Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Do mieszkajacych w Warszawie

Polecane posty

szanse na znalezienie pracy bardzo duze. miasto jak to miasto, podoba sie srednio,troche za duzo szumu,ale sa ladne miejsca;) a rady? pozytywne nastawienie najwazniejsze:P

no jak ci anglia nie podeszla to z warszawa tez moze byc problem. ja tam nie narzekam :) jak juz ktos powiedzial grunt to pozytywne myslenie

Gość dla Ciebie Andrzej
Andrzej, skopiuj adres strony, a potem wklej w wyszukiwarke, wtedy sie otworzy.

wiekszosc jest tutaj chyba tylko i wyłacznie dla pracay mnie sie nie podoba

Gość Halynka z mlynka
andrzej zatrudnij sie w black red white - to podobno jedna z najbardzej dochodowych spółek na lubelszczyznie :-) tak gdziesz czytałam

Heh, to w Warszawie też nie będziesz u siebie;) Tym bardziej, jak będziesz prezentował taką postawę- Warsiawka jest zła, brzydka, śmierdząca, ale pracuję tutaj. Nie rozumiem takich ludzi. Pracy jest wszędzie pełno, można wyjechać do innego miasta. teraz coraz więcej dużych firm się przenosi w okolice Warszawy, albo w ogóle do innych miast. Zarobki takie same, albo minimalnie mniejsze, a utrzymanie o połowę tańsze. Ale każdy przyjedzie do Warszawy, żeby potem opowiadać jak tutaj jest brzydko i strasznie.

Gość
o, w moim mieście też jest fabryka brw :) ale meble mają chujowe :o

O nie takiego sąsiada sobie nie życzę.. :D Żartowałem.. w jakiej branży ta praca ?

Gość piróg z Biłgoraja
kiedyś załozyłem taki temat ale mi skasowali - Andrzej umiesz piec Biłgorajskiego Piroga ?

Nie lubię mentalności Anglików islamu który zalewa ten kraj brudu którego nigdy nie widziałem w Polsce te miasto czyli Warszawa podobało mi się od pierwszego wejrzenia

Gość Halynka z mlynka
łe tam warszawa jest urbanistycznie brzydka - odbydowana po wojnie w stylu soc-realistyzcnym , ma fajne momenty i troche fajnej nowej architektury (no ale nic dziwnego skoro 70% inwestycji znajduje sie w warszawca , msi być zadbana, ale zakochałes sie w wawie :-O dziwne

Gość Halynka z mlynka
a co jest oprózc BRW w Biłgoraju , chyba jakas rozlewnia pryty posła palikota AMBRA ( czy mi sie pomyliło )??

Gość Halynka z mlynka
Polskone czaje ta firma z Lublina (drzwi , okan i jakies tam inne bajery ) ma kilka filii, a ta druga nazwa mi nic nie mówi...a Biłgoraju nei mozesz znależc zadnej konkretnej fuchy??

Andrzej z Biłgoraja. - jesli chcesz sie na poczatek "zaczepic" gdziekolwiek, tez mozesz przyjechac :). potem pomyslisz o ambicji (bo co jak co, ale wynajem kosztuje) i poszukasz lepszej roboty