Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikuchc

czy zdarza się Wam że obcy ludzie widza Was nago??

Polecane posty

Gość megazawstydzona18
niedawno musialam zrobic tzw bilans 18latka. myslałam, że będzie to zwykła formalnośc, dlaego na chybił trafił zapisałam się do internisty-faceta u którego nigdy wczesniej nie byłam. szłam tam bez stresu, bo to w końcu tylko podpisanie papierka. wchodze do tego gabinetu, facet na oko po pięcdzieisatce, dziendobry itp. mowie że ja na bilans,a on zaraz do mnie: 'w takim razie panienko prosze rozbierz sie do rosołu bede musial cie dokladnie zbadac'. normalnie szoku dostalam, zaskoczona spytalam 'majtki tez?' a on na to 'oczywiscie, twoja siusiaczke tez bede ogladal'. potem wskazal mi krzeslo tuz przed swoim biurkiem zebym sobie na nim kladla ubrania. w gabinecie nie bylo zadnego parawanu, wiec spytalam sie lekarza czy moglby zamknac drzwi na klucz zeby jakas pigula nie wparowala. zamknal je. siedzial za biurkiem ja tuz przed nim sie rozbieralam. gapil sie na mnie caly czas. rozebrana do naga, czerwona jak burak a on do mnie 'nie masz sie czego wstydzic, takie ladne masz mlode cycuszki, a jakie wielkie, nie wstydz sie ze patrze na twoja sikorke, wstydzic to sie dopiero bedziesz jak ci w nia zagladne.' potem zaproisl mnie na wage, nagolaska bylam wazona, potem badal mi wzrok na golasa co bylo dla mnie bardzo dziwne. nastepnie spytal czy jestem dziewica. nie bylam. a on na to, ze to dobrze, bo bedzie mogl mnie dokladniej zbadac. potem kazal mi chodzic w te i powrotem nagolasa po wielkim gabinecie bo chcial sprawdzic moja postawe. bylam mega zawstydzona. bylo juz pozno, zima ok 18, ciemno na dworze, w gabinecie wielkie okna, zapalone swiatlo. nie dosc ze bylam zwstydzona ze jakis 50letni lekrz zachwyca sie moim cialem to jeszcze balam sie ze ktos mnie naga przez okno zobaczy. potem mnie osluchal, a potem zaczely sie mega wstydliwe badania. powiedzial; 'teraz zbadam twoje cycuszki i dojeczki' dlugo mi je badal, stal bardzo blisko mnie, tak starsznie sie wstydzilam, potem bylo jeszcze gorzej, kazal mi sie polozyc na lezance i rozchylic nogi, dlugo mi tam patrzyl a potem wlozyl palec do pochwy nie wiem po co było dla mnie bardzo dziwne, potem badal mi przepukline w kroku, przy okazji pomacal moja lechtaczke i wargi sromowe. po tym pomyslalam 'wreszcie koniec', a on do mnie 'teraz czeka cie najbardziej wstydliwe badanie, bo bede ci wkladal paluszek do dupki'. kazal mi kleknac na krzesle, oprzec rece o oparcie i jak on to powiedzial 'wypnij i rozluznij poldupki'. potem wlozyl mi tam palec z wazelina, dlugo tam grzebal, mowil, ze sprawdza, czy nie mam hemoroidow, nic nie znalazl, na koniec klepnal mnie w goly tylek i przejechal reka po moim kroczu i powiedzial 'niezla z ciebie laska'. ku mojemu szczesciu wypelnil karte i kazal mi sie ubrac. cale badanie i wywiad na golasa trwal bardzo dlugo ok 40-50minut, bo dokladnie sie mojemu cialu przygladal. wstydzilam sie tym bardziej, ze mam dosc obfite piersi, w gabinecie bylo chlodno, sterczaly mi ssutki i mialam akurat wygolony prawie na 0 wzgorek lonowy, bylam wiec naprawde gola. juz nigdy wiecej do tego lekarza nie pojde. rozumiem takie badanie w bieliznie, nawet w samych majtkach, ale po co mi badal pochwe, odbyt? chodze przeciez do gina. i te slownictwo ktorego uzywal i poklepywane. co myslicie o tym badaniu? uwazacie ze naprawde chcial mnie tylko zbadac? do dzisiaj mysl o tej wizycie napawa mnie strasznym zawstydzeniem.

Gość Klaudia.83
ale z ciebie bajkopisarka:D:D:D:D