Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość persymona xxl

nie mam powodzenia, faceci sie mna nie interesuja a ponoc wyglad nie jest wazny

Polecane posty

Gość kasia5266
Jest ważny, zgadzam się, ale chyba nie tylko.Kobieta musi coś mieć w głowie.

Gość mia mia mua mua
'kazda ma po chlopoku, a ja ni mam tego roku'

Gość anonyme sad creature
No to musi być wyważone. I podobać się musi i nadawać do rozmowy. Chodzi o to że z kimś fajnie się gada ale jak się nam nie podoba to się z nim nie będzie dało całować kochać itd. A z drugiej strony - kiedy niby ktoś się nam podoba a jak zacznie coś mówic to się modlimy żeby zamilknął to też nie pójdzie.

Gość Facccet.
U mnie jest tak, że dziewczyna nie musi być super pięknością aby mnie pociągała, ale jeśli jest zupełnie nieatrakcyjna, to choćby była nie wiem jak sympatyczna i inteligentna, to nic poza rozmową z nią nie zrobię. A wiadomo, że bez seksu związek na dłuższą metę nie ma szans. Jeśli chodzi o wagę to wydaje mi się, że granicą jest waga = wzrost - 100. Czyli dziewczyna 160cm = 60kg. To już jest lekka nadwaga, ale jeszcze ujdzie. Sam mam 182cm i 86kg, ale ja ćwiczę regularnie na siłce i jestem dość mocno nawodniony, a mimo to mam troszkę za dużo tłuszczyku na brzuchu.

Gość kasia5266
To co pytasz dziewczyny ile ważą hehe?żeby ci nie umknęła nawet ta lekka nadwaga?:)

Gość proszebardzo
oj dziecko drogie... ciekawe kto ci takich głupot nagadał przy poznawaniu nowych ludzi w relacjach damsko-męskich czy na odwrót wygląd jest najistotniejszy. pierwsze musi być jakiś pociąg fizyczny, a potem się okazuje jaki kto ma charakter itd. lepiej posłuchaj starego i popracuj nad sobą, zamiast żyć złudzeniami.

Gość Facccet.
pewnie że nie pytam, to takie uogólnienie bo każdy ma inną budowę, ja już na oko widzę, czy dziewczyna ma nadwagę czy nie.

Gość ftrtrytfuhpoikpokoj
a tam, co wy z tą nadwagą? ja mam nie taką lekką( 160 cm, ok 70 kg), ale wszyscy mówią mi ze fajnie wyglądam, mam męża, który świata poza mną nie widzi, moi byli nie mogą o mnie zapomnieć i piszą wciaż, nieznajomi na ulicy chcą mój nr (taki heden jest słodki i rozważam romans:P) więc nie pieprzcie głupot, ze waga jest najważniejsza! nie można jak potwór wyglądac, ale nikt z wagą po ulicach nie chodzi!

Gość Facccet.
do ja to mam strach Tak jak pisałem wcześniej to zależy od całej budowy ciała. Uważam, że 171 i 67 jeszcze ujdzie, chociaż to już bardzo blisko granicy. Myślę, że ok 60kg wyglądałabyś najlepiej, ale poniżej 55kg przy tym wzroście to już raczej za mało, przynajmniej dla mnie (kobieta musi mieć biust i tyłek). Poza tym sam lubię kobiety wysportowane, a mięśnie sporo ważą.

Gość Facccet.
do ftrtrytfuhpoikpokoj Dlatego sama waga niewiele mówi, są dziewczyny o bardzo szczupłych nogach, a dość masywnej górze i wtedy te 10kg rozkłada się na biodra, talię, biust i barki. A innym znowu rozłoży się po całości i generalnie będą lepiej wyglądać. Niemniej jednak powinnaś zrzucić przynajmniej 10-15kg choćby dla zdrowia.

Gość gość
pojebani jestescie kurwa

Gość gość
tylko waga sie liczy ja waze 100 ponad i mom to w dupie hude scierwo kurwa

Gość gość
co do wagi ja mam 175 i waze 75 kg , mimo to nie zawsze mialam powodzenie u facetow. Tylko , ze ja cwicze, trenuje pole dance, kolarstwo gorskie . Nigdy nie uslyszalam , ze jestem gruba , nieapetyczna itd.. Duzo zalezy od pewnosci siebie. To ja zawsze wybieralam chlopakow i udalo sie poznac tego jedynego.