Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamzdania

za młoda na slub...?

Polecane posty

Gość niemamzdania

co o tym myslicie? moja bliska znajoma zaprosila mnie na swoj slub, dziewczyna ma 22 lata, jej partner 23.....czy nie sa za mlodzi na slub? z tego co wiem nie jest w ciazy, nie jest tez wierzaca i nikt jej tego slubu brac nie nakazuje...... wiem ze mieszkaja razem od roku, ale ten slub? do czego to podobne!! ja uwazam ze slub to ok ale dopeiro kolo 26-30 lat to dobry wiek........

Gość kiiiik
niech sie chajtaja kiedy chca nie wpierdalaj sie w nie swoje sprawy :o

Obawiam się, że to nie jest Twój problem. Są pełnoletni i mogą ze swym życiem zrobić, co im się żywnie podoba.

Gość jagooo
dla ciebie moze za wczesnie dla nich w sam raz...

\"ja uwazam...\" no i co z tego ze ty uwazasz...widocznie oni uwazaja inaczej...

parę moich znajomych ma po 18-19 lat a już są po ślubie (btw każda z nich w ciąży) i... mam to gdzieś, ich sprawa

idiotka to co dzisiaj ludzie muszą brać ślub bo dziecko w drodze?? poprostu sie kochają i tyle a ty sie nie wpier*****

Gość kiiiik
wkurwiaja mnie takie stare cioty co sie wpieprzaja w czyjesc zycie :o po prostu autorko zal ci poslady sciska ze ona ma faceta i sie kochaja i wiedza ze chca byc razem do konca zycia!!!!

Gość niemamzdania
no ale 22 lata? ona nadal studiuje, jak wpadna to nawet nie ma za co dzieciaka wychowac!! mnie zawsze wychowywano ze slub to jest donbry ale dopiero w tamim przedziale 26-30, ja sie tego trzymam, taka gowniara 22lata to nawet smiesznie bedzie wygladac w sukience!!! kazdy bedzie plotkowal ze pewnie zaciazyla.......

Gość kiiiik
i co z tego? ja tez mam 22 lata i juz myslimy o slubie :o po prostu stara dewota jestes i tyle i sie nie wpierdalaj w cudze sprawy :o chyba masz strasznie nudne zycie skoro tak sie wpieprzasz:o

Gość niemamzdania
kiiik, o wypraszam sobie, ja mam 24 lata, mam chlopaka ale o slubie nie mysle bo to nie powazne w tym wieku!!!

Gość srtatatata
a jak wpadną bez slubu to co wtedy ? :P mysle ze jestes zazdrosna :P

A gówno cię to obchodzi! Jak ja nie lubię ludzi co się wpierniczają w cudze sprawy. Nie ty ustalasz reguły wg których żyją inni.

wiesz co sama zachowujesz sie jak gowniara...chyba zal ci dupe sciska i dlatego tak najezdzasz...spadaj do piaskownicy...tam twoje miejsce

Gość kiiiik
niepowazna to jests ty :o

Gość niemamzdania
o co mam byc zazdrosna?! o to ze biora slub jak ona jeszcze nie pracuje? ze mimo ze nie zaciazyla beda chodzic ploty ze jest w ciazy?! no sorry

Gość co w tym zlego
głupia jesteś

Gość ja mam 19 lat wyszłam za mąż
7 miesiecy temu i wogóle tego nie żałuję :)

Gość sama mama
ciekawy nick dla topiku "niemamzdania" pisze swoją opinię....

Znalazła się "mondra". Dla ciebie zbyt wcześnie, dla innych w sam raz. Zajmij się swoim tyłkiem, a o innych się nie martw. Ty im na chleb dawać nie będziesz.

i co z tego ze nie pracuje??wiesz co zachowujesz sie jakby wychowano cie na kaleke zyciowa...skoro chca wziac slub ich wola a tobie nic do tego

Gość kokosimm
masz jakies ograniczone horyzonty umyslowe jak na 24 lata :o zaloze sie ze twoj facet nawet nie zapytal sie jeszcze czy wyjdziesz za niego i stad twoja zazdrosc :D jak widac kolezanka jest bardziej dojrzała od ciebie!

Gość a co to
zwroc uage, ze to ciebie uczyli, ze slub sie bierze w wieku 26-30 lat a nie cih.widzisz roznice? ty, oni ty oni ty oni ty oni widzisz roznice?jesli nie to napisz to 100x

Gość co w tym zlego
i jeszcze pewnie na ten ślub pójdziesz, co?

Gość niemamzdania
moze i ich, ale ja na ten slub nie pojde! zawiodlam sie na tej dziewcxynie a to byla moja serdeczna kolezanka, po tym jak sie tak chce skrzywdizc ja do tego reki przykladac nie bede, nie pojde tam!!!

Gość kokosimm
jasne ze pojdzie i bedzie im SŁODKO SRAŁA a za plecami obgaduje szuja jedna :o😠

A jak jej stuknie magiczne 26 to zapyta gdzie pierścionek.... Durne zaściankowe myślenie. Może chce się dowartościować. Tylko nie wiem czym... Myśli, że jak studia skończy, to świat będzie leżał u jej stóp.

Gość bziczekkkk
a co ma do tego czy ona pracuje czy nie? moze nie musi?? chyba jednak jestes zazdrosna.... i co z tego ze beda chodzic ploty...niech sobie chodza. plotki zawsze byly i zawsze beda..

Gość co w tym zlego
no to zajebiście fajny ten twój chłopak, skoro ślub kojarzy ci się z krzywdą. gratulacje!