Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusia i dziuba

Kocham ale on siedzi w Z.K!!!

Polecane posty

Gość pusia i dziuba

Moze to nie jest dobre miejsce na rozmawianie na ten temat ale mam problem z ktorym niewiem co zrobic!!!??? Kocham mojego chlopaka jestesmy ze soba 9 miesiecy od 3 miesiecy on juz siedzi w Z.K Bardzo chce byc z nim do konca ale boje sie ze nie wytrzymam, jak narazie ma do odsiadki 2-lata ale jeszcze jedna sprawa w tloku bedzie za pare dni i moga mu dorzucic jeszcze 2 lata !!! A na dodatek znajomi co niektorzy mi mowia zebym nie czekala \"bo oni by nie czekali\" ich slowa Co ja mam zrobic jezeli go Kocham??? Porosze o porade

Gość tez czekałam
ja tez miałam chłopaka w zk. siedział 5 lat a ja cały ten czas czekałam..kochałam go jak głupia....odwiedzałam go miesiac w miesiac...nie zostawiłam, wyszedł stamtad..wzielismy slub....mamy 2 dzieci..on postanowił wyjechac za granice,,,tam mnie zdradza ile sie da...mowi ze to tylko sex..ale... był czas ze chciał sie rozstac bo ...kocha mnie ale to nie jest to...bo jest mi wdzieczny za wszystko ale czegos mu brakuje..to jego słowa... jak siedział to jakie listy mi pisał ze jak tylko wyjdzie to bede z niego dumna..ze nigdy sie juz nie bedziemy rozstawac ze nigdy mnie nie zostawi...a teraz...zasmakował wolnosci takiej ze hoho...za nic nie chce wrocic do domu.

tu usłyszysz zostań on cie potrzebuje :D naiwna jesteś jak on bedzie tym sammy człowiekiem

trudna sprawa... nigdy nei wiesz z im tam bedzie przebywał i co mu odbije jak wroci...miesiac temu chlopak na ktorym mi zalezalo trafil do aresztu. zanim tam trafil goraco zapewnial o uczuciu i mojej wyjatkowosci. dawałam sobie czas i gdy mialam mu odwzajemnic jego uczucie trafil do aresztu i co ?????? i gdyby nie numer jego ojca na ktory napisałam sms i gdybym nei zadzwonila i rozmawiala z jego siostra i nie pisala do niej co tydzien sms co u niego to on by sie nie odezwal !!!!!! czy to tak trudno przez siostre cokolwiek przekazac ze przeprasza i wyjasni jak wyjdzie ??? a on nic !!!!!!!!!

Gość Powinnaś czekać
i być dumna z tego, że jesteś dziewczyną gangstera.

Gość pusia i dziuba
tez czekałam wspolczuje ze tak to wszystko wyszlo nie tak jak bysmy tego chcieli dla mnie nie liczy sie ze jestem dziewczyna gankstera tylko poprostu jak tu byl to 24h zesmy sie widzieli. Kazdy z nas ma jakas uraze ale tez czasem na dobre to wychodzi z obu stron

Gość pusia i dziuba
I - ma za rozboje 2 lata II- za wyludzenie Koledzy ktorzy nie lubia mojego chlopaka mi mowia zebym nie czekala ale robia to z zazdrosci

Gość pusia i dziuba
I teraz jeszcze mi kolega truje dupe zebym nie czekala juz mam metlik od tego

kolegami sie nie kieruj..mojego przyjaciela wrobili bo sie wybił ponad ich .. moim zdaniem badz z nim na stopie przyjazni...lub cos w tym stylu...4 lata nie mozesz zyc w niepewnosci czy jak on wyjdzie bedzie tym samym czlowiekiem ktorego kochasz ...a tobie tez sie moze odmienic przez 4 lata albo mozesz spotkac kogos kogo pokochasz bardziej...

Gość ALLE jaJJA
Ja bym sobie dala spokoj, cholernie duzo lat, ktorych juz nikt Ci nie odda...rozboj i wyłudzenie....nie, daj sobie spokoj z tym panem