Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niska temperatura

temperatura poniżej 35 stopni

Polecane posty

Gość wiktor

Polecam nasz zestaw BabyTemp+kompres żelowy mini. Fajne polaczenie z jednej strony szybki termometr z podczerwienią z drugiej kompres żelowy który można uzyc do zbijania wysokiej gorączki ale też na całą masę innych problemow z bolem...mi zimny oklad super robi zawsze na bole zebuw.

Gość marek

Fajnie mierzy Non Contact nie trzeba czujnika nigdzie do ciała przykładać wszystko jest robione tutaj na odległosc. To jest model z podczerwienią więc nadaje się też żeby sprawdzic ile stopni ma zupa w misce, albo powietrze w mieszkaniu czy na dworze, bardzo multifunkcjonalny sprzęt!

Gość aneta

Polecam model Multitemp bardzo wszechstronny, do pomiaru bezdotykowo i dotykowo, na skroni i w uchu, także do wyboru do koloru, tych metod badania jest tutaj sporo.

Gość miii

Zerknij sobie do oferty Sanity bo mają bardzo wiele dobrych sprzętów, również termometry stworzone z myślą o dzieciach jak BabyTemp. Obecnie można go kupić w atrakcyjnym cenowo zestawie z kompresem żelowym mini więc zerknij sobie na tą opcję.

Gość adam
Dnia 27.09.2019 o 12:59, Gość miii napisał:

Zerknij sobie do oferty Sanity bo mają bardzo wiele dobrych sprzętów, również termometry stworzone z myślą o dzieciach jak BabyTemp. Obecnie można go kupić w atrakcyjnym cenowo zestawie z kompresem żelowym mini więc zerknij sobie na tą opcję.

Świetny zestaw

Gość kubaa

Do tej pory nie miałem termometru bezdotykowego więc nie znałem dobrze sprzętów dostępnych w sprzedaży, zdecydowałem się z polecenia w aptece kupić Fast Temp firmy Sanity i faktycznie wydaje się, że zakup jest pozytywny. Obsługa prosta, pomiary robią się szybko więc sprzęt sprawdza się w praktyce, również przy pomiarze otoczenia.