Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

Czesc dziewczyny! Witam nowa kolezanke Agatę ;-) Ja jestem zla. Wczoraj mnie moj tak zdenerwował ze nastąpiły ciche dni :-(

WIESZ MIEDZY NAMI JEST SPORA RÓZNICA WIEKU BO 8 LAT I TAK SOBIE POMYSLALAM ZE NIEMA CO KUPOWAC JAKIS MASKOTEK CZY PERFUM BO TO SOBIE SAM KUPI A NA MASKOTKIJUZ TROSZE ZA DUZY:p I POSTANOWILAM ZE DAM MU COS OD SIEBIE,...A MIANOWICIE BEDZIE TO POKAZ SLAJDÓW NA PŁYTCE CD ZDJECIA NASZE OD POCZATKU NASZEGO ZWIAZKU, ROZNE NAPISY NA NICH I W TLE PIOSENKA MOZE SLYSZLAS KINDLA " Z KIMS TAKIM JAK TY" MYSLE ZE NAJBARDZIEJ SIE UCIESZY JAK BEDZIE COS ZROBIONE PRZEZE MNIE:) I DO TEGO ZAMIERZAM KUPIC CZERWONE SERCE WEDLOWSKI:)

wITAM SŁODKA:) OJJ CICHE DNI TO PRAKTYCZNIE W KAZDYM ZWIAZKU TAKZE NIEMA SIE CO PRZEJMOWAC....BEDZIE DOBRZE:D

hej słodka 🖐️ dzięki za zdjęcia :-) a te ciche dni to az tak powaznie ? o co poszło? u nas narazie jest OK i cichych dni nie mamy bo jakos oboje nie potrafimy tyle czasu wytrzymac w milczeniu, u nas przewaznie jeszce tego samego dnia sie godzimy

Tak mi wczoraj ciśnienie podniósł ze masakra. On prowadzi razem ze swoim ojcem zakład tokarski. I mial akurat duzo roboty. Ja mu napisalam ze jak skończy to wpadne do niego. Pisze do niego i pisze a on nic. Godzina 21 on łaskawie dzwoni do mnie pijany i mi cos bełkocze. Na picie wódki ma czas a dla mnie nie! Dzis sie nie odzywa! I dobrze! Ja tez nie! Niech sobie pije skoro wodka jest ważniejsza!

ee problem jak kazdy inny....a nieuwazasz ze od czasu do czasu tez mu sie nalezy?? w koncu pracuje jak wiekszosc w dzisiejszych czasach ciezko by cos w zyciu osiagnac takze mysle ze to nie jest zaden problem tymbardziej ze pewnie napiał sie z ojcem...po pracy.A czy on duzo pije przychodzi do domu pijany???wydaje mi sie ze nie takze wrzuc na luz...i nie kłóc sie o takie głupoty bo szkoda czasu marnowac:):)

a znam to skąś- moj poprzedni facet tak mi robił- ja cała w nerwach ze cos sie stalo, czekam do nocy a ten w koncu odbiera telefon pijany .........oj czesto to sie zdarzało............. ile nerow zjadlam na szczescie ten nie pije tak i po pracy zaraz wraca do domu, nigdzie sie nie włoczy ale wiem co teraz czujesz.....niestety tacy sa faceci.........nie przejmuj się

on lubi wypic i to baaardzo... czasami mnie az tym przeraza. Teraz np wie ze jestem zla na niego, a on to olewa ani nie zadzwoni ani nie napsze. Ja tez sie nie bede odzywac niech spada!!! Mysli sobie ze ja bede za nim latac a ni chuja!!!

wiesz co musisz byc twarda i pokazać mu ze Ci sie to niepodoba bo inaczej będzie się to ciągle powtarzalo, potrzymaj go kilka dni i zobaczysz

Tulipanek to nic nie da, juz tak robilam :( On twierdzi ze to nie jest jego wina bo jak on mysli \"nic zlego nie zrobilem\"

Napislam mu smsa ze to koniec i nic nie odpisal. On ma to w dupie!

jeśłi to sie wczesniej zdarzalo jak mowisz to on wie dobrze ze i tym razem mu wybaczysz, pozłościsz sie i Ci przejdzie

no wlasnie tak mysli i to mnie wkurza!!! Glupia Agniesia wroci na skinienie palcem!!!

Hej hej, moge gdzies tu z Wami posiedziec? Moj to mi podnosi cisnienie kilka razy dziennie :P Slodka...a moze by go tak olac? W sensie nie zwracac na niego uwagi. Jak do tej pory zawsze dzialalo :D

malutka- zapraszamy :-) tez mysle ze powinna go potrzymac troche, niech powie ze to koniec bo przegina i tyle

Hej malutka :) na niego juz nic nie dziala! On mysli ze ja zmiekne i zadzwonie do niego! A ja juz tego nie zrobi zero pisania i zero telefonow!!! Ale jestem zla na niego 😭

Slodka, a kochasz go? Bo generalnie tak jak pisalam, jak sie faceta poolewa to od razu mu sie zbiera na milosc, przytulanie itp. Przynajmniej tak z moich doswiadczen wynika :P No...moj ksieciunio zrobil sniadanie :), szkoda tylko,ze zapomnial wyjac bagietki z piekarnika i w polowie byla czarna :D. Zadowolony przychodzi z bagietka...ja sie tak patrze na ta bagietke...i tylko mysle, zeby trzymac jezyk za zebami, bo jak powiem,ze cos nie tak z bagietka, to zaraz bylby foch o sciane i tyle :P

no to jak za czesto sobie lubi wypic to niedobrze....a nie odp bo faceci tacy sa....wie ze itak bedziecie razem to co sie bedzie przejmowal...a my i tak ich przyjmiemy o tak...:P

dziewczyny poweidzcie mi jak jest u was z zazdrościa?? bo ja to jestem chorobliwie zazdrosna, nawet o dziewczyny ktore ma na NAESZJ KLASIE duzo z nich to jego byłe i aż mi sie ciśnienie podnosi jak widze ze znowu jakąś zaprosił do listy znajpmych- ostatnio taka ktora probowała mi go odebrac

ja ostatnio jak robuilam imieniny i moj sobie wypil za duzop troche to zaczal jakies farmazony do mnie strzelac ze go wyliczam ile ma pic...takiego focha strzelolam za ze na drugi dzien z samego rana juz mnie przepraszal....:)

powiem szczerze ze ja to zazdrosna nie jestem bo i powodów niemam do zazdrosci ....na naszej klasie go niema....zreszta jego to nawet nieinteresuje...a wiem ze dla niego prirytet to praca a poza praca jak go niema u mnie to jest w domku i wypoczywa...:))

Tulipanek..hmm...chyba nie tak zle u mnie z ta zazdroscia, czasami mnie strzela (jak dziewczyna ewidentnie zaczyna do mojego podbijac, wiedzac,ze ja jestem niedaleko i jestem jego dziewczyna..to mnie krew zalewa i robie sie bardzo agresywna w stosunku do takich.. .$%$#$#@$ pan), ogolnie jak widze,ze z jakas dziewczyna rozmawia, to luz, gprzej jaku juz jakas wysyla mu SMSy. On jest bardziej zazdrosny o mnie...czasem zaborczy..ale..mam przyjaciela, ktorego akceptuje, zawsze jak ide gdzies sama na impreze to mam brac tego przyjaciela :P, bez niego nie pozwala mi wyjsc :P

Hmm...my problemu z alko nie mamy...bo moj ksieciunio ma alergie na alko, moze pic tylko dobry koniak. ew malibu z mlekiem :D

ja to jestem chorobliwie zazdrosna i chciałabym sie wyleczyc z tego bo za duzo nerwow mnei to kosztuje np wiem ze wyslal zaproszenie do tej panny ktora chciala mi go odbic :-( co ja mam zrobic:-( mam takie nerwy teraz

Tulipanek a rozmawialas z nim o tym? Chociaz wiem,ze do facetow czasem to niedociera.

A ON JAK PODCHODZI DO TYCH BYŁYCH ZNAJOMOŚCI?? BO JA TEZ MAM 2 BYŁUCH FACETÓW A NWET KONTAKTU NIEMAMY ZE SOBA...POPROSTU WYSLAL MI ZAPROSZENIE TO GO ODEBRALAM ALE NIC Z TEGO NIEROBIE SOBIE...A MOGE SPYTAC ILE TWOJ CHLOPAK MA LAT?:)

ma 25 lat i twierdzi ze gdyby chcial sie z tamta spotkac czy byc to by do niej pojechal, ale ja nie rozmuie po co mu ona w tych znajomych na naszej klasie skoro dobrze wie ze o mały włos nie zerwalismy przez nia i wie jak ja reaguje na nią. poczekam i jesli zobacze ze ma jej nr GG lub telefonu to wkrocze do akcji tu mowi ze mnie kocha i jestem najwazniejsza, ze ma tylko mnie a tu robi cos takiego po co mu to??? faceci sa naprawde z innej planety

TO SKORO Z TOBA JEST...OKAZUJE cI UCZUCIA TO JA NIEWIDZE PROBLEMU...a niech se ja ma na tej naszej klasie...my dziwczyny jestesmy tak wyczulone ze wyczujemy kiedy nam ktos na nasz teren wszedl i wtedy bedziemy reagowac...a teraz mysle ze niema opwodu bys sie tak denerwowala...szkoda twojego zdrowia o jakas tam laske...i tylko niewpadaj na pimysl i niemow mu zeby ja skasowal czy cos z tego portalu bo faceci to jak lustrzane odbicie wszystko potrafia robic na odwrót:P:P