Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

spójrzcie jak pięknie świecą gwiazdy tej nocy

Polecane posty

Gość ...tara
czy któś podskakuje? nie ma szans...gwiazdy chce przeskoczyć? :) czy cóś namieszać...

Gość hej andrzej
milo ze wrociles po jednym dniu i na czworakach ale do przodu mija zycie mile chwile sie zdarzaja - czego wieceij mamy prawo wlasciwie oczekiwac?

Gość ...tara
milion lat...hm..w tej postaci w której jestem aktualnie nie mam szans tam polecieć ...ale być może...gdy oderwę się od ziemi kiedyś.. z bliska go zobaczę..być może... a Wenus? jest może bliżej?

Gość hej andrzej
mysle ze wiele chwil odbieramy sobie sami karmiac sie lekami ja tez tak mam- tak rzadko oddycham sobie lekko bo boje sie ze jak odetchne to akurat zdarza sie tez rzeczy, ktorych sie boje mam odpowiedz tylko dla siebie-ja mam tych chwil mniej z tego powodu

Gość ...tara
"tylko dlaczego tak rzadko?" są te miłe chwile? dlatego cobyśmy je doceniali :) i by były czymś wyjątkowym i że to my możemy sobie te chwile tworzyć i cieszyć się, że są. :)

Gość hej andrzej
spojrzcie 1:26 dlaczego my tu siedzimy? bo boimy sie zostac z wlasnymi myslami nic innego nas tu nie trzyma az bedziemy tak juz zmeczeni, ze zasypiamy nie myslac...

Gość ...tara
hm...a wiesz o tym istoto, że lęki te to są kieeedyś tam stłumione emocje? wypisz na kartce czego się boisz ..to co ci przyjdzie do głowy...nie wymyślaj.. łapiesz się w czy rzecz? i przyjrzyj się temu.

Wenus jest najbliższą planetą:) tylko 41 mln podczas największego zbliżenia kiedyś ludzie sądzili że może pod jej chmurami jest tropikalne las i nieznane zwierzęta niestety teraz wiemy że tam jest prawie 500 stopni Celsjusza!!!

Gość hej andrzej
tara ja wiem czego sie boje ta swiadomosc jednak niewiele daje

Gość hej andrzej
andrzej wiem gdzie jest wielka i mala niedzwiedzica ale to wszystko w ktora strone jest ten orion? (w relacji do dyszla czy tez kol) i co ma oprocz pasa?

Gość ...tara
"az bedziemy tak juz zmeczeni, ze zasypiamy nie myslac..." to spróbujcie zasypiać nie myśląc jeśli to pomaga jak sobie pogadamy to co? Ja jestem sowa a mam koleżankę skowronka:)

Gość hej andrzej
widzisz ja mam odwrotnie wszystko ulozylo sie jak marzylam i tez nie jestem zadowolona bo drze ze to strace. to jest taki lek, ktory nie pozwala cieszyc sie tym co mam trudno to moze pisac komus kto nie jest zadowolony. ale za wszystko w zyciu sie slono placi. ja place cholerynym lekiem, ze cos moge stracic

Gość hej andrzej
andrzej zainspirowales mnie chyba zwieksze swa swiadomosc nieba gwiazdzistego nie mozna cale zycie od niedziwedzicy do niedziwedzicy ;)

Gość ...tara
Wenus 500 stopni gorrrąca..to rozumiem :) całokształt się nie ułożył...no to weź go i ułóż na miarę swych możliwości...realizuj, wprowadź korektę i pomału krok po kroku w stronę celu.

Gość ...tara
"place cholerynym lekiem, ze cos moge stracic" a tak coś bliżej możesz? dojaśnić... o musi to być coś bardzo cennego skoro się aż tak boisz czy to jest sprawa życia lub zdrowia...?

Gość hej andrzej
tara tak -no wlasnie glownie o to chodzi. boje sie ze ktos kogo kocham zachoruje. boje sie ze nie jestem w stanie tym ludziom zlikwidowac wszystkich trosk to brzmi banalnie ale to nie truizmy. ja naprawde zyje z ciaglym lekiem nie moge narzekac. mam takie zycie jakie zawsze chcialam, gdyby odjac lek bylby to raj

Gość ...tara
no to niech ci świeci w stolicy Wenus a Merkury coś podpowie.

Gość hej andrzej
andrzej mi akurat odpowiada ta rysa, ze zawsze jest na co czekac fajnie jest czekac na cos milego a czy to nastapi to juz drugorzedna rzecz jednak tobie zycze zeby ci sie wszystko udalo czasmi nagle cos zaskoczy i wszystkie klocki sie ukladaja

Gość ...tara
hej---> trosk ludziom nie likwiduj..a rób tyle na ile to jest możliwe dla ciebie. Tym, że ty się boisz im nie pomagasz...i czy wszystko od ciebie zależy...Bogiem jesteś, wszechmocna ...jakaś nieuświadomiona pycha o swoich możliwościach się przyczaiła ...nuf, nuf ..czuję.

Gość ...tara
dbajcie o zdrowie to rzecz priorytetowa. do do do OOOO dobranoc

Gość hej andrzej
nie tara. to chyba nie pycha ja sie tylko boje zaczac cieszyc. przestac trzymac reke na pulsie strachu bo boje sie ze cos zlego mnie zaskoczy niby zadna roznica bo jesli cos ma sie zdarzyc to sie zdarzy a jesli nie to nie. ale to nie zmienia mojej sytuacji

Gość hej andrzej
dobranoc andrzej bedzie dobrze tu naprawde wielu ludzi sie o ciebie matwilo i uwierzcie mi ze ja sama sie sobie dziwie ze czasami mysle co tam u niektorych z kafeterii. niby sie nie znamy ale jakos przechodiz mi przez glowe zeby temu nadrzejowi wszystko sie ulozylo a dobre emocje robia swoje dobranoc

Gość ...tara
wiesz co..a powiem ci ...lęk niech sobie będzie ok. a ty 3xdziennie zrób siedząc z wyprostowanym kręgosłupem 20 westchnień bez przerw pilnując głębokiego wdechu a wydech puść. zauważyłaś chyba, że jak napada cię lęk to wstrzymujesz oddech.