Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

Zakładam Grupę Anonimowych Samotników

Polecane posty

wg Ciebie każdy kto zarabia pon. 10 tys (jak np. ja) to nieudacznik? Pytam Cię co o sobie myślisz a nie co uważasz, że inni o Tobie myślą

ja o sobie nic nie myślę tylko stopniowo poprawiam sobie wygląd już władowałem w siebie kilka tyś ale to jeszcze nie to :O

Gość czaaaarna
Naprawde chcialabym zeby to tym razem On wybral sobie i zdonbyl mnie. ewentualnie moge mu pozniej wmowic ze bylo odwrotnie!

To może zacznij myśleć a nie topić kasę (choć tu uważam, że ściemniasz). Ponawiam pytanie: Co o sobie myślisz?

czarna to daj mu czego chce. Odpuść i pozwól sobie na nieśmiałość, nie przekrzykuj wszystkich, nie stawiaj się w centrum. Pozwól mu być mężczyzną, pozwól mu się uwieść i nie "bierz" go sama.

władowałem w siebie ok 7 tyś na niektóre rzeczy mam rachunki i nie chodzi tu o ciuchy!!!!!!!!! a co mam myślec o sobie ????

Gość samotnica00
To sie wpisuje do grupy...25 lat, 2 tydonie po 9 miesiecznym zwiazku,w ktorym czulam sie i tak samotna:( Ps to byl moj pierwszy zwiazek....

Gość czaaaarna
wirtualnie: "Odpuść i pozwól sobie na nieśmiałość, nie przekrzykuj wszystkich, nie stawiaj się w centrum. Pozwól mu być mężczyzną, pozwól mu się uwieść i nie "bierz" go sama. Sama tez mysle podobnie ale chyba potrzebowalam tegouslyszec...

To co myślisz o sobie jest cholernie ważne. Jeśli masz niskie poczucie wartości, jeśli czujesz się nikim, nieudacznikiem, jeśli w głębi duszy nie dorastasz do swoich standardów (poniżej których człowiek jest "niegodny" miłości) to wysyłasz otoczeniu sygnał: jestem nieudacznikiem nie warto mnie kochać nie jestem zainteresowany związkiem itp. Może z tego biorą się te kłopoty. Niekoniecznie z kasy/wyglądu.

Gość czaaaarna
Wystarczy,dzieki:)

ty nie rozumiesz mnie samemu mi się niechce wychodzic na miasto albo na imprezy . a tobie by się chciało

Gość czaaaarna
Nie masz zadnych znajomych....ani jednego>? nawet takiego ktory niechetnie chodzi na imprezy? moze jednak?

To Ty nie rozumiesz. Piszę o tym, że sam siebie nie znasz, o tym, że odstraszasz innych a Ty o wychodzeniu na imprezę (no chyba, że na ulicę się boisz wyjść - wtedy psycholog jak nic). Nie trzeba chodzić na dicho, żeby kogoś poznać. Ale trzeba wiedzieć co ma się jej do zaoferowania i umieć to zaoferować. Ps. Wyjście samemu to WYSIŁEK. Czyli coś, do czego jak widzę nie jesteś skłonny. Najlepiej, jakby księżniczka sama podjechała na białym rumaku, co? ;)

księżniczek już niema ale wiesz nawet jak się do mnie dziewczyny uśmiechają albo patrzą dłuższą chwilę to nie traktuję tego poważnie a na ulicę nie boje się wyjśc :P a co kobieta może zaoferowac ???

hej c.r.e.a.m ;) a moze tak konkretne rady,co? wirtualnie--> ogolnie fajnie piszesz ale widac, ze chyba nie masz takich problemow jak kremik...to dla samotnikow naprawde nie jest takie proste... wiem,bo sama nie mam z kim wyjsc i jak poznac ludzi

Szkalanka, ja to przerobiłam. Jestem samotnik pierwszej wody. Outsajder od 6 roku życia. Musiałam się jakoś zaadoptować. Jeśli moje rady Wam nie leżą (bo jestem JUŻ w innej sytuacji) to przestanę ich udzielać. ciekawe co wymyślą sami samotnicy....

Roma witaj kobieto:) C.r.e.a.m Jak czujesz, co może dać Ci kobieta, czego byś od niej potrzebował? Pytam o Twoje pragnienia.

nie wirtualnie, radz nam radz, tylko moze bardziej bierz pod uwage ze kierujesz swoje slowa do saaamoootniiikooow..... my sie malo kiedy ruszamy z domu...wiec niektore rzeczy nam przychodza trudniej...

krem...no jak co moze dac...wszystko prawie ;) jesli mowimy o kobiecie twojego serca (wyimaginowanej :p )