Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy mam szanse na kobiete

Nie mam auta, bo to odpowiedzialność i zobowiązania finansowowe....

Polecane posty

autorze tatułaże :P miłese mieszkanie -- zmudziło ci sie firma tez nie ty po prostu jesteś niudacznik

czemu nieodpowiedzialnym? wiele juz w zyciu sprobowalem. a prowadzenie wlasnej firmy (zalezy jakiej) to wcale nie jest taki kokos. czesto sa z tego mniejsze pieniadze niz z pracy u kogos w jego firmie. wiec przestalem to prowadzic. nie widze w tym nic nieodpowiedzialnego

Gość myszka w wieku 21 lat
zlapala bogatego faceta na dziecko i teraz taka madra

sama jestes nieudaczniczka i pewnie dziecko splodzilas przed slubem. nie bede ci mowil nawet ile teraz zarabiam, a zarabiam bardzo dobrze, duzo lepiej niz we wlasnej fimie tamtej. dobrze sobie radze w zyciu i robie to co chce. jak bede mial kobiete, o ktorej bede powaznie myslal to pomysle o mieszkaniu, zebym razem z nia mieszkac i o samochodze wtedy tez

:D nie bo dziecko urodziłam jak miałm 24 lata i oboje doszlismy do tego co mamy

ciekawe jaka ty masz prace i jaka ma twoj maz myszka, jestem bardzo ciekaw?

autorze daj luz dzieko moja sprwa ale podchodze odpowiedzalnie do zycia i chce byc samodzilna a nie przy spodnicy mamusi

...czy wy macie wlasna wielka firme i zbijacie kokosy

mam w zasadzie oddzielne samodzielne mieszkanie w domu rodzicow, tyle, ze w tym samym budynku i sam oplacam wszystkie rachunki. oczywiscie wychodzi to taniej niz mialbym sam cos wynajmowac, albo oplacac rachunki w swoim mieszkaniu wlasnosciowym

kokosow pewnie nie masz z tej apteki... ja jestem menadzerem handlowym i pracuje obecnie w duzej korpopracji na bardzo dobrym stanowisku i co ty myszka na to?

i mam samochod sluzbowy, ale w godzinach pracy, ale rzadko mi jest potrzebny

kokosów nie mam ale pracuje bo lubie swój zawód i tylko to mnie trzyma aczkoliwekj teraz jestem jescze na uirlopie z dzieckiem

tez cie myszka pozdrawiam, uwazam, ze jestem odpowiedzialny i samodzielny, ale ja nie mam jeszcze rodziny i nie musze jeszcze myslec o pewnych sprawach

ale nie rozchodzi sie o mnie autorze chodzi mi o twoje podejscie jestes młodym facetem i zamiast sie cieszyc życiem ze na cos cie stac to siedzisz w domu i to nie to za drogie to niepotrzebne dziwnie podchodzisz do sprwy

nie watpie ze twoj maz dobrze zarabia, ale ja bym nie chcial kobiety, tez mam dobre zarobki, ale nie uwazam, ze to jest wyznacznik mojej wartosci i tego jakim jestem czlowiekiem

lubie dobrze imprezowac, cieszyc sie zyciem, zajmowac sie swoimi pasjami, podrozowac jak mam wolne itp.

nic nie rozumiecie. Dzięki temu, że mając 25 lat mieszkam z mamusią i tatusiem zaoszczedziłem wiele pieniędzy na extra płyty. Gdybym miał samochód, to nie miałbym tylu płyt. Zmieniam pracę, bo szukam tej idealnej. Jak zarabiłem jako pomocnik mechanika, to byłem cały usmarowany i takimi brudnymi rękoma nie moge dotykac moich płyt. Potem jak byłem za granica i stałem na zmykawu również mi to nie odpowiadało, bo mokre ręce, to zniszczone płyty. Dziewczyny wcześniej w sumie nie miałem, bo wtedy nie byłoby mnie stać na płyty. Trzeba jej czasem cos kupić np. do picia, a ziranko do ziarnka i zbierze się miarka. Moi rodzice bardzo o mnie dbają i dzięki nim zawsze jestem najedzony i umyty. Płyty czysci mamusia. Tatuś mi radzi w sprawach sercowych i wiem, że dobrą dziewczyne mogę np. spotkac w Kościele. Czasem wypiję piwo, ale potem to odrobiam, żeby było na płyty.

nie skomentuje tego podszywu

Gość nowy rok
" kokosów nie mam ale pracuje bo lubie swój zawód i tylko to mnie trzyma " no tak, wyszlo szydlo z worka, to autor jest nieodpowiedzialny, ale myszka sobie robi to co chce za nieduze pieniadze, a moze bo to maz haruje na kokosy :o