Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko przerażony

jak JĄ zauroczyć??

Polecane posty

Gość sanki sanki
ja Ci dam z nudow!!! :D

Gość lekko przerażony
tak. muzyczka, komputer i ja, siedzę sobie w półmroku i rozmyślam.

Gość a co mi tam.
mysle ze trzeba by cos napisac, zeby nie bylo ze pisal, pisal i teraz olewa, dziewczyna moze sie czuc zdezorientowana... trzeba zawsze wyposrodkowac, nie mozna pisac kilku dziennnie, ani moze codziennie jezeli ona tez odpisuje po jakim czasie, ale wywnioskowalam ze mieliscie juz malą przerwe... ok, tymczasem sie zegnam, do nastepnego razu :)

Gość lekko przerażony
a co mi tam. --> dobranoc:(

Gość sanki sanki
papapa a co mi tam :D do nastepnego..:) hej przestan tak sie smucic bo az mi sie komuter wylaczyl, myslalam juz ze cos sie popsulo :o ale dziala no i jak tam urodzilo sie cos z tych rozmyslan??

Gość lekko przerażony
urodziło się kilka niezobowiązujących zdań. napisałem tylko, że o niej myślę i... w sumie nic więcej .Raczej tak na podtrzymanie kontaktu, żeby o mnie nie zapomniała...

Gość sanki sanki
dobrze, wlasnie nie nachalnie...... wtedy nie zapomni a z drugiej strony nie bedzie sie zastanawiac czy nie zwariowales :)

Gość sanki sanki
wspominales zeby nie pytac o szczeoly, ale takie male pytanko - Ona Cie w ogole nie zna? np. z widzenia, w ogole Cie nie kojarzy? wiem ze nie wie kto jest autorem listu, ale czy poza tym w jakis sposob jestes jej znajomy?

Gość lekko przerażony
musze jeszcze ruszyć w miasto i wybrać jakieś miłe miejsce kontaktu. Bo nie mam rozeznania w knajpach. Nie lubię włóczyć się po lokalach.

Gość lekko przerażony
Tak, poza tym jestem jej znajomy :)

Gość sanki sanki
ach czyli jak juz sie spotkacie i Cie zobaczy to bedzie wiedziala :D a nie mozesz powiedziec cos wiecej? wiem wiem babska ciekawosc ale nic nie poradze :) np. mieliscie jakis kontakt wzrokowy no wiesz, taki nie zwyczajny ale taki, ze patrzysz na dziewczyne, ktora Ci sie podoba i Ona wie ze tak wlasnie patrzysz? jakies usmiechy ?

Gość sanki sanki
a w ogole jak bys tak wszystko opowiedzial to nie musialabym sie tak zastanawiac :D

Gość lekko przerażony
To znaczy, jak ją pierwszy raz zobaczyłem, to raczej nie wyszło dobrze, bo ona jakoś uciekała wzrokiem, a ja mówiłem przede wszystkim: yyyy i eeeeeeeeeee. Ona jest raczej nieśmiała, chociaż pewnie nie tak jak ja. Widziałem ją jeszcze kilka razy, ale Ona nie wie, że ją widziałem. W sumie chyba zamiast czaić się, powinienem podejść i normalnie porozmawiać, a nie wymyślać, ale... no właśnie. Jestem taki, że nie potrafię.

Gość lekko przerażony
podpytałem trochę jej koleżankę, wiem, że jest sama, wiem, że jest porządną dziewczyną. I jak tu nie wierzyć w ideały?

Gość sanki sanki
czyli nawet rozmawialiscie, no powiedzmy jakis tam kontakt bezposredni mieliscie..... uciekala wzrokiem bo tez niesmiala jest tak jak mowisz :) nie przejmuj sie i nie rozmyslaj, ze powinienes tak czy inaczej. Napisales list i jestescie umowieni - to juz duzy sukces reszta zalezy od spotkania. A to ze napisales list to jest dla Cebie duzyyy plus - to jest romantyczne mimo ze mailem - kazda dziewczyna chcialaby choc raz w zyciu dostac taki list!!!!!

Gość sanki sanki
a kolezanka jest lepsza Twoja kolezanka czy jej?? :)

Gość sanki sanki
gdzies umknela mi Twoja wczesniejsza wiadomosc - nie szukaj knajpy!!! tylko kawiarenki :D

Gość lekko przerażony
Koleżanka nie wie, że się Nią interesuję. Więc moja anonimowość (listowna) zostanie jak najbardziej zachowana. Tak, kawiarenka, tylko jak dla mnie to też podchodzi pod lokal / knajpę. Kurczę, chyba za bardzo się "nakręcam". Jak nic z tego nie wyjdzie to chyba kupię sobie bilet w jedną stronę na koło podbiegunowe i zacznę życie pustelnika na jakimś lodowcu z niedźwiedziami polarnymi

Gość sanki sanki
zmien nastawienie bo szkoda by bylo takiego fajnego chlopaka dla niedzwiedzi polarnych :D za duzo myslisz, ale wiem ze nic na to nie poradzisz i na nic moje gadanie :) Ona tez tak sie bedzie denerwowac przed spotkaniem czy na spotkaniu - pomysl o tym, moze takie poczucie Ci pomoze.

Gość lekko przerażony
sanki sanki --> pewnie masz rację. A Ty, masz kogoś "na oku"? :)

Gość sanki sanki
:D Ciebie :D ale skoro jestes niedostepny to mam tez kogos innego :) tylko ze ja trafiam na samych dziwnych gosci i jestem po dlugim zwiazku raczej sceptycznie nastawona.........

Gość lekko przerażony
miło mi. Szkoda, że mieszkamy tak daleko od siebie...:D

Gość sanki sanki
ale przeciez nie wiesz gdzie ja mieszkam :D

Gość lekko przerażony
w takim razie: GDZIE MIESZKASZ?? :) kluczowe pytanie :)

Gość sanki sanki
powiedz gdzie Ty mieszkasz a ja Ci powiem czy daleko czy nie :D

Gość lekko przerażony
Łódź.

Gość sanki sanki
:( dalekoooooooooooo

Gość sanki sanki
ale nie ma sie co smucic :D milosc nie zna granic :)

Gość lekko przerażony
haha, wiedziałem, szkoda. Widać już takie moje szczęście... jak to mówią: "jak się nie ma szczęścia w miłości, to ma się w interesach", czy jakoś tak. Dlaczego to musi się u mnie sprawdzać... :(

Gość sanki sanki
e tam nie prawda..... i nie mow ze nie masz szczscia w milosci bo wszystko zapeszysz przed randka!!!!