Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cholera___

Kto pomoze ocenic sytuacje?

Polecane posty

Gość Cholera___

czy jesli partner wymusza presje zeby zaraz po stosunku lezec nago i w ten sposob jak on chce to nie jest forma przemocy ? 1 zrobil mi awanture ze po sexie ubralam sie w dresik i chcialam spac na innym lozku niz on chcial ze mna bo tamte bylo za male niby(a pare godzin wczesniej jakos nie przeszkadzalo mu na nim mnie piescic i sie kochac) zaczal mnie straszyc ze to nie ma sensu ze traktuje go jak przedmiot? czasami przy jego argumentach wymiekam... mam wrazenie zejego niektore zachowania wskazuja na agresora psychicznego ostatnio sie tak pozarlismy ze szok ..wyzwal mnie od chorych psychicznie, ze moje myslenie jest glupio cyniczne itp ...poprostu kopara mi opadla ze on mnie tak odbiera albo poprostu chce wymusic na mnie jakies posluszenstwo czasem boje sie odezwac bo znow zostane o cos posadzona ze go nie rozumiem albo znow zacznie mi grac na uczuciach ze gdybym byla tak naprawde empatyczna jak moiwlam ze jestem to bym robila to co on chce,,,,

Gość Cholera___
tak bo jest mi czesto zimno :o

Gość Cholera___
no ale jakie to ma znaczenie? przeciez mielismy juz isc spac...dlaczego on ma decydowac w jakim ciuchu ma lezec? czy o nie jest dziwne?

Gość nie wyglada to ciekawie
taki jest tez na codzien?

no to się przygotuj że niedługo będziesz mogła spać sama na okrągło, ja już dawno bym uciekł gdzie pieprz rośnie od takiej zołzy

Gość ewot
przeczytałam w sieci i pozwalam sobie wkleić: Mężczyźni bywają pieszczochami Uwielbiają przytulanie się i całowanie, mruczenie, trzymanie się za ręce, wtulanie się, spanie razem w objęciach. Niejedna kobieta sprawia im zimny prysznic słowami "nie jestem kotem do głaskania", "znajdź sobie psa do pieszczot". Zdarza się, że taka rada jest realizowana i mężczyzna wszystkie uczucia przenosi na domowego przyjaciela w futrze. Nie tylko cieszą oko Powszechnie uważa się, że w życiu seksualnym mężczyźni są wrażliwi tylko na bodźce wzrokowe. Jednak wielu ma mocno rozwiniętą wrażliwość czuciową i ważne są dla nich pieszczoty partnerki, nie tylko członka, ale i całego ciała.

ewot fantastycznie, że ten tekst byłaś uprzejma tu wkleić :) oczywiście że tak , każdy facet jest inny i nie wszyscy są zimnymi bydlakami ale niestety bardzo wielu kobietom się właśnie podobają faceci, którzy są ŹLI z charakteru natomiast ja bardzo lubię przytulić się do kobiety (bez ubrania też) :)

Gość ewot
o jeden akapit wkleilam za duzo:D:D:D:D

Gość Cholera___
bardzo mily blondyn - zmien nicka, ja slyszalam ze tylko zolzy przetrwaja:P pierwszy lepszy - nie wiem jaki popelniam blad TAKIM zachowaniem

Gość ewot
Cholera___ a Ty nie czerpiesz przyjemnosci z tulenia sie nago do swojego mezczyzny? wtulania sie Niego, w jego nagie i płonące ciało... Przeciez to najcudowniejsza rzecz. Achhh Jesli Ci zimno, zawsze mozesz sie okryć kocem, koldrą i czym tam chcesz.

Gość Cholera___
ewot - sprawia mi to przyjemnosc ale ostatnio mam cos z krazeniem musze nakladac z 2-3 swetry no i nalozylam dresik szczeg ze on wstal po wszytskim i zaczal pracowac przy kompie ...:o pozniej jak juz spalam przyszedl spowrotem i sie wpienil

Gość ewot
aaaa, myslałam ze bezpośrednio "po" poszlas ubrac ten dresik. No to nie wiem? Moze po skorzystaniu z kompa mial znów ochotę? :o

Gość asdfghjklk
facet to typ psychopatyczny, chce dominować tylko po to, żeby Cię upokorzyć, wiej póki żyjesz

tak tak przytulanie jest do dupy:P

Gość Cholera___
asdfghjklk mialas podobne sytuacje?

Gość ożesz co za koleś
uważaj na niego, bo ja miałam podobnego faceta! po seksie nie chciał, żebym się ubierała, kazał leżeć nago, wymagał, żebym się onanizowała, żeby mógł popatrzeć i różne tego typu. To taki rodzaj upokarzania partnera. Jak nie chciałam tego robić to się darł i wściekał. Olałam go mimo, że groził, że mi coś zrobi. Dzisiaj siedzi za gwałt na nieletniej. Miałam szczęście, że zdążyłam nawiać.

Gość Cholera___
bosh tez tak mysle :o

Gość ka jo je
ja kiedyś poszłam się umyć niedługo po tym jak skonczylismy się kochac,a to dlatego,ze byłam ze spermy i sie troche kleilismy do siebie, potem sie spytal czy sie brzydze i powiedzial,ze sie dziwnie poczul, teraz wiem,ze to był błąd i idę pod prysznic dłuuugo po ochłonięciu i często z nim:)

Gość Cholera___
ale czy to nie jest dosc duza zbieznosc ? ze kobieta nie chce miec na sobie spermy bo np uwaza ze to obrzydliwe a facet chce wiec tak zostaje ? czy to nie jest naruszenie jakis granic?

Gość Cholera___
tfu chcialam napisac ROZbieznosc

Gość ka jo je
hmmm... kiedys jak się kochałam z innym facetem on odrazu poszedł się myć, bardzo krępujące dlam nei to było, myslałam,że się brzydzi itp, więc probowałam zrozumiec obecnego partnera, jak on sie czul kiedy leciałam pod prysznic chwilkę po ochłonięciu. Rozumiem go więc. Co innego gdyby po mnie wrzeszczal,że się myję długo po stosunku, albo ,że się ubieram, jest mi zimno -t zakładam coś na siebie, proste. Facet cholery juz moim zdaniem przesaadza.

Gość Cholera___
a czemu to byla dla Ciebie krepujace? przeciez nie kazdy moze lubic pomarancze , i u jest cychyba pies zakopany - on powinen zaakceptowac to ze Ty sie brzydzisz bo tak MASZ,i po co masz sie zmuszac ?zeby mu bylo milo ?a Tobie nie ? jak kiedys by Ci sie zmienilo to z radoscia bys sie w tej spermie chlupala.. czemu trzeba lamac swoje zasady zamiast akcepotwac i rozumiec