Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simplyy red

laserowe usuwanie rumiencow na stalee

Polecane posty

Gość simplyy red

zy zabieg leserem ipl moze usunac tendenj od czerwienieneia sie skory i usunie te ropzszerzone naczynia mial ktos taki zabieg i zyu efekty sa dlugotrwale prosze o info pozdrawiam

Gość simplyy red
Zmiany w obrębie naczyń krwionośnych włosowatych są najczęstszą przyczyną pojawiania się rumieńca na policzkach. Naczynka gwałtownie rozszerzają się pod wpływem emocji, mrozu, ciepła, zimna, wzrostu ciśnienia tętniczego. Początkowo jest to właśnie rumień, który może się utrwalić i powstaną pajączki , rozszerzone naczynia krwionośne różnej wielkości i w różnej ilości o wlsnie taka mam cere zt ktos tez tak ma

Gość ejbisi
No i po co chcesz sobie usuwać rumience???? Rumieńce są najpiekniejszą i najbardziej uroczą rzeczą na świecie. Strasznie bym chciala miec rumience a tak to musze sobie różem domalowywać :/

Gość simplyy red
ejbsi dzieki za poieszenie ale ja nie mowie o delikatnych rumiencach ja mam cale policzki bordowe pala mnie i twarz jest cale jak burak jakisd:(((((((( mam przez to bardzo dUze kompleky hialabym miec normalna skore a nie z tymi wypieklami ja Ci bym chetnie oddala te moje rumience :)) ale naprawde strasznie mnie to dOluje nie umiem z nimi zyc:(((((((((((((( musze cos z tym zrobic ale kremy nic nie pomagaja dLatego pytam o ten nowy laser IPL mial ktos taki zabieg ? dOdam ze przez ta moja dOlegliwos zasem odechciewa mi sie zyc ale tam wierze ze to jakos wylecze pozDrawiam

Gość eleonoragj
wiem wiem mnie tesh to neka i bardzo wkorzaaaaaaaaa znacie jakies sposoby na to skuteczne

Gość mam ten sam problem niemoge ju
z patrzec na te porozszerzane naczynka:(

Gość simplyy red
naprawde nikt z was nie ma takiego problemu a moze ktosa mial i to wyleczyl prosze o infop bo to dla mnie sprawa zycia i smierci kurzce to naprawde dOluje a moze cos o IPL Aktos mial

Gość ja znw mam naczynko pękniete
u nasady nosa- taka czerwona żyłka. jak sie zrobi zimno to wyglądam jak pijak;P m\bo cały nos sie czerwieni mam nadzieje usunac i ta zyłke i czerwienienie się dosa kiedys. moze gdybym miała mniejszy nosek, nie przejmowałabym sie, ale jest troszkę za duzy i wszystko razem tworzy powalający efekt.........

Gość gość
Czytam i nie dowierzam jakie przyglupy się tu wypowiadaja xd Odpowiem na Twoje pytanie, tak, laser ipl, albo ten diodowy usuną wypieki, zaczerwienienia, rozszerzone naczynka. Zależy w jakim stadium są, jedni muszą wiecej zabiegów przejść od innych. Ogólnie to ten problem nazywa się tradzikiem Rozowatym po angielsku Rosacea, to, że w nazwie jest trądzik, nie znaczy, że mamy pryszcze xd Sam ide na zabieg laserem diodowym niedługo. Ps. Jeśli palisz fajki to rzuć

Gość gość
Ja miałam ten zabieg i nawet nie jest aż tak bardzo bolesny. Robiłam go w Dermapoint u Katarzyny Mierzwińskiej. Sesja była nieco nieprzyjemna, ale mimo wszystko dla efektu warto. Pozbyłam się naczynek, który były dla mnie bardzo uciążliwe. Na tym zależało mi najbardziej.