Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Do mieszkajacych w Warszawie

Polecane posty

wynajęcie lokum nie jest tanie niestety

hellis - spoko :) a jakby ktoś - coś to mail znasz....

Gość Halynka z mlynka
o kurde - też nei słyszałem poztywnych opinii o nich , jakas znajoma pracowała w LBn w polskone umysłowo i podobno atmosfera była niebardzo dobra , inny znajomy mówił mi ze był kiedys kierowca, i też nie był zadowolony ,w Biłgoraju pewnei mniej płaca w dodatku , ciekawei ile placie Plalikot w PRYTA-ambrze , orientujesz sie ?w koncu to jeden z najbogatszych polaków podobno :-)

ja widzę jak dużo ludzi od nas z pracy mieszkań poszukuje do wynajęcia - czy też chociaż pokoju...

umysłową czyli co dokładniej? ja bym radziła na pracuj.pl zajrzeć

Gość Halynka z mlynka
zajrzyj an pracuj.pl , dobra rada :-) a tak apropos wawa wiadomo wieksze zarobki , wieksze perspektywy ale koszty zycia niestety róznież sa wyzsze niz w innych miastach - trzeba też brac ten fakt pod uwage

zajrzyj na pracuj.pl szczerze radzę - szkoda, ześ ze 2 tygodnie temu nie dał takiego tematu.... hellis wie o czym mówię

Andrzej z Biłgoraja. - a dobrym angileksim nie bedziesz miał problemów, plusem jest licencjat. uderzaj spokojnie, ale najpierw przemysl i znajdz wczesniej prace i kwatere :)

Gość Halynka z mlynka
Andrzej a nei szukałes żadenj fuchy w Lublinie , ewentualnie Rzeszowie ??? kokosów nie bedziesz mia od razu ale koszty zycia mniejsze niz w stolicy , no chyba ze w wawei masz zakwaterowanie to sprawa rozwiazana

luknęlam na pracuj do nas teraz nie ma ciekawych ofert hellis czy zwyczajowo przywitałas się z LadyB? ;)

Gość Halynka z mlynka
jakie umeira , siedziba PGE ma być hehe :-)

warszawe sie kocha i nienawidzi jednoczesnie to miasto jest w ciaglym ruchu, ciagle zyje, to zycie nie ustepuje nawet w nocy to wada i zaleta jest pelno klubow, restauracji, pubow, galerii handlowych, kin, sporo sie dzieje za to halas czasami meczy mecza szare blokowiska, mecza pieprzone korki mimo ze studiuje i nie pracuje to wiem, ze o prace latwo, bardzo latwo (np. firma w ktorej pracuje moj chlopak wrecz nie moze znalezc pracownikow) ale zycie jest duzo drozsze, wiec jakbys mial cos wynajmowac i pracowac za przecietne pieniadze to nie wiem czy sie oplaca... ja mieszkam tu od niedawna, moj chlopak od dziecka wsiaka sie w to miasto... ale nadal tesknie za trojmiastem ;)

Gość Halynka z mlynka
a jak praca by cie interesowała nie sprecyzowałes ?? na poczatku powinieniec\s porozsyałć z 50 cv do najblizszych wiekszych maist do ofert które cie interesuja a pózniej sie zastanawaić gdzie by usadzić dupe :-)

Andrzej z Biłgoraja. - jak romantycznie :p. tylko żeby się nie okazało po 3 miechach, ze wawa, tak jak anglia, nie odpowiada ci zupelnie ;)

Gość Halynka z mlynka
deska ma racje - ja bym najpeirw uderzył do maist które wuymieniałem , poszukaj ofert na pracuj.pl przez tydzien , dwa, moze znajdzisz cos blizej siebie a jak juz bedziesz miał zaklepana fuche bedziesz prawi dylematy gdzie zamieszkac

Gość Halynka z mlynka
Biłgoraj :-)