Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

czy wierzycie że istnieje życie inteligentne poza Ziemią??

Polecane posty

Gość Andrzej ty żyjesz
???!!!Ale super!! :D:D

nie wierze ani wierze, bo zwyczajnie nie wiem. wiara, to jakies niedorzeczne pojecie...

Gość ooooooooooooooo......
ja wierze w reinkarnacje,zycie pozagrobowe,jezusa chrystusa,maryje dziewice,budde,ufo,duchy i we wszystko

Gość
nie

Gość mysle ze w innej galaktyce tak

Gość ja się zgadzam
ja szukam takich istot na ziemi :p

Gość jarek 84 i pedro sa na to
dowodami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pierwszy ma wszczepiony w głowe czip elektroniczny,a drugi nie ma wnetrza,a pustke!!!

Gość Jak_to_tak
Przea Ciebie miało między żyjącymi już dawno nie być...! OSZUST! PROSZĘ PAŃSTWA, OSZUST...! :(:(:(:(:(:(

w miarę rozwoju nauki okazuje się że jednak występowanie zycia moze być znacznie rzadsze niż się wydawało jeszcze pół wieku temu sądzono że na Wenus są oceany,wielkie bagna,że rośnie tam bujna roślinosć niestety nie ma tam nic oprócz "piekła" temperatura powierzchni wynosi tam ponad 400 stopni

Jak to tak - toż pyta, czy poza Ziemią, skąd pisze. ;)

Tak, ale nie mamy jeszcze na tyle dobrze rozwiniętej techniki, żeby móc badać cały Kosmos. Na razie to tylko hipotezy, obliczenia...A wg hipotez jest to możliwe. Być może nigdy nie dowiemy się czy jesteśmy sami..Może faktycznie Ktoś stworzył tylko nas...i nikogo więcej...Może...może...

Gość
no i sfotografowano ostatnio kogoś na Marsie... znawcy twierdzą żr to był Jozin z Bazin

Skoro wszechświat jest nieskończony.. ? istnieje nieskończona ilość cywilizacji. :)

w 400 stopniach przezywaja niektore organizmy, ze tak sie ywraze, ziemskie. ale slyszalam kiedys ciekawa teorie, ze popularna wizja alienow to tak naprawde czlowiek za iks lat ewolucji (po analizie rozwoju naszego gatunku w przyszlosc) :D nie, nie wierze, i uwazam, ze nie jest to kwestia wiary, tlyko nauki :)

--> neurosa1 Nie no okej.. ale na marsie nie ma bagien.. chyba... :|

>Myrevin wszechświat nie jest nieskończony i są na to jakieś dowody

Gość fdsfdsfdsfdssdffds
problem w tym ze wedlug hipotezy wszystko jest mozliwe...wiec nawet ufo,nawet to ze ludzie siedzacy na kafe sa inteligentni jest teoretycznie mozliwe...

nie słyszałem o orhganizmach żyjących w takich temperaturach?? gdzie o tytm słyszałaś??:)? skoro wiec powinno byc tyle cywilizacji dlaczego żadan nas nie odwiedziła/,powinno być wiele starszych od naszej,na wyższym stopniu rozwoju to tzw paradoks Fermiego

wszechswiat podobno rosnie, ale tez nie w nieskonczonosc... w pewnym momencie ma sie zaczac kurczyc. :p

Andrzej z Biłgoraja. - niektore gatunki bakterii przezywaja, nawet wyzsze i ekstremalnie niskie temperatury. swiat nieskonczony? w koncy niby ma sie skurczyc :P ja mysle, ze wiekszosc domniemanych cywilizacji pozaziemskich jest na wyzszym stopniu rozwoju. ale moge sie mylic

Obawiam się, że nam nie będzie dane poznać prawdy...Przyszłym pokoleniom być może :) Bo nie wiem jak wy, ale ja w reinkarnację akurat nie wierzę :P

jakby byli bardziej rozwinieci, to pewnie by nas odwiedzili. na razie nikt nas nie odwiedza, wiec pewnie sa mniej rozwinieci lub sa na podobnym etapie. ;] a ewentualne wiadomsci z odleglych galaktyk moga dojsc do nas dopiero do milionach lat swietlnych... ciekawe, czy w ogole obraz zycia na Ziemi juz do nich dotarl, mozliwe, ze nawet jak sa bardziej rozwinieci nie wiedza nic jeszcze o naszym istnieniu...