Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko przerażony

jak JĄ zauroczyć??

Polecane posty

Gość sanki sanki
wiesz to ja jestem starsza i po nieudanym dluuuugim zwiazku i mowilam ze jestem sceptyczna, ale Ty to mnie chyba bijesz na glowe tylko ze nie masz ku temu podstaw......wiecej optymizmu :D

Gość lekko przerażony
jak się 23 lata nie ma szczęścia, to zaczyna to już być normą. czasem ogarnia mnie po prostu przygnębienie (jak dziś) i myślę sobie, że czas pogodzić sie z faktami i dać sobie spokój. Zająć się lepiej "swoimi" sprawami i nie zwracać uwagi na płeć przeciwną, bo i tak nic nigdy z tego nie wychodzi, wiem, że z własnej winy, ale taki już jestem.

Gość sanki sanki
oj prosze Cie, zmien nastawienie :D zobaczysz ze wszystko sie ulozy predzej czy pozniej, mlody jestes to skad taki brak wiary, skoro jak mowilles to Twoja pierwsza randka - powinienes byc wlasnie podekscytowany ale pozytywnie......

Gość lekko przerażony
sanki sanki --> dzięki za miłe słowa. Na razie pójdę spać. Za dużo godzin przed kompem. Zajrzę jutro:) Tymczasem pozdrawiam cieplutko i dobranoc:)

Gość sanki sanki
a jak nie to sie zbieram i jade do Lodzi :D

Gość sanki sanki
no skoro juz sie usmiechnales to nie musze nigdzie jechac :) pamietaj - wyluzuj i ciesz sie na spotkanie z Ukochana a nie przyciagasz czarne chmury :D pozdrawiam, dobej nocki!

Gość a co mi tam.
tak sobie myśle przerazony, ze zawsze mozesz rozpoczac na kafe drugi watek - miłe miejsce łodzi na romantyczna randke:))) obejdzie sie bez wyłazenia z domu i biegania po lokalach albo spytaj sie po prostu zaufanych znajomych, czy cos by polecili:) jak tam luba, odpisala cos?:)

Gość lekko przerażony
:)

Gość lekko przerażony
jest tu jeszcze ktoś?? :)

Gość a co mi tam.
:) mi tez milo Cie 'widziec' :) napisz jak tam sytuacja dzis... ja niesety mam mala zmiane planow i bede tu gdzies za 2 godzinki:(

Gość lekko przerażony
dziś sytuacja jest taka, że spotkanie we wtorek lub środę. Szczegóły do uzgodnienia...

Gość lekko przerażony
nie szkodzi, bede za 2 godzinki

Gość sanki sanki
:( nie ma nikogo rety wiecie co jestem zalamana dzis , rany dostalam takiego smsa od bylego chlopaka, ze az sie rozplakalam i normalnie sie trzese jeszcze :( powiedzial ze mnie zaje*** jesli mnie z kims zobaczy i dostane po pysku.... :( takie rzeczy napisal ze bym go w zyciu o to nie podejrzewala :( ............wiem ze to nie na temat, wiem wiem, nie mialam komu powiedziec .......:(

Gość lekko przerażony
ja jestem... jak by co. sanki sanki --> to on jakiś dziwny jest delikatnie mówiąc...

Gość a co mi tam.
witajcie ponownie:) no wlasnie sanki, coś wiecej prosze... bez obrazy ale ten Twoj eks to jakis psycho... rozstaliscie się tak, wiec o co mu chodzi? i poza tym forma przekazu nie do zaakceptowanie:(

Gość a co mi tam.
chyba najprościej zmienic nt telefonu w takiej sytuacji, gg i wszystko co ma zeby do Ciebie dotzrec, zerwij kontakt i sie nie stresuj:)) i nie czekaj z tym, nie daj sie maltretowac psychicznie...

Gość lekko przerażony
no wreszcie ktos sie pojawił... :) :)

Gość a co mi tam.
:)

Gość a co mi tam.
jestem tez ciekawa jak Rusałka i jej Przystankowicz?:) jezeli kiedys tu zajrzy jescze:)

Gość lekko przerażony
mam małe pytanko, odnośnie "mojej sprawy". Bo na codzien chodze z kilkudniowym zarostem... Czy powinienem sie ogolić, bo tak będzie chyba elegancko (?) czy iść nieogolony... Taki mały dylemat

Gość a co mi tam.
zalezy jak lepiej wygladasz i jak sie lepiej czujesz:) przeciez nie o to chodzi zeby dla drugiej strony sie kompletnie zmieniac, trzeba pozostac soba:) 3dniowy zarost ma to do siebie ze jest artystyczny i sprawia wrazenia nieładu ale tak naprawde chyba ciezko o niego zadbac, co?:) ja mowilam wczesniej o perfumach...zeby o nich nie zapomniec:P a jak z zarostem wiesz ciezko bez zdjecia... ale nie bede Cie na to namawiac, wiadoma sprawa:)

Gość a co mi tam.
sam musisz wiedziec jak Ci lepiej, czasem ludzie nie poskąpią komplementu, prawda:) i powiedzą ze fajnie ze sie ogoliłes bo wyglądasz jak człowiek albo mówią zebys w końcu zarost zapuscil bo Ci lepiej...

Gość lekko przerażony
no nie chce bezpośrednio wrzucać fotek na kafe, wiadoma sprawa... no ja czasem chodzę nieogolony, czasem ogolony. Ogólnie mam wrażliwą skórę i wolę chodzić zarośnięty :D Tylko raz na kilka dni podcinam się trymerkiem...

Gość lekko przerażony
Tak, tylko... ja już zaczynam wariować, bo chcę, żeby wszystko było idealnie, a wiem, że tak nie może być...

Gość a co mi tam.
ech miałam tego nie pisac, bo uznasz mnie zaraz za dziwaczke ale jak miałoby Tobie pomoc, to w sumie czemu nie:) kiezyc dobiera wiec dobry czas na pierwszą randke:) haha, jezeli umowicie sie faktycznie na wt-śr to powinniście sie dalej spotykac :P :P

Gość a co mi tam.
nawet sobie nie wyobrazasz jak ja Jej zazdroszcze:P weź mi powiedz, gdzie tacy są jak TY?:)

Gość lekko przerażony
dlaczego od razu za dziwaczkę... ja chyba potrzebuję wsparcia sił nadprzyrodzonych:) może wreszcie się uda. PS: daj mi swoje GG :)

Gość a co mi tam.
czekaj zaraz sobie moze założe mejla jakiegos na ten cel... bo jak sam powiedziales na kafe rozni siedza:) nie chce prawdziwego gg umiesczac:)

Gość lekko przerażony
OK. czekam:)

Gość a co mi tam.
sory ze tak długo to trwa ale komp mi sie zwiesil:( jescze sek