stoprocent 0 Napisano Luty 8, 2008 CZY TO PRAWDA ZE JAK ODRAZU PO STOSUNKU BEZ ZABEZPIECZENIA PODZIE SIE DOBRZE UMYC TAM I WYKAPAC DOKĄŁDNIE TO NIC NAM NIE BEDZIE TJ NIE ZAJDZIEMY W CIAZE????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Luty 8, 2008 hahahahahaha niezła teoria tyle, że nieprawdziwa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 8, 2008 gdzie takie bajki opowiadaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent 0 Napisano Luty 8, 2008 a jakie znacie inne sposoby oprocz tabletek \"po\" aby jakos sie ratowac??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Luty 8, 2008 poglądz innego wieku:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Luty 8, 2008 inną metodą jest dobre zabezpieczenie w trakcie stosunku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak szczerze Napisano Luty 8, 2008 kobiety w plemionach afrykanskich to odbyciu stosunku tancza,zeby sperma z nich wyciekla...ale to chyba daje tylko 50% pewnosci,jak nie mniej...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent 0 Napisano Luty 8, 2008 bo ja sie boje ciazy wczoraj wieczorem kochałam sie z moim i on za pierwszym razem wyciagą i skonczył mi na pupie odczekalismy chwile i poznei jeszce raz. boje sie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Luty 8, 2008 albo szklanka wody .....zamiast:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Luty 8, 2008 dziewczyno.....czy ty żyjesz w średniowieczu???............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent 0 Napisano Luty 8, 2008 no to co wkoncu?? to by spontan nie najezdzajcie tak na mnie PIERWSZY RAZ W ZYCIU tak postapiłam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Luty 8, 2008 poprostu....nie rób takich głupot więcej....i do gina po tabletki albo chociaż do kiosku po gumki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent 0 Napisano Luty 8, 2008 ale jak mysliscie t tego co opisałam jak było to sadzicie ze jestem czy nie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Luty 8, 2008 no dobrze pierwszy raz, ale wiesz jak się takie bzdury czyta to aż człowiekowi ciśnienie skacze :) więc teraz albo grzecznie czekasz i przyjmujesz o co los przyniesie, albo po tabletkę "po" biegniesz. jeszcze masz czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Luty 8, 2008 niestety diagnozy ci nikt nie wystawi, mogło dojść do zapłodnienia, albo nie. decyzja należy do ciebie, czy iść do gina czy czekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Luty 8, 2008 dokładnie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent 0 Napisano Luty 8, 2008 ale tak ogolnie to w ciaze sie naprawde tak latwo zachodzi?????? ja mam 16 lat.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak napewno juz jestes Napisano Luty 8, 2008 dobrze ci tak cipo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jassne a w opowiadaniu Napisano Luty 8, 2008 o psycholu ktory cie gonil po parku mialas 23 lata:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent 0 Napisano Luty 8, 2008 a nawet jak tylko 24 h niecałe po stosunku i nie wiem czy jestem w ciazy to ginekolog to jakos moze sprawdzic?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Luty 8, 2008 nie ma reguły....heh....idż do ginekologa....to najlepsze chyba co możesz zrobić.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent 0 Napisano Luty 8, 2008 ja pisze z konta stoprocent jestesm jej siostrą.... to ie stoprocent we własnej osobie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeciez to prowokacja Napisano Luty 8, 2008 !!!!!!!!!!!buehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Luty 8, 2008 sprawdzić nie,ale może ci przepisać tabletkę "po stosunku" w razie gdybyś była w ciąży.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Soniula Napisano Luty 8, 2008 Idź do apteki albo ginekologa, nie wiem dokładnie i poproś o kapsułki dopochwowe, słyszałam o nich, do 72 godzin po stosunku likwidują ewentualną ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej przeciez to prowo Napisano Luty 8, 2008 hehe a wy tu jej madre rady dajecie lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbb Napisano Luty 8, 2008 oo matko wy myslicie ze w ciaze tak latwo zajsc??? bez wytrysku trudno... choc to mozliwe... ciemnota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a soniula to juz dopiero Napisano Luty 8, 2008 ciemnota, hehe stopro dobra jestes. nudzi ci sie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach