOSENKARKAMI? CO ZA PROBLEM? WYŚLIJCIE SwOJE CD albo DVD NA KTÓRYM JEST NAGRANE JAK ŚPIEWACIE I JAK SIĘ PORUSZACIE I WYŚLIJCIE DO JAKIEŚ FIRMY FONOGRAFICZNEJ...

Gość agata.
od przedszkola śpiewam, chodziłam do szkoły muzycznej i mam dobry słuch,piszę też teksty.Jestem też cheerleaderką;].I nie boję się śpiewać przed publicznością.nie chwaląc się,byłam także miss:]A w cheerleadingu, zaszłam daleko.Jeśli oglądaliście na polsacie "EURO GALĘ" widzieliście mnie:)

Gość dzagus_96
moim wielkim marzeniem jest zostac piosenkarką...od roku spiewam w chórku koscielnym.Chce isc do szkoły muzycznej ale sie boje ze jest juz za późno...Mam prawie 13lat i mieszkam koło Będzina jak cos to pisac na gg 10883930

Gość darisa
ja bym chciała zostać piosenkarką tylko mie wiem jak i czy mam do tego talent?????????

Gość izunia12
Ja tez uwarzam ze mam dobry glos i z calego serca pragne byc piosenkarka tylko nie wiem jak:(

Gość izunia12
Ja też uważam,że mam dobry ''Głos'' i z całego ''Serca'' chciałabym zostać ''Piosenkarką'' tylko nie wiem jak =((( Może mi ktoś podpowiedzieć??

Gość Trzask z dupu
trzeba ćwiczyć , dużo ćwiczyć

Gość Muzyczna Emily
do tego aby zostać piosenkarką jest bardzo ale to bardzo długa droga.sama tę drogę teraz przechodze jesli chcesz to wpadnij na mój blogasek;]www.muzyczna-emily.blog.onet.pl

kochana musze cie rozczarować, ale jeżeli liczysz na \'karierę\' to potrzebne jest szczęście i kasa, kasa, kasa. bez kasy nie wydasz płyty, a nikt za piekne oczy i zgrabne posladki nie wwywali pieniędzy nie tylko na nagranie płyty, ale przede wszystkim promocję. jak miałam 14-15 lat [ogólnie, byłam młodą kozą nie mająca pojecia o życiu] to tez marzyłam by byc piosenkarką, bo \'miałam predyspozycje, bo wszyscy zachwycali się jak spiewam i namaiali by brac udział w konkursach, programach bo może ktoś mnie zauwazy, bla, bla, bla\'. jedynie rodzice [co miałam im wtedy za złe] boleśnie sprowadzali mnie na ziemię i \'nie wspierali w karierze\' :p nawet jak masz talent, to pomyśl, ile ludzi w tym kraju śpiewa tak jak ty, albo lepiej? i nigdy nie będa artystami. a ile talentu nie ma wogóle i nagrywa i [o dziwo!] sprzedaje płyty? dla mnie fenomenem jes ta cała gosia andrzejwicz, jak ją pierwszy raz zobaczyłam i usłyszałam to pomyślałam, \'kto to wpuścił do szołbiznesu?\' bo nie dość, że nie ma głosu, to brzydszej wokalistki polski rynek muzyczny nie uraczył. teraz największe dno moż stać się mega gwiazdą, to tylko KWESTIA CENY. sory, że obraz przedstawiony przeze mnie jest dołujący, ale niestety prawdziwy, o czym sama się przekonałam :)

mam takrze ładny głos i mam 13 lat niewiem co mam robić aby zostac piosenkarką chodzę do kółka wokalnego szkolnego i styczność z mikrofonem to dla mnie już przeżytek chcem aby ktoś zauważył mój talent tylko niewiem jak tego szukać.co mam robić? pomużcie

Gość Beata_
Bla...Bla ...Bla Słysze same krytyki co to znaczy że nie da rady . Moi drodzy wszystko można zrobić .Tylko trzeba chcieć. W moim przypadku moją pasją jest śpiew i nie stoję w miejscu i narzekam , że nie wiem co zrobić tylko idę dalej. Miałam o tyle łatwiej że mój brat jest aktorem i zna dużo dobrych nauczycieli śpiewu.I poprosiłam go by mnie umówił na taką lekcje.( Ale jak się chce to się znajdzie nauczyciela trzeba pytać) Okazało się, że mam bardzo dobry głos wszyscy go podziwiają i słuch jest też bardzo ważny i to u mnie też super. NO i już chodzę 6 miesięcy teraz mam ustawiany aparat strunowy , przestawiam się na głowowy i tak dalej nie chce was zanudzać.W maju będę zdawać do szkoły muzycznej w Krakowie a potem idę do liceum muzycznego. Mam 14 lat i uwierzcie mi trzeba tylko pragnąć i z całego serca chcieć a wszystko pójdzie dobrze.Ważne żeby to robić w życiu co jest naszą pasją, JA JUŻ WYBRAŁAM I NA PEWNO WYTRWALE BĘDĘ DĄŻYĆ DO CELU> WAM TEŻ TO PROPONUJE. A i nie słuchajcie tych co takie bzdury piszą że to trze ba to tamto tylko wystarczy mieć dobry głoś i słuch i przede wszystkim trzeba chcieć z całych sił. POZDRAWIAM WSZYSTKICH I ŻYCZĘ POWODZENIA>

Gość ruziaxd
a dlaczego tu są same 11-13 latki? powiem tak jeśli mówisz sobie "wyglądam nie najgorzej i raczej dobrze śpiewam " to nienajgorzej rzuć śpiewanie bo raczej g*wno ośiągniesz" jeśli nie znasz swojej wartości nic nie zrobisz w showbiznesie nie ma czasu na łezki i zbędne kilogramy wieemm siedze w tym nie od dziś więc poprostu pisz na mojeg maila ja powiem ci jak zacząć naucze cie z nimi rozmawiać i przedstawie konkretnym ludzią

Gość oOoKindziaoOo
Ja mam zamiar wystąpić w mam talent pokazać swój talent wokalistki może potem ktoś mnie po prosi ,żebym nagrała jakiś teledysk.Ale nie tylko to chce robić chce być modelką,piosenkarką i aktorką.Ale nie na pewno w Polsce jak skończę 16/17 lat to wyjadę do Stanów Zjednoczonych i tam pokaże swój talent takie mamplanyb na przyszłość.

Gość Iza Lach
Witam ! Widzę,że mamy tutaj pare chętnych osób na zostanie piosenkarką?hmm... To może ja napisze wam jak to było ze mną ... Usłyszałam od koleżanki o stronie internetowej takiej jak My Space,postanowiłam też spróbować.Wszystkie piosenki nagrałam sama,w domu,więc nie brzmiały zbyt profesjonalnie.Na szczęście okazało się,że jakość narania nie ma aż tak dużęgo znaczenia,ważny jest utwór.Wytwurnia EMI po usłyszeniu jednej piosenki na moim profilu,zdecydowała sie podpisać ze mną kontrakt. No i udało sie !!! Zostałam piosenkarką. A wam kochani tylko mogę życzyć szczęścia i naprawdę próbójcie bo warto!!! Jeśłi macie talent to go nie marnujcie!!! Pozdrawiam!!! Iza Lach

Gość Iza Lach
Witam ! Widzę,że mamy tutaj pare chętnych osób na zostanie piosenkarką?hmm... To może ja napisze wam jak to było ze mną ... Usłyszałam od koleżanki o stronie internetowej takiej jak My Space,postanowiłam też spróbować.Wszystkie piosenki nagrałam sama,w domu,więc nie brzmiały zbyt profesjonalnie.Na szczęście okazało się,że jakość narania nie ma aż tak dużęgo znaczenia,ważny jest utwór.Wytwurnia EMI po usłyszeniu jednej piosenki na moim profilu,zdecydowała sie podpisać ze mną kontrakt. No i udało sie !!! Zostałam piosenkarką. A wam kochani tylko mogę życzyć szczęścia i naprawdę próbójcie bo warto!!! Jeśłi macie talent to go nie marnujcie!!! Pozdrawiam!!! Iza Lach