Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

spójrzcie jak pięknie świecą gwiazdy tej nocy

Polecane posty

Gość ...tara
"Wole się nie odkrywać za bardzo" a to czemu?

mam pewien dystans do znajomości internetowych sparzyłem się kiedyś Do Kazimierza mam kawałek,ponad 100 km Ty masz trochę blizej:) teraz budują nowy most w Puławach;) W Kozłówce niestety nie byłem:(

Gość ...tara
wiem, że budują bo ten stary to im po remoncie nie udał się. :) to fakt mam chyba 72 do kazimierza.

Gość ...tara
"sparzyłem się kiedyś" no to też fakt, że ludzie są różni...ale co tam..poznaję ludzi..jak jest fajnie to ok. a jak przestaje to też ok. jestem sobą w każdym momencie i nie muszę się wszystkim podobać :)

Gość ...tara
"i jedziesz przez Zwoleń " tak a potem na Janowiec czasami jak mi się chce i jak prom do Kazimierza czynny. "dlaczego teraz nie spisz?" no jak to dlaczego? przecież rozmawiamy :)

Gość ...tara
o sobie?? Mam Peugeota 106 brąz. lubię styl sportowy jeśli chodzi o ubranie..a na uroczystości dyskretną elegancję. Nie jestem niewolniczką mody. Farbuję włosy na blond, używam żelu do ich ułożenia. Lubię wypady, towarzystwo, palę ale alkohol w śladowych ilościach, piwo tylko w upały mi smakuje. Mam psa setera. Lubię las, wieś, łąki..o każdej porze roku i chętnie przebywam w leśniczówce. Mam znajomych bliższych, dalszych i przyjaciółkę. aaaa lubię pasjami chałwę :)

Gość ...tara
"jaki jest Twój światopogląd?" ooooooo tu to mnie zaskoczyłeś... może jakieś pomocnicze pytania ...bo nie wiem o co ci chodzi...

Gość ...tara
jeśli o to ci chodzi:«zespół czyichś poglądów na świat i na życie, wpływający na jego zachowanie» to praca dyplomowa moim zdaniem :) i paru zdaniach to nie potrafię ci odpowiedzieć.

Gość ...tara
"wierzysz w Boga?" w postać na obrazach? Wierzę, że istnieje..wszechobecna intelgencja na tę chwilę nie umiem tego wyrazić.

Gość ...tara
człowiek jest istotą "stadą" :) i każdy jest sam dlatego potrzebujemy kontaktów aby wymieniać swoje poglądy ...i szanujmy je bo choć jesteśmy różni i niepowtarzalni to posiadamy wspólne cechy. wiesz już zmęczona jestem i chce mi się spać... odłóżmy na zaś dalszą pogawędkę. miło się gadało :)

Gość ...tara
dobranoc.

Gość ...*
witajcie gwiazdy... sypnęło śniegiem i żebym piała ze szczęścia to nie powiem.

Gość ...tara
witam gwiazdy :) śnieg, zimno...nie mam ochoty na wyjście i wieczór w domu jednak dziś jest lepszym rozwiązaniem.:)

Gość ...*
co prawda nie widać gwiazd ale od czego mamy (jak mamy) wyobraźnię...:)

Gość ...tara
🌻na śniegu :) dobranoc *

Gość halynka z mlynka
u mnie ani gwiazd ani sniegu :-O

Gość ...tara
witam gwiazdy :)