Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy mam szanse na kobiete

Nie mam auta, bo to odpowiedzialność i zobowiązania finansowowe....

Polecane posty

nie jezdze kiepsko autem, ale jezdze rzadko. auto do niczego nie jest mi potrzebne na dzien dzisiejszy

Gość nowy rok
"jak kobieta moze na tobie polegac jak ty sie życia boisz " najpierw sie zacznie sama na sobie polegac .... o to najczesciej bardzo trudno. dlatego tu tyle zlosliwych desperatek :o

voalka - sprawiasz wrazenie uduchowionej dziewczyny, ktora interesuje sie filozofia i teozofia, a lecisz na prawko :(

a ty myszka jestes dresiara i pewnie lecisz na kiboli itp.

mylicie tu pojecia chopdzi o to ze jak facet jest zaradny to moze dac kobiecie poczucie bezpieczenstwa i nie wazne czy ona bedzie lepiej zarabiac od niego poprostu chodzi o sam fakt

i tym oto tekstem jarek udowodniłeś, że jesteś jarek_94 :o

uwazam mimo wszystko, ze jestem zaradny i sam sie utrzymuje i mam wszystko to co chce, problem w tym, ze to moze nie byc wszystko co kobieta chce

Gość buziaczek334
nie wiem czemu wg was wszystkie kobiety to blachary... tylko dlatego ze nie chca zyc z nieudacznikami tylko na pewnym poziomie??

nie jestem dresiara spierda;aj buraku dla mnie facet musi miec jaja i autem powinien bardzo dobrze jezdzic i posiadac auto nie wiem w czym ma problem autor bo robi z siebie ofiare losu stwierdzeniem że auto to zobowiazanie finansowe to :O to chyba dzieciak ma takie myslenie bo zycie to ogólnie zobowiazania finansowe

voalka - poza tym to czy ktos ma prawo nie ma zwiazku z zaradnoscia czy nie. jedni sie do tego nadaja inni nie. ile Ty masz lat?

poczucie bezpieczenstw??? nie sądze nie wykazuje po takim tytule topiku autor wydaje sie sknera bo na wszytko mu szkoda

a ja moge np. mowic, ze kobieta musi miec studia... :( nie kazdy musi jezdzic autem i miec prawo jazdy :( ja jezdze dobrze, ale na dzien dzisiejszy auto nie jest mi do niczego potrzebne, zreszta po co mi? zeby jechac do pubu na piwo czy na impreze :( ? i potem wracac nim po spozyciu :( ?

nie jestem sknera, tylko, ze nawet czasu za bardzo nie mam jezdzic tym samochodem

voalka popieram autorze nie rób z siebie pierdoły wiekszej niz jestes masz 25lat a nic ci w zyciu nie potrzebne cholera ja jak miałm 20 lat chiałm miec auto i je miałm tak dla siebie

Gość buziaczek334
jarek jestes po prostu szowinista i uwazasz kobiety jako cos gorszego... i zaleznego od twojej plci,ciekawe czy masz kogos a jak sie zakochasz to czy tak powiesz swojej dziewczynie

jareczek nienawidzi kobiet bo jest gejem po prostu i innego wytłumaczenia nie widzę

Myszka - a skonczylas moze studia? a zrobilas rozne kursy specjalistyczne? A jesli w wieku 20 lat mialas "wlasne" auto to musialas miec bardzo bogatych starych, bo malo kogo w wieku 20 lat, nawet jak zaczal pracowac stac na wlasne auto :(

zgadzam sie z jarusiem z powyzszym postem o_O voalka Ty chyba jestes jakas idiotka skoro wyznacznikiem potencjalu faceta jest dla Ciebie posiadanie prawka

tak rodzice mi kupili studia nie zawsze siwdaczą o zaradnosci nie skonczyłam studiów teraz jestem na dziekance bo mam dziecko za rok wracam

moi niestety by mi auta nie kupili i nie utrzymywali by go. na dzien dzisiejszy auto nie jest mi potrzebne, bo nawet nie mialbym gdzie nim jezdzic. jak mi jest potrzebne do porzyczam od rodzicow i place im za paliwo itp.

Gość buziaczek334
jarek trafil swoj na swego?? to ze masz traumatyczne przezycia to nie wyladowuj ich na kobietach, ciekawe czy dla ciebie twoja matka tez jest taka jak opisujesz inne kobiety

mnie stac na auto i na mieszkanie tez by bylo mnie stac, ale ciagle szukam idealnej pracy i pewnie jeszcze nie raz prace zmienie. w obecnej pracy jestem 4 miesiace, wczesniej pracowalem 3, wczesniej pol roku (studiowalem zaocznie przez caly czas studiow), mialem tez okresy ze siedzialem na wakacjach za granica

nie jestes samodzielny ani troche ja jako kobieta szukałam faceta samodzilengo zardanego ja jestem od 21 roku samodzilena wtedy sie wyoprowadziłąm z domu ale jak tobie to pasuje to ok pozdrawiam

poza tym ostatnio kupe kasy wylozylem w nowe tatuaze duze na przyklad

mialem wlasne mieszkanie przez pewien czas, ale czulem sie samotnie i mi sie znudzilo

jarku ja to wiem--i nie szydz ze mnie ale prosze przeczytaj jeszcze raz jej wypowiedz i moja :)

i nawet zalozylem i prowadzilem wlasna firme, ale przekazalem ja komus i wycofalem sie z tej dzialalnosci, bo moge lepiej zarobic pracujac u kogos, niz samemu miec firme