Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanka Twojego Męża

Zakochałam się w Twoim mężu

Polecane posty

Gość bierz
Kochanko Dlaczego zaraz pozbyć?Ojciec ma takie same prawa i obowiązki wobec dzieci jak matka.Dlaczego on może być niedzielnym tatusiem a matka nie może być niedzielną matką?Zdaje się,że mamy równouprawnienie.

Gość hahahahahahahahha
daremne gadanie obudz sie ! przeciez masz mozg!

Gość kochanka powiedz mi
co zarzucasz bo to jest na bank zarabiste:D

Gość kochanek twojego meza pedofila
hahaha ja cie rozumiem najlepiej odebrac cudzego faceta po co szukac wolnego lepszy jest uzywany napalony swiadomy dojrzaly po przejsciach wie co to seks i potrafi go robi9c w ten sam sposob co zone buzuje w domu jak fajnie ach ach ach kochanko chodz cii pokaze mam zone ale mam ja w dupie szukam takiej jak ty bedziesz miala kolejnego zonatego frajera z tym ze ja mam doswiadczenie

aha dodam jeszcze ze mam piecioro dzieci jak mi je przyznaja to bedziemy szczesliwi

Gość ulencjaaaa
Kochanko! Tylko,że ty wiesz ,że on ma żone i ,że do niej wraca od ciebie. Wiesz,że jest was dwie i że ty tą drugą jesteś.... Natomiast żona nie wie o twoim istnieniu więc suma sumarum........ kto tu się poniża, upadla dusze i ciało.....?

lubie seks analny aralny po francusku i z klasa w obertaka oj ty piteczko juz mam na ciebie ochote lubie takie kobiety twarde co nie mysla o innych a o sobie

kochanko podniecasz mnie z kazda minuta coraz bardziej masz ogolona pitke chyba nie zarazil cie mendami chodz na loda

jestes taka fajna ze woli ciebie i zone o boze gdybym ja mial kobiete z ktora mam dzieci w zyciu bym jej nie zdradzil ciekawe ile to dla niego znaczy leci na ciebie oj przyjdz do mnie juz ci kocham

Gość bierz
kochanko Po ostatniej twojej wypoowiedzi to nawet psa bym nie dała pod twoją opiekę a co dopiero dzieci. A to ,że jesteś psychologiem to Tobie nikt tu nie uwierzy. Leć się podmyć na tą randkę.Wszak wiesz po co chłop do ciebie przychodzi.:P:P:P

kochanek stary onanisto nie podniecaj sie tak :) moze ci to zaszkodzic :P Ide teraz szykowac się dla mojego stęsknionego kochasia... a wy mozecie sobie po mnie pojechać do woli :P

podniecasz mnie jestes boska masz fajna cipeczke bo mi mowil moj przyjaciel aj ale z ciebie dupa odebralas faceta lasencji z dziecmi no co ja gadam kobiecie z dziecmi to ty jestes dziecinna idz sie umyj glowe moze sie spamietasz

Po co my mamy po tobie jechać? Życie po Tobie pojedzie:O

Gość bierz kochanka pedofila
hahahaa idzie sie tutaj posmiac z takiej dupy zalosnej jak ty wiesz co ci powiem jestes bez serca dzieci nie rozumiesz ze one tego nigdy nie zaakceptuja a ta zona biedna pewnie cierpi! kiedys ty bedziuesz tak cierpiala ale to juz inna bajka idz bzykaj sie z nim niech ci to sprawia przyjemnoisc poki mozesz byc zaspokojona pa

Gość medzia632378
zycie ją wszystkiego nauczy pojedzie na niej jak ch*uj i bedzie zalowac ze wogole sie znim bzykala no bo przeciez kto by pomyslal kobieta dorosla a takie rzeczy wyprawia to nie milosc bo gdyby sie zakochala nie pisala by takich bzdur w dodatku nie zdaje se sprawy z konsekwencji

Gość była żona fiuta
...a jak się sprawa rypła to ten fiut opowiadał takie kawałki o Tobie, kochanko: "leżała w łóżku jak kłoda" :) "i na dodatek loda robiła nieudolnie" :) :) Fiut też Krzysztof (ze Żnina) i fiutem został kiedy się fiutostwem zaraził od lafiryndy dającej żonatym chłopom. Ale się niczym nie przejmuj! Na starośc zostanie Ci garśc wspomnień i czerwona, śmierdząca bielizna :)

Gość nie wiem co to znaczy ale
uwazam ze przegielas niby sie nie przejmujesz! a kto na oczach polski napisal do zony widze ze masz wyrzuty sumienia ale ja ukrywasz a z reszta po co jej tlumaczycie jak ona tego i tak nie poslucha ma to gdzies no fakt ale konsekwencji nigdy nie zapomni rzadko sie zdarza ze kochanek zostawia zone dla byle kogo sorry ale jestes byle kim nie ty mu dalas dzieci a w dodatku zachowujesz sie gorzej niz nastolatka jestes kobieta a nie debilem wiec zastanow sie na czym stoisz nie warto se robic nadzieje lepiej jak ty go zostawisz niz on ciebie mniej cie to bedzie bolalo pamietaj

Jestem spowrotem :) weekend był upojny :P nie będę wnikać w szczegóły :) do tej powyżej co z tego że nie dałam mu dzieci? zawsze moge mu dać nic straconego :P Po za tym mój kochny dzis powie żonie ze odchodzi :P :P :P i wprowadza się do mnie :)

Gość a ja ci zazdroszcze napisz jak
to jest miec kochanka tez bym chciala bo ja nie potrzebuje mezczyzny na stale chce sie tylko zabawic

daj mi swoj namiar kokietkoo ah mam na ciebie smaka wez mi wyliz eh jestes taka ponetna ah wez mnie wez zaspokuj

Gość Kochanka Twojego Meża
kochanek jestes za mało apetyczny jak na kochanka to raz a dwa nie lubie kobiet ktore udaja facetów chocby na forum :P

Gość bylam kochanka twojego meza
powiem wam, jak to jest miec kochanka: to czekanie i tesknota to setki kilometrow i poranki samotne w kolejnym hotelu to sms-y zamiast rozmowy to dlon ktora pusci twoja gdy wpadniecie na znajomych to ogromne poczucie winy to bezsenne noce kiedy on spi z zona to ciaza, w samotnosci zrobiony test i w samotnosci przezywane poronienie to wyzwiska i awantury jak juz sie wyda to stracone 2 lata, rozbite 2 rodziny, nieustajace wyrzuty sumienia chcialabym moc cofnac czas