Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mira h

Od miesiaca boli mnie żołądek,ale mam bardzo dobry apetyt

Polecane posty

Gość mira h

mam wzdęcia,nie chudnę,stolec 1 raz dziennie...czy to moze byc rak?

Gość mira h

Gość ja222222
hejka jaoredzej to jest ze stresu albo wrzody ale predzej ze stresu tez tak mialm przez 2 miesiace

Gość mira h
podobno jak sie ma raka to nie ma sie apetytu?

Gość ja222222
chydie sie i wogole wymiotuje sie rkwia czami a masz jaszcze jakies objawy?

Gość mira h
czuje w nadbrzuszu czasem pobolewanie i ciezar i idbija mi sie, ale nie mam kwasno w buzi

Gość ja222222
to od strsu ja tez mialam takie objawy bralam ibergogast takie krpole bez recepty

Gość mira h
zlekłam sie bo w jednym z postow ktos napisał:''cyt:No własnie w tym problem, ze jedyne objawy jakie miał to wzdecia po niektórych potrawach i duzo gazów i sadzilismy ze to problemy z jelitami, lekarz rodzinny zapisywał Espumisan i tyle, ale to nie pomagało. Potem jednak zaczeło sie pieczenie, kłucie w okolicy pepka no i wtedy zrobiono gastroskopie to podstawa, plus badanie z kału na tzw. krew utajona i oczywiscie podstawowe badania ale z rozmazem, no i gastroskopia wykazała ze ma guza, pobrano wyciniki, okazało sie ze rak,''........a podobno przy raku sie chudnie i jest kilka innych objawow, a tu ktos pisał o objawach i nic nie ma tu o chudnieciu itp :( martwie sie...ale zoladek mnie boli raczej lekko, nic nie biore , bol sam przechodzi,to sa krotkotrwale bole

Gość mira h
i jakies to nadbrzusze mam uwypuklone..moze to uwypuklenie to guz zoładka?

Gość mira h

Gość mira h

A nie brałaś jakichś leków, które mogły spowodować podrażnienie żołądka? Mnie żołądek nigdy nie bolał, zaczęłam brać magnez i potas i ból stał się niemożliwy do zniesienia. Czasem ból był taki, że chodziłam po ścianach, a czasem czułam tylko pieczenie. Okazało się, że to potas tak podrażnił mi żołądek, mam refluks i jakieś zapalenie. Jestem na lekach. Ból żołądka nie zawsze oznacza wrzody, czasem jest to refluks, jakieś zapalenie, albo po prostu nerwica. Ja nie miałam gastroskopii, bo nie byłam jedyną osobą, której potas tak podrażnił żołądek.

Gość drds
Mnie też okropnie mocno boli żołądek,gdy wezmę potas,już chyba go nie będę łykać.