Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

spójrzcie jak pięknie świecą gwiazdy tej nocy

Polecane posty

Gość hej andrzej
dzieki tara ucelowalas w 10 bo wlasnie tak jest . cala sie kurcze w srodku i wydaje mi sie ze nie oddycham normalnie. czloweik sam sobie jest koszmarem dzieki. sprobuje

Gość ...tara
witam gwiazdy

Gość ...tara
no to dzisiaj Mars. tylko gdzie on?...bo mnie szlak o mało nie tafia na szybkość netu i na Zeusa gromami cisnę....o tak bummmm, bum...w neta.

Gość ...tara
a po co on tam poszedł...w gościnę?

Gość ...tara
hmmm.. Byka sygnifikuje ...praca no i wychodzi że praca z Marsem na ten czas...a długo Mars u Byka będzie siedział?

Gość ...tara
planetą mojego znaku zodiaku jest słońce jestem leffffff

Gość ...tara
no to niech sobie planety biegają :) ja teraz z Bluesem wyjdę na chwilę (seter irlandyjski on ci :) )

Gość ...tara
hm... ściśle....lwica zodiakalna :)

Gość ...tara
Gromy podziałały...czarownica jestem czy cóś :) .....tej nocy obgadujemy Marsa :)

Gość ...tara
MARS To ogień, impuls i pasja. To także aktywny i agresywny bóg wojny w otoczeniu lęku i paniki. “Marsowi” ludzie to osobnicy gwałtowni, których rozpiera energia, kreatywność i duch zwycięstwa. Lubią wyrażać siebie w walce i rywalizacji. Jest przeciwnikiem zastoju. Cechuje go odwaga, brawura, spontaniczność, bojowość. Przy innych negatywnych aspektach w kosmogramie przybierze takie cechy jak kłótliwość, intryganctwo, i awanturnictwo. :) a każdy z nas w swym horoskopie też ma planety ...teraz mój mars śpi..

Gość ...tara
Czwarta planeta od Słońca. Jarzy się czerwonym kolorem, dzięki któremu łatwo się ją znajduje i identyfikuje na nocnym niebie. Przy najjaśniejszym rozbłysku jest czwartym, co do jasności, ciałem niebieskim na naszym niebie.

Gość ...tara
Mars jest zimny. Temperatura w dzień, równiku przekracza czasem 20°C, lecz szybko spada i już podczas zachodu Słońca wynosi około -70°C, a w nocy spada jeszcze bardziej. Najniższa temperatura występuje oczywiście na biegunach, gdzie podczas nocy polarnej spada do -130°C.:( a ja lubię ciepło :)

Gość ...tara
no to siup pod kołderkę :) uuuuu i przyjeeemnie. doooobranoc.

Gość ...tara
witam gwiazdy :) Jo wim ty wisz...JjjjOWISZ.

Gość ...tara
Jowisz Należy do grupy planet społecznych dlatego, że podlegają społecznej ocenie. Jowisz niesie ze sobą rozwój, ekspansję i uczestnictwo w życiu publicznym. Cechuje go wylewna i szczera łaska ale jednocześnie nie znosząca sprzeciwu. Występuje w obronie praw i słusznej sprawiedliwości. To niepoprawny idealista władający znakiem Strzelca. Gra zawsze fair dlatego, że jest szczery, sprawiedliwy, ufny i lojalny. Uosabia dążenie do prawdy poprzez poznanie. Często wnosi w życie nowe idee. Jowisz stawia na życie w służbie człowiekowi. :) mój Jowisz fakt jest idealistą i jest lojalny no i dąży do prawdy.

Gość ...tara
Piąta planeta, największa w Układzie Słonecznym. Czwarte, co do jasności, ciało niebieskie na naszym niebie. Masa Jowisza jest ponad dwa razy większa niż masa wszystkich pozostałych planet łącznie. Jowisz jest gazowym olbrzymem. Nie ma stałego gruntu. Zbudowany jest głównie z wodoru i helu. Temperatura górnych warstw chmur wynosi około -145°C. Jowisz emituje więcej energii niż przyjmuje od Słońca. Spowodowane jest to dużą temperaturą jądra - 40.000 °C. Gdyby siła ciężkości była 3 razy większa, mogło by dojść do zapoczątkowania syntezy jądrowej! Jowisz posiada tysiąc razy mocniejsze pole magnetyczne, które jest zdolne zabić astronautów i generuje plazmę gorętszą od jądra Słońca, milion kilometrów od planety.

Gość ...tara
witam gwiazdy...dziś jest ich dużo na niebie.. hm a tu to widzę, że ja sama za gwiazdę robię :) zauważyłam też, że jest na niebie pół księżyca..czy ktoś ukradł pół? Makuszyński Kornel kiedyś napisał o dwóch takich co ukradli cały ...

Gość ...tara
hej.. :) no i co tam w stolycy..:) ?????

Gość ...tara
niebo z gwiazdami takie samo zapewne :) ... gdziekolwiek się jest takie samo... :)

Andrzej jak tam poszukiwania pracy, czy to w związku z tym byłeś w Warsaw?