Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

czy wierzycie że istnieje życie inteligentne poza Ziemią??

Polecane posty

Noo ja się dziwię właśnie czemu jeszcze nie siedzimy wszyscy zakampowani w schronach pancernych?:P Chociaż pewnie ci przebiegli Amerykanie z NASA już się przygotowali, cfaniaki :classic_cool: Być może wiedzą coś, czego my wolelibyśmy nie wiedzieć...

oczywiscie, ze tak. wszychswiat jest nieogarniety , i nie wierze, ze nie ma gdzies w innym ukladzie planety , na ktorej mozliwe byloby zycie inteligentne

jakto wszechswiat nie ma czasu, podobno najstarsze gwiazdy maja 15-16 mld lat, wiec wszechswiat zmienia sie wraz z uplywem czasu. a te miliony cywilizacji, to chyba lekka przesada... :p

:D Doobra fajnie się gada ale zwijam już kuperek bo godzina duchów i UFO nadejszła :P Mam nadzieję, że jutro się tu znowu spotkamy cali i zdrowi ;) A jeśli nie... to będzie znaczyło, że ktoś przeżył spotkanie III stopnia :D śpijcie dobrze

Gość ISTNIEJA TAKIE RZECZY ZE WAM
te"zielone ludziki"obserwuja nas,ale nie chca sie kontaktowac,bo jestesmy na nizszym szczeblu ewolucji,nasza swiadomosc nie jet w stanie przyjac ich zaawansowanej techniki,masa głupcow takich jak AL-KAIDA moglby zniszczyc ziemie i caly swiat,:))zieloni nie sa grozni,terrorysci-tak!!!

moze nie miliony cywilizacj, ale pomyslcie, czemu to akurat w naszym ukladzie mialo sie poszczescic az tak bardzo .... az tak jestesmy zadyfani w sobie ?

poprostu wiem,interesuje mnie to

skoro cie interesuje, to powiedz, jak to mozliwe, ze ty wiesz, a nikt inny nie wie (chyba nie dlatego, ze sie "nie interesuje"?). jakies dowody? doswiadczenia? :)

ci co sie tym naprawde interesuja wiedza

jest jeszcze cos takiego ze ew. ufo moga nie chciec sie z nami kontaktowac ja nie wiem czy dobrze to napisze prosze o wyrozumialosc: mrowisko na pustyni jedna druga jedenasta mrowka mowi krolowej ze widzialy muche one nie wiedza ze to mucha opisuja ja swoimi slowami krolowa ma trzy wyjscia 1 olac sprawe 2 uznac to za kontakt z innym moze lepiej rozwinietym mrowiskiem i zarzadzic budowe napisu HEJ na mrowisku(z igiel,szczypcow skorpiona,pancerzykow martwych mrowek czy czegokolwiek co maja) zeby nawiazac kontakt 3 uznac te mrowki za wariatow i kazac je zabic czy zamknac w wariatkowie a teraz wyobrazcie sobie ze mucha byla miniaturowym samolocikiem szpiegowskim takim predatorem(tak sie pisze?) nanotechnologicznym, oni moga byc do nas tak jak mucha do mrowiska albo lepiej ,duzo lepiej.

Gość angorka
"istnieja - a skad ty niby wiesz, ze istnieja, ze obserwuja?" Bo naprawdę jesteśmy bardzo ciekawi...co innego mówimy niż mówimy, co innego myślimy niż myślimy, co innego mówimy niż myślimy i jeszcze parę kombinacji :) Ciekawe egzemplarze...:)

jak to - w kosmosie nie ma czasu? A u nas jest? U nas tez nie ma czasu. Czas to pojecie wzgledne i umowne, oparte na przyjetej a priori wartosci jaka jest predkosc swiatla. I zalezy ten czas w zwiazku z tym od wlasciwosci ukladu odniesienia i wynika z wlasciwosci fali jaka jest swiatlo - latwo to udowodnic. Generalnie - wszystko mozna udowodnic. To, ze istnieja, to ze nei istnieja, pewnie nawet to ze sa wsrod nas :):):) A na Ziemi tego zycia inteligentnego tez za wiele nie ma (choc to tez zalezy od ukladu odniesienia oczywiscie) - jest zycie zorganizowane ale czy inteligentne?!

Gość czyli potwierdziła sie opinia
że ci którzy naprawdę chca z soba skonczyc nie mówią o tym nikomu.........:P

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://yee.pl