Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PREZĘT JAKI

JAKI PREZĘT NA ROCZNICE ŚLUBU? 1 ROCZNICA..DORADZCIE

Polecane posty

Gość PREZĘT JAKI

TO SA MOI ZNAJOMI IDZIEMY Z MĘŻEM DO NICH BARDZO SIĘ LUBIMY WYPRAWIAJA SOBIE ROCZNICE ŚLUBU JESTEŚMY W DOBRYM KĄTAKCIE NO I CHCIAŁAM KUPIĆ IM COS FAJNEGO CO MYŚLICIE CO MOŻNA KUPIC MŁODYM NA ROCZNICE SLUBU..

nie wiem... ale dla Was, jak ktoś zapyta, poproście o slownik ortograficzny :)

Gość TAK JA CHĘTNIE
ci pomogę kupiłam niedawno znajomym fajny zestaw hiński na rocznicę byli zadowoleni...a może jakis alkochol...

Gość najpierw wyczaj temat
czy jakas impreza bedzie by prezent dac, niektorzy sie nie afiszuja rocznicami i spedzaja je we dwoje

Gość TAK JA CHĘTNIE
zestaw chiński kupiłam na warszawskim stadionie x lecia i obejmował on: czteropak skarpet, kapciuszki i ręczniczki. Był cool :classic_cool:

Gość PREZĘT JAKI
tak maja impreze wyprawiaja sobie i jesteśmy zaproszeni no to trzeba kupić prezęt wszyscy napewno coś kupią.... jakie macie pomysły zestaw odpada bo maja juz a alkochol no nie wiem pomysle ale dzięki..

Gość PREZĘT JAKI
podnoszę.

Gość JAKI PREZĘT
HAHAHA śmieszne.........

Gość ale tu jetst
beznadzieja ludzie nie mogą doradzic kobiecie co mozna kupic tylko jakies teksty o matko ręce opadają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!poco wogóle tu wchodzicie? autorko zależy do jakiej ceny chcesz jeżeli ok 100zł no to dostaniesz juz fajny prezent ale ja bym poszła do jakiejś restauracji lub klubu ( nie wiem zależy jaka okolica) zarezerwować do nich stolik na drugi dzień zeby spędzili go razem przy świecach itp. no i zapłacisz za kolacje wręczysz tylko bileciki i super napewno wypali i prezęt sie uda....