Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Do mieszkajacych w Warszawie

Polecane posty

na money.pl też można ustawić swoje preferencje - mailem info o propozycjach pracy zgodnych z Twoim profilem dostajesz

Gość katy30
a ja kocham Warszawe. Nie urodzilam sie tu, pochodze z innego tez duzego miasta, nie przyjechalam za praca... po prostu lubie to miasto. Ale wiadomo zeby zyc trzeba pracowac i gdzies mieszkac... Prace latwiej mi bylo znalesc niz mieszkanie, ale tez sie w koncu udalo. Teraz jest cudownie. A warszawe kocham wlasnie za to ze nigdy nie zasypia...

czemu Wy się wczoraj na tym topiku o 'warszawce' nie pojawiliście...

Gość Halynka z mlynka
a przypomniało mi sie ze Lukas bank i Getin bank szukaja pracownikow w paru regionach , moze cos załapiesz :-)

andrzeju, wawa to nie centrum wszechswiata. masz poznan, trojmiasto, krakow, lodz, wroclaw i wiele innych :) me_36 - portali jest mnostwo, rowniez z opcja indywidualizowania preferencji

Andrzej z Biłgoraja. - chyba ty nie powanie o tych saunach :D:D:D to jak ci sie sni, to juz wiesz, co robic ;) me_36 - a czy to przypadkiem nie prowo? bo jak nie, to umieram ze smiwchu :D

poczytaj dalej może i miała być prowokacja bo autorka nie pokazała się więcej, ale pokazały się inne sztuki dające dość ciekawe opinie....

więc skoro jest tyle ważkich powodów to Andrzeju do dzieła! cv ślij gdzie się da trzymam kciuki!

Gość katy30
a napisze tutaj... sila rzeczy znam warszawiakow - takich prawdziwych a nie podrabianych (jak ja np:D ) dziela sie na rownych i przyjaznych i na totalnych debili ktorzy popadli w daleko idaca megalomanie ale czy to dotyczy tylko warszawiakow? mysle ze w kazdym innym miescie tacy ludzie sie trafiaja, jak to ludzie, kazdy jest inny a jezeli ktos wstydzi sie przyznac ze ma chlopaka z wawy.... to wspolczuje tylko temu chlopakowi

Gość rozgryzłam Andrzeja
on che poderwać na kafeterii laske i u niej zamieszkac , teraz słodzi tak niemiłosiernie :-) ja pitole ale zawodnik

a nie słyszałeś, że 'najpiękniejsze warszawianki to przyjezdne'?

Gość katy30
Andrzeju, skorzystaj z powyzszej rady i slij cv gdzie sie da... Ja wysylalam doslownie wszedzie. Po miesiacu dostalam prace, nie powalajaca, ale na poczatek ok... Po 4 miesiacach odezwali sie z firmy do ktorej wysylalam aplikacje jakos na samym poczatku mojego pobytu w wawie, dostalam te prace i okazala sie rewelacyjna pod kazdym wzgledem, pracuje tam ponad 1,5 roku i bardzo sobie chwale.

to piosenka jest Irena Santor ją śpiewała

Gość viktoria bekHam
wkurza mnie warszawa oraz Lady Pank :-)

Gość katy30
taaak, tez uwielbiam ten kawalek. W ogole mam sentyment do tej piosenki. Jak wynajelam mieszkanie i pierwszego dnia dlugo sie krzatalam, rozpakowywalam. W koncu około 2 w nocy polozylam sie spac i wlaczylam sobie cichutko radio... wtedy wlasnie poleciala ta piosenka :)

co się stało Myrevinowi?.... on się uśmiecha....