Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystyna1

leczenie otyłości

Polecane posty

Gość Krystyna1

Zwracam się z uprzejmą prośbą o podanie mi adresów gabinetow lekarskich leczących otyłość znacznego stopnia. Interesuja mnie lekarze z Krakowa. Może ktoś ma lub miał ten problem i uzyskał skuteczną poradę. Bardzo proszę o życzliwe i poważne podejście do mojej prośby.

Gość wyleczona-48l.
polecam lekturę 2-ch książeczek: 1/ "Przywracać zdrowie żywienim" 2/ "Ciało i ducha ratować żywieniem" autor dr med. Ewa Dąbrowska

Gość Krystyna1
Bardzo dziekuję za pierwszy wpis. Książki z rożnymi sposobami zmniejszenia otyłości jemu nie pomogą. Wiedzę w tym temacie posiada. Sam nie jest w stanie poradzić sobie z tym problemem ,dlatego szukam dla niego odpowiedniego lekarza a może nawet psychologa do zmiany spojrzenia na ten problem.

Gość krystyna1
Dzięki

Krystynko napisz jeszcze, gdy dowiesz się coś więcej. Ten temat jest na czasie, bo coraz więcej jest osób otyłych, żywność wysoko-przetworzona, konserwowana zbiera swoje żniwo.

Gość Krystyna1
Weszlam na podany adres od "czy tak trudno" i tam uzyskala dużo konkretnych wiadomości na interesujacy mnie temat. Bardzo dziekuję. Teraz pozostało mi namówić a nawet zmuszać mojego grubasa do poddania sie kompleksowej kuracji na ul. Garncarskiej 8 w Krakowie.

Gość Krystyna1
Napewno już nie "gruba beka" skoro aktualnie tyle ważysz przy 163 cm.wzrostu. Co robisz,że tak lecisz z wagi? 50 kg przy Twoim wzroście to bedziesz chudzina.

Gość krystyna1
Czy ktoś sie leczył z otyłości w centrum na ul. Garncarskiej 8 w Krakowie.Bardzo proszę o podzielenie sie uwagami w przedmiotowej sprawie.

pije wode i ucze się się nabierać wstrędu, znaczy przek każdym zjedzeniem np, kanapki wmawiam sobie ze ona jest nie dobra ochydna że przeznią ten tłuszcz i jestem nie szczęścliwa itp. i to działa :) jem mniej i poje 2-3 razy czerwnoną herbate lub slimfigura nie raz jest tak ze objem się jak świania na drugi dzień nie zjem nic

Gość krystyna1
Czy aby nikt nie leczył się z otyłości na ul. Garncarskiej 8 w Krakowie. Wczoraj prosilam o spostrzeżenia w tym temacie. Dziękuję za dorady z piciem wody i obrzydzeniem jedzenia.

Gość do gruba beka
Taki sposob myslenia moze doprowadzic Cie do anoreksji, a to znacznie powazniejsza choroba niż nadwaga

do anoreksji jeszcze mi dalekooo.. co nawet widać po wadze do krystyna1 a ty jakom diete stosujesz stosowaliscie dapletki therm line

Gość kilcia
Ja polecam 5 małych posiłków w regularnych odstępach czasu, a ostatni posiłek o godz.17. Ja to stosuję i jest super, schudłam 13 kg. (ale dodatkowo biorę metforminę i jej bardzo dużo zawdzięczam).Polecam.

Gość Otylaska
A ja na moja otylosc stosowalam: - basen 2x w tygodniu - silownia 1x w tygodniu - zabiegi na cialo (zwalczajace tkanke tluszczowa o nazwach lipostar i vellashape, szczegolnie w tych miejscach gdzie ciezko normalnie zrzucic kg, mam namysli opone na brzuchu) Jestem juz po 3 miesiacach takiej kuracji i efekty sa boskie, zatem bedena pewno stosowac to polaczenie dlugo dlugo. Dopoki nie bede warzyc odpowiednio do mojego wzrostu, motywacje mam ogromna, bo za 1,5 roku mam slub :)