Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamillo

Marzy mi sie kobieta w wielu do 50 lat.

Polecane posty

Gość Ju...
25 jeszcze nie mam, więc sam widzisz, że za młoda, Kamilko.:)

Gość młoda ja
Ja też jestem mloda, mam 32 lata, ale już mam celulit i rozsępy i galaretowate uda. moze byc?

Gość a xyzed ja t sie dziwie

Gość a xyzed
napewno się tym przejmuje :P :D:D:D

Gość Kamillo
Ju... 25 równiez może być, nie szukam tutaj niewiadomo kogo, kobiety młodsze równiez mi się podobają.

Gość kwasss
"Nie szukam tu niewiadomo kogo" - też mi zachęta dla kobiety.

Gość a xyzed ja t0 sie dziwie ze
powiem ci stary zgredzie , ze jakenm stara - 49 latek mi idzie , to takiego pierdoły jak Ty to nie chciałaym w dupę kopnąć Obojętne mi czy ładny czy brzydki....ważne czy mądry czy głupi Nietety Ty do tych drugich nalezysz , mało tego , usiłujesz byc zwycięski i cyniczny , tutaj na forum. Pogdaj stara pierdolo w realu to moze innym glosem bedziesz spiewal

Gość Ju...
Oj, Kamilko, miło mi bardzo, ale nie obniżaj poprzeczki, jeśli nie musisz.:) Póki nie musisz.;) He he, no i chyba dwie Kamilki to o jedną Kamilkę za dużo.:P Niemniej - powodzenia. 🌻 Mam nadzieję, że nie tylko na kafe poszukujesz.

Gość Kamillo
Po co tu wchodzą goście, których nie interesuje ten temat. Niedowartościowani onaniści.

Gość Ju...
Kamilko, taka specyfika kafe - jeśli jestes nowy, to się przyzwyczajaj.;) Ja tez w sumie zaśmiecam topik, więc więcej pisać nie będe - ale jeszcze mogę poradzić zajrzeć na kafe "życie dojrzałe". I jeszcze z ciekawości zapytam - w jakim sensie marzy Ci się taka kobieta? Jako jednorazowa przygoda - taka fantazja, czy może chciałbys coś więcej?

Gość Kamillo
Ju...myślę o czyms więcej. xyzed czyli ania chyba uciekła?

Gość kamillo gdzie pomieszkujesz

Gość Ju...
Chyba uciekła. Zrobię Ci niedźwiedzią przysługę i czasami topik podniosę, może tak być? Mnie się to podoba, że masz swoje marzenia i nie boisz się do nich przyznać. Tylko takie marzenia mogą się spełnić.:) Ale spokojnie, jak się Panie z kafe dowiedzą, że jest tutaj 33-letni wysoki i szczupły mężczyzna, a do tego wolny, to się nie opędzisz. Widzisz, jedną fankę w mojej osobie już masz.:)

Gość cdn
xyzed to nie Ania To podstarzały palant rodem z budki z piwem, znany na cafe ..........nie ujmując nikomu z powodu wieku i kulturalnym smakoszom tego trunku.

Gość chyba też nie lubię
xyzeda już. :O

Gość uupp

Gość robicie jajaD
nie che mi sie czytac, ale kto załozył topik? facet czy kobieta??? a zresztą..toto co zaozyło..zwialo:D

Gość Kamillo
Bynajmniej chętnych nie ma.

a xyzed ja t0 sie dziwie ze -> myślisz ,że błysnęłaś kulturą tą twoją wypowidzią???? :D:D:D:D:D:D:D:D 49 latek masz???? :D:D:D:D:D:D:D:D Najważniejsze ,że ci ulżyło po rzuceniu paru obelg w moją stronę:D:D:D lepsi od ciebie w tym byli:p Natomiast w realu to obawiam się ,że ty nie miałabyś wiele do powiedzenia więc śmiało dalej błyskaj swoją olśniewającą kulturą i śmiało wal inwektywami w moją stronę:D:D:P Przywykłszy do tego :D :classic_cool: A dla wszystkich ,którzy mają ochotę mi nawtykać reaktywuję specjalnie do tego celu założony kiedyś topik:D

Gość a jak siedzi
do xyzed: nie przywalaj nikomu co do wieku. Tez się zestarzejesz kiedys. I oby w łagodny sposób, ale podejrzewam że dopiero z ciebie to się stare próchno zrobi. :O

xyzed---> Jak Cię czytam, to żałość we mnie wzbiera. Chciałoby się rzec: \"Stary, a jakże głupi\":P Zdradzasz żonę - Twoja sprawa, ale jeśli masz choć odrobinę klasy, przynajmniej staraj się mówić o niej z szacunkiem. Jeśli Ci nie pasuje, rozwiedź się, a nie pieprzysz takie bzdury na prawo i lewo. Ona na pewno nie czuje się, jakby złapała Pana Boga za nogi. Zresztą wcale się nie dziwię:O

Gość Ju...
Dobra, dobra, szukamy Kamilce dojrzałej kobiety.:D

Gość Ju...
A tak swoja drogą doszły mnie słuchy, że Kamila ma żonę.:P

ale nudy -> a gdzie ja tutaj napisałem cokolwiek o żonie? :P Morały praw samemu sobie i swojej rodzinie nie mnie bo za mnie umierać nie będziesz :p Poza tym pisałem ,że topik przeznaczony na opluwanie mojej osoby jest założony więc śmiało o nieomylna i wszystkowiedząca możesz tam dać upust swojej dezaprobacie dla mojej osoby:p

Gość szowinistyczna świnia
no to macie ten sam temat w innym opakowaniu:D:D:D:D:D:D:D Przejaw nekrofilii w czystym wydaniu:D:P:D:P:D