Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózeczki

wózki z usa czy ktoś zamawiał

Polecane posty

Gość SanSan
ja zamawialam tyle ze nie z usa a Holandii :) oplacilo mi sie bardzo, bo zaplacilam prawie polowe mniej, dalam 800 zl za wozek mutsy, stelaz gondola i spacerowka plus spiwor a sprzedalam go w pl na allegro za ponad 1600 :) wiec czasami zakupy za granica sie oplacaja :)

Gość buncik
kojec w stanach 99 dolary walmart.com/ip/Baby-Trend-Deluxe-Trend-Playard-Provence/14005458 kojec w polsce 657 zł baby-trend-kojec-lozeczko-ipod-wibracje-provence-i3717385656.html to samo z wózkami !!!!!!!!!! ja poluje ponownie na graco i w stanach koszt to 139 dolarów a byla promocja po 47 niestety nie zdązyl znajomy dojechac do sklepu. a w polsce ten wózek 1200 zl!!!!!!!!! laktator awenta 120 dolarów w polsce 500 zl !!!!!!!!! masakra jakaś :) po prostu najlepiej wszystko zamówic

Gość gość
Ja kupowałam wózek z USA - Kolcraft Contours. Extra wózeczek. Brat mój mieszka w USA, więc mi go kupił i przywiózł. Cena wprost śmieszna, bo w przeliczeniu ok. 130-140 zł (w Polsce na Allegro cena 2x wyższa). A dwójka moich dzieci w wózku pojeździła, także polecam.

Gość Prime Parcel Service
Prime Parcel Service https://www.facebook.com/primeparcelpservice/ Zaparaszam do skorzystania z naszych uslugii wysylki, firma jest polska , moga panstwo liczyc na nasza pomoc , sprawdzamy oszustów oraz mozemy za panatwa wozek sprawdzic i kupic .