Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

Zakładam Grupę Anonimowych Samotników

Polecane posty

:) fajnie że nas trochę jest przynajmniej nie czuję się samotny na kafe :)

Bowie Girl, oczywiście że są. Tzn. nikt nie robi niczego bezinteresownie, nawet jeżeli nagrodą z tytułu dobrego postępowania jest zadowolenie czy lepsza ocena własnej osoby. Ale jest sporo taki8ch facetów. Tylko, że trudno ich znaleźć wśród 25letnich samotników, którzy kontakty z innymi ludźmi ograniczają jedynie do internetu, albo wśród ludzi, którzy traktują innych jak śmieci. Jeżeli się z kimś umiesz dogadać, okaże się, że faktycznie pasujecie do siebie (a trudno znaleźć kogoś takiego), to automatycznie te dwie osoby bardzo dbają o siebie nawzajem i dużo dla siebie robią. Ale nie licz na to, że spotkasz kogoś, kogo w ogóle nie znasz, połączy Was samotność, a on okaże się altruistycznym dżentelmenem.

Gość dziadu
samotnicy mają swoje poglądy na życie i innych ludzi dlatego inni nie mogą tego zrozumieć i się przyzwyczaić a takich jak my ciężko spotkać na ulicy...

Ja spotykam sie na co dzień z wieloma ludźmi. Ale zawsze, jak już myślę, że coś zaiskrzy będzie cos więcej, wtedy nic! Ostatnio fajnie kolega od lat zaprosił mnie na imprezę, w ogóle był miły, chciał sie spotykać. Impreza w obcym mi mieście. On sie po prostu upił i chamsko do mnie zachowywał. Jakbym była jakąś latawicą... Zupełny brak odpowiedzialności z ich strony! Z innymi też, odzywali się, jak czegoś potrzebowali trzeba było pomóc, a potem... ciiiisza...

Gość topik w sam raz dla mnie
Chyba nie ma większego samotnika ode mnie. Nawet nigdy dziewczyny nie miałem, a już prawie 30tka na karku.

No to nie wiem. Ja prawie zawsze trafiam na kulturalnych ludzi. O ile są to normalne znajomości, tzn. zawarte w normalnych okolicznościach, nie przez net. Serio, nawet jak ktoś chce mnie przelecieć, to po prostu odmawiam i to nie tylko nie spotykam się z negatywną reakcją, ale wręcz taki facet się mną zajmuje potem, np. dba o to, żeby mnie ktoś inny nie podrywał, żebym trafiła do domu itd. Generalnie nie mam facetom nic do zarzucenia.

dziadu, nie mogę sie z Tobą zgodzić. Nie mam innych poglądów na życie i ludzi. Jestem otwarta, towarzyska, czesto wychodze na imprezy spotkania- jestem jak najbardziej normalna. Tylko tej drugiej połóweczki ciagle brak.

Gość dziadu
no nie wiem ja to jakoś tak odczuwam :O

ja też jestem otwarty na ludzi ale poprostu tak wychodzi że głównie siedzę w domu :O

Hmmm...bo moze faktycznie istnieja ludzie predysponowani do "samotnictwa" . I oni wyróżniaja sie specyficznym zachowaniem i stylem bycia. Ale ja na pewno taka nie jestem:P

Gość Ju...
:) Jak sie nie ma z kim wyjść/spotkać, to się siedzi w domu i przewgrywa życie na kafe.:) Nasze zdrówko.:D

Rozumiem. Ja mam z kim wychodzić, no ale jak widać, to tez nie zmienia mojej sytuacji :(

gadanie:O A gdzie Ty byś chciał wychodzić? Na piwo można z kumplami, na imprezę też, nie trzeba mieć pary, można iść z koleżanką od biedy czy kolegą, albo samemu, tam przecież na miejscu sa osoby:) Do kina, na spacer, na zakupy, do teatru, na koncert można spokojnie iść samemu.

Gość Ju...
Aaa tam, trudno, taki los. Wystarczy się z nim pogodzić. Dla mnie stan singlostwa jest stanem normalnym, do samotności(czyt. bez znajomych) też się coraz bardziej przyzwyczajam.

Moi drodzy, idę się uczyć bo sesja w toku. Mam nadzieje że topik nie umrze śmiercią naturalną:P Przesyłam wszystkim smutasom samotnikom buziaki-głaskaki-przytulaki:)

i ja...🖐️ tylko teraz wychodze na podryw, bo juz jestem umalowana i wygladam jak czlowiek, wiec nie bede tu na razie dzisiaj pisac 👄

Gość tu nie chodzi o samotników
ale raczej o tych opuszczonch, zapomnianych, nudnych, z którymi inni nie chcą utrzymywać bliższych relacji, ktorzy nie chcą być samotni, ale nie potrafią tego zmienić.