Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frau Schwarz

grypa?

Polecane posty

Gość Frau Schwarz

coś mnie cholera rozkłada, czuję ból w rękach i nogach. Mocno rozbolało mnie gardło, z jednej strony z silnym bólem ucha, na szczęscie szybko zrobiłam sobie płukanie gardła solą i ból się zmniejszył. Poradźcie coś, żeby do poniedziałku wyzdrowieć, nie mogę sobie pozwolić na chorobę :(

Gość Wypoć się porządnie

Gość pchlasachrajka
herbata z lipy z sokiem malinowym

Gość wertyhjhgfcsx
grybeks maxs i do niedzielki powiino byc ok

Gość Czytajcie skład leków
Gripex Skład: 1 tabletka zawiera 325 mg paracetamolu, 30 mg chlorowodorku pseudoefedryny, 10 mg bromowodorku dekstrometorfanu Wskazania: DORAŹNE LECZENIE OBJAWÓW przeziębienia, grypy, stanów grypopodobnych, zapalenia zatok obocznych nosa (gorączka, katar, kaszel, ból głowy, ból gardła, bóle mięśniowe i kostno-stawowe). Działa przeciwbólowo, przeciwgorączkowo, przeciwkaszlowo, przywraca drożność przewodów nosowych i ujść zatok obocznych nosa. DORAŹNE LECZENIE OBJAWÓW = maskowanie objawów choroby! :( Nie sądzę żeby to komuś pomogło w wyzdrowieniu.

Gość Frau Schwarz
unikam lekarstw,staram sie nie jeść tabletek bez wyraźnej potrzeby, wypłukałam gardło co bardzo mi pomogło, zjadłam 3 ząbki czosnku, zrobię herbatke z miodem i cytryną, wezmę ewentualnie polopirynę na noc. Jeśli znacie jakieś naturalne metody leczenia to piszcie. niestety nie mam w domu lipy ani soku malinowego, za to przypomnialam sobie, ze mam zrobiony przez mamę sok z aronii, podobno ma dużo wit.C doleję więc sobie do herbaty.

Gość upupup

Gość pchlasachrajka
mozesz tez sie na noc natrzec spirytusem kamforowym

Gość Frau Schwarz
cholera, wcale nie czuję się lepiej :( a jutro do pracy, najgorszy jest ten ból szczególnie w nogach. Dzisiaj nigdzie nie wychodzę, cały dzień leżę w łóżku. Jakieś pomysły jak do jutra wyzdrowieć???

Gość GAGUSIA35
WIESZ CO JEżELI MASZ TEN SOCZEK TO PIJ GO DUżO CYTRYNA Z MIODEM JAK NAJBARDZIEJ Z TYM żE MIóD ROZPUSZCZASZ W TEM DO 40 STOPNI INACZEJ TRACI CO NAJLEPSZE NIE MARTW SIE żE ZA DUżO WIT.C NADMIAR WYSIKASZ.JEżELI MASZ KOGOś NA POSYłKI TO WYśLIJ GO DO APTEKI PO OSCILLOCOCINUM 6 DAWEK 1 AMPUłKE CO 3 GOGZ.DZISIAJ CZYLI 3 AMP.DZIS I 3 JUTRO .JAK MASZ CEBULE TO Ją POSIEKAJ I WłóZ 2 łYZKI MIODU JAK PUSCI SOK TO PIJ NA GARDłO NAJLEPSZE SEPTOLETE PLUS

Gość idz do apteki i kup sobie
there flu :) Mnie zawsze pomaga :)

Gość Gość

U niemowlaka stosowaliśmy już ten sprzęt Novama Familino Pro. Poleciła nam go lekarz pierwszego kontaktu. Mój syn ma tendencję do łapania tanów zapalnych górnych dróg oddechowych, ale jakoś z inhalatorem lżej się zrobiło i to znacznie.