Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schrrrrrrrrrrrrrrr

czy zwiazalybyscie sie z facetem ktory nie ma studiow?

Polecane posty

Gość karizma
Otóż to...

Gość schrrrrrrrrrrrrrrr
jestem facetem i sie pytam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tararabum
chociaz sama studiuje 2 fakultety, nie mialabym z tym problemow. poznalam chlopaka, ktory mial tylko mature, ale byl tak interesujacy i mial tyle do powiedzenia, ze moglby mi w glowie zawrocic, gdyby tylko chcial. papier nie jest najwazniejszy...

Gość facet nie pytaj tylko
idz na studia, bedziesz mial potem z pewnoscia wiekszy wybór

Gość schrrrrrrrrrrrrrrr
mam juz 26 lat nie chce mi sie

Gość karizma
Tylko osoby z dużych miast,maja takie dylematy. Z mniejszych miast i wiosek, ludzie sie nad tym nie zastanawiają,bo maja tyle roboty i zajęć,żeby iść do pracy zarobić na dzieci i nie maja takich sentencjonalnych pytań i problemów jak Ty. Zycie Ci zweryfikuje czy ten facet po studiach będzie lepszy niż ten bez. Ale sama studiowałam i wiele zauważyłam. Większość facetów ze studiów to cwaniacy, którzy zmieniają laski jak rękawiczki i jeżdzą po burdelach.Piją, pala itp. Nie dorastają mojemu Miśkowi do pięt.

Gość facet nie pytaj tylko
no to będziesz miał mniejszy wybór...

Gość jestem kobietą i napisze
że dla mnie na pierwszym miejscu jest zupelnie co innego facet ma mnie kochać, szanować, być uczciwym dobrym czlowiekiem, meski i zdecydowany, czuly, opiekuńczy, dotrzymujący slowa, taki na którym moge polegać i zawsze na niego liczyć, to jaką ma szkole jest na końcu tej listy i nie jest decydujące znam zbyt dużo pseudointeligentów nie nadających sie do niczego z tytulem magistra :)

Gość po burdelach najczesciej
jezdza ci po zawodowkach

Ja uważam że papierek sie nie liczy. Ważne co ma się w głowie. Są ludzie którzy mają studia a nie maja oleju w głowie i nawet wydawać by się mogło że ta osoba średniego nie ma a jednak studia ma.

Gość problem w tym ze
studia sie zdewaluowały, odkad byle gówniana szkólka daje magistra. Ale studiowanie ( uczciwe) na bardzo dobrej uczelni na pewno rozwija.

Gość pewniezetak
PO BURDELACH JEZDZA CI PO STUDIACH ZNAM CALA MASE TAKICH CWANIAKOW! DZIWKI DO DOMU SOBIE SPROWADZAJA....... JEDEN JEST UZALEZNIONY I LAZI DO BURDELU CO TYDZIEN ...A MA DWA FAKULTETY ZALOSNE

Gość tararabum
no to nie tak, ze papier sie w ogole nie liczy. ja tam naciskalabym na mojego faceta zeby zaczal studia. bo to takie dziwne uczucie, kiedy wypelnia sie dokumenty z pytaniem o wyksztalcenie rodzicow i nie mozna wpisac 2xwyzsze. ale pytanie brzmialo czy bym sie zwiazala. i owszem.

Gość karizma
Ja swego czasu tez naciskałam,ale nie wyszło.Musiał pracować nie dało rady pogodzić jednego z drugim,bo praca po 10 godzin.Jakby chodził do szkoły nie miałby za co żyć i oczywiście ta szkolę opłacić,bierzesz to pod uwagę? Nie każdy ma rodziców milionerów co im dają ile chcą. A co do jazdy po burdelach, znajomy pracuje tam w barze i mówi kto tam jeździ. Ci po zawodówkach i Ci tzw normalni faceci, trzymają sie zony i dzieci, nie szukają wrażeń, bo mają inne zajęcia. Natomiast pod burdele zajeżdżają wypasione mercedesy a w nich prezesi, prokuratorzy i adwokaci. Oczywiście nie ma co generalizować,wszystko zależy od człowieka,jak chce isc na dziwki to pójdzie i ten i ten.

Gość schrrrrrrrrrrrrrrr
..

Gość co za popierdddolone pytanie
:o czy naprawdę mozna w ogole tak rozpatrywac uczucia?? ma zawodowke- o nie, mimo ze go kocham nie moge z nim byc... :O co ma wyksztalcenie do uczuc?? nic!! kto uwaza ze to ma znaczenie ten jest debilem.

oczywiscie ze tak mozna rozpatrywac sprawe. Np ja nigdy bym sie nie zakochal w grubej lasce i wiem to napewno, tak samo dziewczyna nie zakocha sie w facecie bez studiow bo jej nie bedzie pasowal tak samo jak mi grubaska!!

Gość aggi....
byłam z facetem który skonczył tylko podstawówke i bardzo mi na nim zalezało, dodam, ze jestem na 4 roku studiów

nie mozna miec tylko podstawowki do ukonczenia 18 jest obowiazek chodzenia do szkoly!!

Gość aggi....
czyli na tym etapie zakonczył swoja edukacje, jak zwał tak zwał, ale wiadomo o co chodzi

Gość aggi....
nie przesadzaj, koles sobie swietnie w zyciu radzi, ma własną firme

co to za pytanie bez sensu studia o niczym nie swiadcza!!!! ja studiuje a on pracuje zrezygnowal ze studiow choc mial najlepsze oceny po to zeby zarabiac na dom ....to co mam go skreslic ze niestudiuje wybral prace zamiast studiow

"Jacek1982 Amant ale jestes wk**wiajacy " Złość piękności szkodzi:P. "Jacek1982 oczywiscie ze tak mozna rozpatrywac sprawe. Np ja nigdy bym sie nie zakochal w grubej lasce i wiem to napewno, tak samo dziewczyna nie zakocha sie w facecie bez studiow bo jej nie bedzie pasowal tak samo jak mi grubaska!! " Sądzę że to dotyczy nie tylko grubych:P.Ty chyba nawet byś nie potrafił przyzwoicie traktować takich:P.

Gość onaaaaa26
A dlaczego kobieta stawia sobie w ogole takie pytanie, czy jej wybranek powinien miec studia? Otoz dlatego, ze boi sie ze w przyszlosci to ona bedzie musiala byc osoba troszczaca sie o byt rodziny (jesli sama ma studia)... :O

Gość po burdelach najczesciej
ci po zawodowkach. ci po zadowkach to pijaki, hulaki i wandale