Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy mam szanse na kobiete

Nie mam auta, bo to odpowiedzialność i zobowiązania finansowowe....

Polecane posty

nie wyglada to tak, bo na dzien dzisiejszy mam bardzo dobra prace i stac by mnie bylo na samochod i mieszkanie oddzielne, tylko to po co mi ten samochod, jak moje wikendy to bardzo czesto picie i kac. a do pracy nie oplacaloby mi sie jezdzic samochodem, bo korki obecnie straszne sa

ja sama zarabai 2 tyś wiec to chyba nie jest tragicznie ale kocham moją prace a maz nie haruje bo tez lubi to co robi

myszka--jakie fajne dzieciatko--slodkie :D a wracajac do tematu zadna kobieta nie bedzie mysle powaznie o facecie ntak niestebilnym jka Ty

wiesz, ja mam juz pewna stabilizacje, bo mam juz pewna renome na rynku mlodych menadzerow w swojej branzyi nawet jesli ktos mnie zatrudni, a ja odejde po pewnym czasie to i tak zrobie przez ten czas tyle, ze dla niego sie to oplaci

Gość nowy rok
od zawsze mowilem, ze nie wazne czym kto jezdzi ani w co sie ubiera, bardziej istotne ile ma na koncie. autor ma dobra prace, dobry zawod i perspektywy. a wiec i dobre zrobki. wiec samochod czy mieszkanie to tylko kwestia odpowiedniego czasu i potrzeby. ale dla takich co szukaja jelenia to nieistotne. musza byc widoczne atrybuty zewnetrzna :o woz i mieszkanie na pierwszym miejscu :o przeciez co by koleznaki powiedzialy :o

jak jesteś snobem i chcesz mieć limuzynę, to pewno że to odpowiedzialność i dorabianie urzedu skarbowego

a kto jest tu tym snobem w tym temacie?

moze po wikendzie zmienię pracę na inną, bo w sumie to kazdy mnie przyjmie z otwartyki rękoma. Jak tylko otrzeźwieję to po wikendzie poproszę tatusia, żeby mnie podwiózl na rozmowy do Pizzerii Fokux. Wezmę ze sobą parę moich najlepszych płyt ze Stachurskim i jak będę czaekał na rozmowę, to sobie puszczę na poprawę nastroju.

Poza tym w lilend czesto np. wieczorem pije i imprezuje do rana, a potem cala sobote czy niedziele mam takiego kaca, ze nie czuje sie na silach prowadzic samochodu, w tygodniu tylko czasem samochod pozyczam zeby podjechac na silownie. na randki jak sie umawialem itp. to tez nie jezdzilem samochodem bo wtedy sobie lubilem wypic jakies drinki itp. ale taksowke kobiecie jak trzeba zawsze oplace. wiec nie wiem czy jestem sknera

a może jednak tatus zawiezie mnie do Agencji "ANDŻELINA". Tam poszukują podobno menadzera.

najlepiej pracowało mi się w Polmosie. Co do kobiet, to pamiętam, że dotad tylko raz nie udało mi się zapłacić kobiecie za taxi, kiedy to wszytsko przepiłem i nawet na płyty mi się nie zostało.

zachowujesz się jak licealista, dla mnie to nie jest ważne czy facet ma samochód, mój ma akurat 3 motory z czego ja i tak nigdy nie korzystam, ale ma 22 lata i mieszka narazie z rodzicami ale myśli już o swoim bo pracuje i zarabia, myśli poważnie o zyciu a nie zmienia prace co 2 mieś i wydaje kase na duperele, to moje zdanie, powinieneś już w tym wieku się usamodzielnić bo powiem ci szczerze że ja bym miala opory związać się z takim

Gość nowy rok
natepna fanka jeleni :) co to znaczy usamodzielnic? czy mieszkanie mimo wszystko caly czas z rodzicami, ale samodzielne utrzymywanie sie ( rachunki, jedzenie ) to jeszcze nie samodzielnosc ?

może nie doczytalam? a pisze że placi rachunki itp.? tylko tpo podejscie do pracy, to się może kojarzyć z tym że nie lubi nudy i monotonii i tak smao moze być z kobietami

Gość nowy rok
napisal ze sam sie utrzymuje w domu rodzicow ( rachunki itp ) a praca .. no coz, nie mamy juz w kraju takiego problemu z bezrobociem, autor ma dobry zawod w dobrej dziedzinie i w zwiazku z tym dobre zarobki oraz perspektywy, wiec jesli cos mu nie pasuje to dlaczego ma sie meczyc w jakies firmie skoro inna wezmie go od reki na lepszych warunkach. z firmy do firmy zwykle przechodzi sie na lepszych warunkach. a porownanie pracy do kobiety to chyba nie ta bajka, ale jesli juz sie czepiasz tego, no to chyba zgodzisz sie ze zwiazek nie moze byc rowniez nudny i monotonny, wiec kobieta nie moze oczekiwac ze to tylko facet bedzie ja zabawial i uatrakcyjnial czas.

nie mam na myśli nudnej kobiety tylko wiadmo ze jak się jest z kimś pare lat albo w malżeństwie to już nie jest tak kolorowo, ale widac że chlopak lubi zmiany,a ciekawa jestem jaki ma charakter i jakie kobiety lubi to już by coś o nim powiedziało

Lubie kobiety atrakcyjne, zadbane, pewne, inteligetne, z pasjami, rozrywkowe, pelne pomyslow, lubiace imprezowac i sie bawic, ale tez romantyczne, szanujace sie, ostrozne w kontaktach damsko-meskich, dla ktorych faceci i seks nie sa calym swiatem, imprezowiczki, ale nie puszczalskie

Gość przynajmniej masz pewnosc
ze nie zlapiesz blachary

to bardzo dobre cechy:) a co nie możesz takiej znaleźć??

ale masz u mnie ten plus ze nie szpanujesz furą jak inni załośni debile :)) to mi się podoba, a jak facet myśli że mnie poderwie na auto to z miejsca jest skreślony, bo myśli taki że jak ma auto to ma wszystko i rozumu mu już nie trzeba

u mnie na uczelni szczególnie tak jest, np czekają na parkingu jak ide i wtedy włączają alarm czasmi że niby sam się wlączył;/ albo odpalają przy mnie a ja udaje że nie widze

Dziekuje za cieple slowa. Ty tez sie bardzo sympatyczna i taka ludzka wydajesz

wiadomo ze czasmi coś palne albo jak mam PSM:D wtedy moge niechcący komuś dopiec ale ogólnie staram się być mila i sama nie mam problemów z nawiazywaniem kontaktów, zresztą ja lubie rozmawiać z ludzmi i dyskutować:) a skąd jesteś?

takich informacji juz nikomu podawac nie bede ;)

bo ja znam mnóśtwo fajnych dziewczyn:) po całej Polsce w razie czego słuze pomocą w znalezieniu:D

Gość nowy rok
no zobacz Czy mam szanse na kobiete, choc jedna nawrocilismy w tym topicu :) :) :)

A jak Ci powiem, ze mialem troche przygod z przypadkowymi paniami czy seks z kolezankami :( to nie zmienisz o mnie zdania:( ?