Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agami13

jak zostać piosenkarką ?

Polecane posty

Gość Chce zostać piosenkarką
Jeśli myslicie o tym by zostać piosenkarką zapraszam na swój profil na NK , na forach klasowych które stworzyłam bedziemy wymieniać sie informacjami co i jak:) ponadto umieszczam tam info o poszukiwaniach solistek a w przyszłości o castingach dla aktorek :) Pozdrawiam profil: " Chcę zostać aktorką/piosenkarką "

Gość patrycja1111
wiem że musiasz się starać szukać czegoś w necie ja tesz chcem zostać piosenkarką bo cenie śpiew ale ci radze dużo ćwić i się na prawde staraj a może ci się uda

Gość patrycja1111
hej radze ci staraj się szukaj strona na internecie ja tesz chcem zostać piosenkarką bo cenie śpiew staraj się a ci się uda na 100%

Gość iza lach
ja jaestem piosenkarką nazywam sie iza lach

Gość iza lach
a ja byłam w mam talent no i co

Gość MońCik
Ja też chce zostać piosenkarką . Kocham śpiew . To najważniejsza rzecz w moim życiu . ... Po pierwsze to trzeba dużo sie udzielać czyli ... zgłaszać się na konkursy na naj piosenke oczywiście jak nadaży się okazja :D .

Gość Kokoch
Spróbuj nagrywać video i wrzucać na youtube. ;-) Wielu osobom właśnie przez wykonywanie takich coverów na yt. się udało. :)

Gość monisiiaa13
wiem, że mam ładny głos nawet napisałam już z koleżanką piosenkę ale co z tego jak nie wiem co mam teraz robić mam treme i wątpię czy mi przejdzie w szkole śpiewam na muzyce, w towarzystwie znajomych i przyjaciół ale nic więcej. mozecie mi jakoś pomóc? Proszę.

Gość ktos1452
Mam ładny głos i 2 angielskie piosenki. jak zostać piosenkarką?

Gość punia111
ja chcę zostać piosenkarką PROSZE POMÓŻCIE MI = )

Gość Kadet
Mi mówią, że jestem ładna, że mam ładny głos. Ułożyłam piosenke i wielu ludzią się podobała. Śpiewam piosenki gwiazd a później wrzucam je na różne strony. Tylko nie mam kontaktów ;(.

Gość grisza joł . - d
ja od dawna marzę o tym by zostać gwiazdą rock'a. z Piły jestem niestety ,- na poniższe wypowiedzi nie patrzcie nawet, tzn moje te pokemonowe , xDDDDDDDDDD póki co szukam perkusisty i gitarzysty , jestem nastolatką z bardzo dobrym głosem. nawet nie wiecie ile w grupie można zdziałać (-; jeżeli nie spróbuję, to nigdy się nie przekonam czy było warto ;] na e-mail piszcie jak coś, wysłucham też chętnie c 'nie . :-d pozdro all, :-*

co sądzicie o tym wykonaniu.. to mój własny kawałek :) nie powiem, śpiewanie = sztuka :) http:// paulinaruda.wrzuta.pl/audio/7iEquMmxa8z/paulina_-_te_chwile.mp3

Gość ONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA20
bardzo fajny kawałek, świetnie spiewasz !

Gość musicxisxmyxlife
Hej, ja też bardzo chciałabym zostać piosenkarką. Odkąd sięgam pamięcią śpiewałam, śpiewam i będę śpiewać ;D Nawet mam profil na YouTube, na Twitterze, miałam MySpace, ale go skasowałam, bo nie umiałam się obsługiwać i nawet nikt nie wchodził na mój profil. Szczerze mówiąc, jestem trochę nieśmiała i to mnie właśnie we mnie denerwuje. Napisałam parę swoich piosenek, głównie interesuję się muzyką w języku angielskim, miałam 6 z angielskiego. Poprostu tak mam, że umiem angielski i kocham go. Bardzo chciałabym wyjechać do Ameryki i tam robić karierę, bo u nas to..no comment :| Bez obrazy, ale zauważyliście ile jest gwiazd amerykańskich, które mają 13-14 lat? A u nas? To kto? Tola, Ewa Farna i ta Ala czy jak ona tam z Blog 27 i to chyba wszyscy.

Gość andruśka
Kurcze!! co wy macie do Toli? ja uważam że ona jest super i też lubi emo;] A co do śpiewania to ja śpiewam i uważam że nawet ładnie:) śPIEWAM w szkole,w churze,w domu lultury i jak spaceruje z koleżankami:D a jak chcem założyć sobie konto na my space to nie moge bo pisze że nie jestem uprawniona;( NO I WIDZICIE! ale mama chce mnie wysłać do Szansy na Sukces:) tylko zabardzo nie wiem kiedy;/ pozdro dla wszystkich którzy lubią śpiewać!:**

Gość DOMINIKA DRÓGA EWA FARNA
JA NAPEWNO ZOSTANE PIOSENKARKO MAM GŁOS JA EWA FARNA ZNAJOMI MÓWIĄ DO MNIE KLON EWY FARNY

Gość Majqz
Moim zdaniem należy przede wszystkim ćwiczyć!! ;D Ja osobiście również chciałaby śpiewać!!! Mam problem, z wyciąganiem wysokich dzwięków!! Czy da się to jakoś naprawić, bo podobno głos mam calkiem niezły i myślę nawet o zapisaniu się na myspace, tylko ,że jestem strasznie nieśmiała...

Gość 19kinga05
moim zdaniem to jest tak : jest tyle piosenkarek na swiecie a nie kazda ma ladny glos wiec kazdy moze zostac piosenkarka chodzi oto ze w polsce nie ma czegos takiego jak disney a z tamtad powstaly slawne gwiazdy ja jestem fanka christiny aguilery i moim zdaniem ma wielki talent w poruwnaniu do edyty gorniak np .. za granica latwiej jest zostac kims slawnym .. a co do mnie to uwazam ze mam sliczny glos tylko nie pokazuje tego innym bo sie wstydze spiewac przy kims taka prawda.. jak jestem sama to spiewam slicznie !! przynajmniej dla mnie .. a ja umiem ocenic kto ma talent ;)

Gość czarna91xd
dużo osób zadaje to pytanie i ja jestem jedną z nich..... mam 18 lat...od 10 lat śpiewam. Moje początki zaczęły się w kościele... obecnie śpiewam w zespole weselnym od 2 lat... uwielbiam śpiewać, kocham tańczyc, lubię rozmawiać z ludzmi... ale to chyba za mało... ciągle słyszę od znajomych, że mam świetny głos i powinnam coś z nim zrobić, ale ich komentarze nie robią już na mnie wrażenia... chciałabym sprobować czegoś nowego, wymagającego większej pracy... mógłby mi ktoś pomóc ? podpowiedzieć, którą drogą się kierować ? pozdrawiam

Gość Xaaii
hej ja biorę udziały w różnych konkursach typu: konkurs piosenki angielskiej karaoke i co dziwne zawsze mam co najmniej wyróżnienie jestem z tego zadowolona choć chciałaby coś więcej, ale nie wiem czy to możliwe bo mam tylko 12 lat a w mojej okolicy nie ma żadnych kastingów ani nic w tym stylu więc jeśli ktoś chcę popisać to moje gg 7832525 liczę na pomoc a jeśli chodzi o poprzednie wpisy to nie jestem najbrzydsza (ładniejsza niż niektóre gwiazdy)

Gość marta bach
piosenkarką wszysce chcą zostac ale trzeba sie postarac ja tez bym chciała ale wszyscy chcą cezba isc do mam talet dać piosenki swoje i zaśpiewać na yutube ale jak masz treme to nie pszejmuj sie wszyscy mają treme ale nawet naj sławniejsze gwiazdy są tesz mają treme jak sie fajnie bedziesz bawić zapomnisz ale to tylko moje słowa

Gość Madzia .
cześć . no mam 13 lat , lubie spiewać , gram na gitarze , 6 z muzyki , śpiewam w szkolny zespole , układam podkłady na gitarze .. trksty mi pisze koleżanka . i co daaaleej ? cieżko jest sie wybić bo mieszkam na wsi ;/ a konkursów tu zero . ;/ proszę o pomooc , albo jak ktoś chce pogadać o zostaniu piosenkarką . piszcie : 10683132 : ) jestem z zachodniopomorskiego .

Gość The Sensation Girls
Dziewczyny mam 15 lat na dworzu mamy swój zespół,ćwiczymy w szkole, na próbach i nawet w restauracjach.Ja z moją przyjaciółką mamy zespól każdy mówi nam że mamy ładne głosy,ale nie wiemy do kogo zwrócić się po radę. Nasz zespół nazaywa się The Sensation Girls Czyli sensacyjne dziewczyny......Help... Prosze dziewczyny w życiu jest jedna szansa,a moja czeka właśnie na scenie..... Nawet marze by wyjechać z kraju i zacząć kariere w Ameryce ucze się angielskiego i mam marzenie nie moge się poddać Plis

Gość olińka
ja należe do zespołu ładnie spiewam

próbowałam założyć sobie konto na myspace a mi tam coś takiego sie wyświetliło: Niestety, z przesłanych przez ciebie informacji wynika, że nie kwalifikujesz się do rejestracji w MySpace. I co mam zrobić chciałabym sobie tam wstawić filmiki z własnymi wykonaniami piosenek.

Gość ewa frna
hej jestem ewa moja kariera zaczeła sie od Szansy na sukces zaspiewałam piosenke ryszarda rynkowskiego i wtedy wszyscu byli po wielkim wrarzeniem ze taka mala a tak pieknie spiewa otej pory zaczełasie moja kariera pozdrawiam:) Ewa farna

Gość kinia_002
Szukam kogoś umiejącego grać na gitarze, keybordzie, perkusji itp. Chcę założyć kapelę. Jeśli ktoś myśli o tym samym-niech pisze do mnie! Potrzebuję także 2 osób o ładnym głosie! Mieszkam w Warszawie. Zgłaszajcie się!!!

Gość Oliwens
Na jaki adres wysłać płytę DVD na której śpiewam...?