Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko przerażony

jak JĄ zauroczyć??

Polecane posty

Gość lekko przerażony
za kilka dni...

Gość a co mi tam.
chyba pozornie... ja bym wolała zwykłego faceta, który nie stara sie byc krzykiwy, nie zwraca na siebie uwagi za wszelką cene...

Gość a co mi tam.
chyba podswiadomie szukamy facetów którzy zagwarantuja bezpieczeństwo ale nie moze byc tez nudno, pisales o zainteresowaniach, ze ich sporo masz... jakie konkretnie?

Gość lekko przerażony
no właśnie z tym "nudno"... hmm... zainteresowania? artystyczne, różne, na pewno ciekawe i nietypowe. Nie chcę się jednak uzewnętrzniać...

Gość Rusaleczka
Chyba nie znasz kobiet...tacy nieprzebojowi, spokojni, wrażliwi są wspaniali! Jak ja np. jadąc autobusem słucham takich macho czy clownów to poprostu płakać mi sie chce! Naprawde dziewczyny tęsknią do takich sympatycznych niesmiałych i romantycznych rycerzów, którzy im piszą listy (choćby przesłane emailem :) ) dO --> a co mi tam --> gra może i jest troche tandetna, ale można się przy niej pośmiać i poznac siebie, a to chyba ważne na pierwszej randce

Gość lekko przerażony
fakt nie znam, nie miałem okazji poznać. I mam nadzieję, że poznam tą jedną i mi starczy.

Gość sanki sanki
normalny facet to normalny facet :D szukasz dziury w calym i nie wierzysz w siebie! macho to typ z ktorego tak naprawde wiekszosc sie podsmiewuje przeciez.... A Ty napisales milosny list, macho tak nie robi i tym samym macho by sie z nia nie umowil przeciez tylko Ty sie umowiles. wiecej wiary w siebie!

Gość a co mi tam.
ech, no to spoko, artystyczne jak najbardziej spoko, gorzek jak bys chcial gadac non stop o boksie, meczach albo dłubaniu przy samochodzie... bedzie dobrze, napisz koniecznie pozniej jak poszlo

Gość Rusaleczka
i wiesz co? otwórz sie przed dziewczyną trochę bardziej, bo jeśli jej powiesz np. że jesteś studentem czegoś tam, masz 20 ileś tam lat i interesuje cie np. piła nożna to dziewczyna uzna, że jesteś zupełnie przeciętny, może trochę nudny...opowiedz jej o swoich pasjach tych nietypowych

Gość lekko przerażony
jak się nie załamę i nie skoczę z mostu to napiszę... :)

Gość a co mi tam.
wiesz co zacytuje Ci jedno zdanie jescze: "jak nie jestes pewny siebie, to udawaj, a nikt nie zauwazy róznicy" a zmierzam do tego, ze pamietaj zeby nie okazac ze czjesz sie niedowartosciowany czy ze masz niską samoocene, jak sam przyznales

Gość lekko przerażony
postaram się... chociaż nie wiem, jak mi to wyjdzie. na samą myśl spotkania podnosi mi się ciśnienie...

Gość a co mi tam.
chyba nie lubimy łzawych kolesi, którzy nam sie wypłakują na ramieniu, zwlascza na poczatku- jak to mają źle w zyciu, ze rodzina i przyjaciele ich zawiedli, praca do niczego i takie rozne... optymizm i poczucie humoru !!!! ->to jest wazne:)

Gość a co mi tam.
kazdy sie denerwuje... ale to ma urok w sobie, nieprawdaz:) denerwujesz sie ale warto sie podenerwowac bo ją w koncu spotkasz:)

Gość lekko przerażony
w moim wypadku jest to paraliżujące poddenerwowanie, jak dla każdego, kto musi znaleźć się w nowej sytuacji.

Gość Rusaleczka
Wiesz dlaczego sie tak denerwujesz? nie tylko przez nieśmiałość, mi się wydaje że ty myślisz, że to jest najwspanialsza kobieta, taka kobieta-marzenie, zupełnie bez wad, ideał...A TAKICH NIE MA pomyśl sobie, że ona np. głupkowato wygląda jak myje zęby...zobaczysz że ci pomoże!

Gość lekko przerażony
Rusaleczka --> owszem, wad nie stwierdziłem. jest po prostu moim ideałem. Można by ją postawić w Sevres obok wzorca kilkograma i metra jako wzór urody i wszelkich cnót :)

Gość a co mi tam.
rusaleczka ma racje nie ma idealnych ludzi... ona tez ma jakies kompleksy na pewno poza tym

Gość a co mi tam.
ech, ty mowisz o fizycznosci tylko czy masz na mysli tez charakter/zachowanie ;> ?

Gość lekko przerażony
jak najbardziej charakter, zachowanie, styl. Nie pytajcie o szczegóły. po prostu wiem co nieco o Niej.

Gość a co mi tam.
skoro tak, to na pewno sie dogadacie, skoro odpowiada ci na poziomie jakby wirtualnym to mysle ze w realu bedzie jescze lepiej i bedzie o czym rozmawiac

Gość Rusaleczka
Po tej randce możesz (ale nie musisz) się czuć bardzo zraniony bo obiekt twoich westchnień, choć idealny z wyglądu, z charakteru jest beznadziejny. i legną marzenia o domku z ogródkiem, o dwójce urwisów, bo pewnie takowe masz? bo ja często latałam za chłopakami przystojnymi, a potem jak ich poznawałam, pytałam sasma siebie "Dlaczego jestem taka głupia". To jest straszne uczucie

Gość a co mi tam.
nie zapomnij sie fajnie wyperfumowac, te dobre męskie wody zwalaja z nóg :P :P

Gość lekko przerażony
no nie wiem... myślę, że się nie zawiodę, bardziej boję się, że ona się zawiedzie i nie będzie chciała na mnie potem nawet spojrzeć.

Gość a co mi tam.
kurde to przestan sie bac... skoro ta dziewczyna nie doceni kogos kto ma poukładane w głowie, uczy sie, nie puka wszystkiego co sie rusza w klubowych kiblach i na dodatek ma szereg zainteresowan i wykazał sie niesamowita odwaga to musiałaby byc glupia

Gość Rusaleczka
Jeśli by nawet tak było, w co szczerze wątpie, to ona nie byłaby ciebie warta! i przestań o sobie myśleć, że jestes okropny, beznadziejny i wogole, bo ja sie np. w tobie prawie zakochałam:P Joke

Gość a co mi tam.
bez kitu, ja tez;) jakby co jestes z 3miasta, wal śmialo:**

Gość Rusaleczka
a co mi tam ma racje!! popieram!

Gość lekko przerażony
a co mi tam. ---> dziękuję za słowa otuchy. A ja myślałem że na Kafe to sami popaprańcy siedzą. Widać w kolejnej kwestii się myliłem :) na szczęście.

Gość sanki sanki
no wlasnie!! lekko przerazony - sluchasz co my Ci tu mowimy :D ??? nie przejmuj sie! jestes fajny gosc i juz!