Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

Zakładam Grupę Anonimowych Samotników

Polecane posty

szklanka to wiesz od czego zacząć. Wyjście z samotności wymaga WYSIŁKU. (wyłaź z domu :P) C.r.e.a.m to nie zależy od kobiety tylko od Ciebie

no to prosze, apeluje do twojej empatii wirtualnnie :) wyobraz sobie ze jestes osoba nie majaca wielu znajomych.....yyyy.....nie majaca znajomych w ogole ...i teraz co robisz zeby ich zdobyc? bierzesz psa do parku i prosisz przechodnia zeby sie z toba zabral na impreze? czy moze na ulicy pukasz w ramie faceta i pytasz czy nie poszedlbyz toba na kawe...

Gość wychodzisz z psem
na spacer, upatrujesz osobę którą chcesz poznać a następnie szczujesz ją psem ;) potem proponujesz, że opatrzysz jej rany i już sie znacie ;) cześć kremik ;)

ok, mam duzego psa,to da sie zrobic... ;) ale serio- jesli komus nasze problemy wydaja sie absurdalne to prosze bardzo, przedstawcie konkretne pomysly skoro to proste

Gość wychodzisz z psem
ja mam ten sam problem ;) a np. do kina czy gdzieś tam sama nie pójdę bo czułabym sie jakbym miała na czole wielki neon"SAMA" :o

szklanka, masz jakieś zainteresowania? Może spróbuj dotrzeć do grupy, która je podzieli. Spróbuj aktywnie spędzać czas z ludźmi np. koło turystyki pieszej, wszelkie sekcje sportowe. Jesteś kobieta, piszesz, że nie brzydką. Rada tak obgadana, że ból ją powtarzać, ale: UŚMIECH i promienny wygląd. Słowem daj się poderwać;)

nie pisalam nigdzie ze nie brzydka ale... no chyba nie jestem brzydka :p a ty jak sobie z tym poradzilas? tylko nie obchodz pytania dookola, powiedz konkretnie... :)

Gość pa pa kremiku
🖐️

Moje hobby i narwaniec, który się mnie nie przestraszył. Słowem - wyszłam z domu i otworzyłam się (nie przed ludźmi akurat, ale przy ludziach:P)

hmmm...no i to niewiele mowi.dlatego prosilam o konkret,ale nic tak czy inaczej dzieki wirtualna :) ja tu pewnie bede jeszcze zagladac... a teraz ide w slady kremika :)

konkretniejszy konkret: postanowiłam realizować moje hobby w nowym miejscu. Znalazłam się w grupie ludzi, gdzie wypatrzył mnie mój przyszły facet. Przy zwierzakach zdejmowałam na chwilę pancerz i dawałam się poznać z innej strony (normalnie wyglądałam jak jeżozwierz). On się starał i mnie zdobył, ja poszłam na ryzyko bycia z nim. Już bardziej konkretnie to juz pewnie nazwiska i adresy. Mam nadzieję, że wystarczy;)

Gość Chyba ktoś tu sobie robi jaja
Krem, skoro nie wiesz co się robi z kobietami, i co ci mogą zaoferować, a masz ponoć 25 lat, to recepta jest prosta. Zostań pedałem. Idz do jakiegos klubu i zawrzyj nowe, gorące znajomości. Daj się wyrwać.

do wygranego, to jest kluczowe pytanie i odpowiedź jest ważna. Nie mówię do Twojego rozumu tylko o Twoich potrzebach i pragnieniach. One Tobie mówią po co Tobie kobieta.

Gość Ju...
Wygrany ma rację - z ciekawości.:) Tak dla odmiany tez można.;)

a więc do czego mo potrzebna kobieta : -aby nie siedziec ciągle w chacie i -do imprezowania -do wsparcia mnie -do seksiku ;) (tak samo kobieta potrzebuje faceta ) -do miłego spędzenia czasu ale niewiem czy dzisiejsze dziewczyny spełnią te pragnienia :O

Gość Ju...
A co za problem, śmietanko? Bo to jedna spełni? Juz nie przesadzaj...

"rozumu tylko o Twoich potrzebach i pragnieniach" wszystko fajnie tylko... no właśnie tylko :D zawsze jest tylko... :O raczej ciężko sobie uświadomić czy tam nazwać pragnienie/potrzebę jeżeli nigdy się czegoś nie doświadczyło... gdzieś tam pisałaś o swoim hobby... głupi przykład ale przykład :D... to czy pragnęłaś/potrzebowałaś to robić jak miałaś o tym zerową wiedzę? o istnieniu, wrażeniach z praktyki itd... raczej nie mogłaś być najwyżej zainteresowana... a po załapaniu się na praktykę okazało się co dalej, równie dobrze mogłaś dostać w łęb i się zrazić i czy przypadkiem nie ma tak samo z tymi nieszczęsnymi relacjami? zwykle interesują się takimi rzeczami, a przynajmniej zaczynają, dzieci w wieku x-xx lat... coś sobie po eksperymentują, dowiedzą się, spodoba się i wraz z dojrzewaniem idze to dalej? przynajmniej taki ciąg wydawał by się logiczny... bo podświadomy :D pociąg do osobników płci odmiennej sam z siebie nie przełoży się na konkretne oczekiwania i stronę nasmarowałem :O ale w sumie to jak wszystko w moim wykonaniu, gdybanie poparte pokrętną logiką :P

Gość disapora
kremie a opowiedz nam jak wygladasz pls wiemy ze masz 190 cm i co dalej???