Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha...

Fantazjuję o seksie ze starszym facetem!

Polecane posty

Gość a ja uwielbiam
rzężenie podnieconego starca nad moimi młodymi cycuszkami i te podniecające, bezzębne dziąsła na moich sutkach:)

Gość nawet nie wiesz jak wiele kobi
a ile masz lat Aga i w jakim wieku ci dojrzali z fantazji są :) ? mnie kręcą tacy ok. 35 lat najbardziej.

Gość grecka sałatka
Agniecha, a 47-latek Zejman by Ci sie nie nadal? :)

Gość sędzia kaloszzzz
Zejman ma już chyba dość:D

Ja mam 20:) a wyobrażam sobie siebie z takimi około 40. Nie wiem dlaczego, ale tak mam i już:)

Agniecha ...co ja widze wsam raz mieszczę się w przedziale..zapraszam do spóbowania....juz to ktos tu napisał ...nie bedziesz żałować

Gość Zdzisław 1938
chodz do mnie słoneczko jesli chesz prawdziwego starszego mezczyzne ,, satysfakcja gwarantowana lub zwrot pieniędzy :-D

serdecznie zapraszam ..napisz na maila..

Gość wtórna dziewica
kochana, nie Ty jedna😭 powiem Ci w sekrecie, ze ostatnio zmieniam prace i nawet sie ciesze, bo leciala mi ślinka a samą myśl o szefie... apetyczny 43latek!....😭💤

miałam starszego o 10 lat faceta i wierzcie mi że on potrafił mi sie po raz pierwszy otworzyc na mężczyzn

To dział w dwie strony.Juz starożytmi prowafdzili młodzieńców do bardziej doświadczonych kobiet, cór koryntu aby one sprawiły że ich pierwszy raz bedzie wspaniały. Były w tym temacie bardzo doświadczone.Podobnie jest z Facetami. Po upływie pewnego czasu i doświadczenia są super fachowcami. Wiedza jak kobietę zaspokoić i co ona od nich oczekuje. Są w tym wieku, że wiecej dają niż biorą. I to najbardziej urzeka młode kobiety.

Śmiach mi sięchce jak wychwalacie towar.. he..he.. Ale to fakt ze z wiekiem.. no..no..no..

Gość bzy bzy
ino z wiekiem staje się coraz lepsze, która chętna

Gość dorotkaosiemnascie
ja tam lubie seks ze starszymi facetami najlepiej mi sie podobaja faceci w wieku 30-35.podnieca mnie ta swiadomosc ze on jest starszy zreszta tacy faceci naprawe potrafia to robic :) az mnie dreszcz przeszedl na sama mysl :) a dawno tego nie robilam jakbym teraz takiego dorwala to bym cala noc z niego nie schodzila :):):)