Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytkaat

On nie chce seksu -

Polecane posty

Gość sprobujcie tego
no to troszke twojej winy jest ze pozwolilas zeby to byl az ROK....

dopiszcie jeszcze taką możliwość - tzn ze facet sie komplenir wypalił i po prosty nie ma siły, zeby dana kobieta dalej go podniecała... inne będzie pukał bez problemu, ale na tę jedną sie zablokował... tak bywa... kumpel ma żonę, którą nikt normalny by nie pogardził... a on nie moze sie zmusic, zeby puknąć ją, chocby raz na 2 miesiące.... i jest jedynym facetem jakiego znam, ktory mi sie do tego przyznał... 999 na 1000 facetów bedzie uciekac przed tym problemem

Gość tytkaaat
KOMICZNE no fakt tez a otym myslałam. mOZE CZASAMI BY CHCIAŁ ALE TEZ MU JUZ JAKOS GŁUPIO

Gość jak sie wypalil
to tabletki na to pomogą czy raczej nie? :(

jak sie wypalił to nic nie pomoże... zresztą te tabletki to kpina jest... nic z rzeczy dostępnych bez recepty im nie pomoże... takie tabletki mogą pomoc komus, kto ma mały problem z potencją a nie komuś, kto na mysl o seksie podstakuje jak przestraszona panienka

Gość ojjjjj jak ja cie rozumiem...
faceci generalnie uciekaja przed takimi problemami bo w naszej rzeczywistosci facet powinien zawsze chciec i moc! Niestety nikt w ogolnej ocenie nie bierze pod uwage, ze kazdy z nas ma chwile slabosci. Kobieta w podobnej sytuacji idzie do lekarza a przedtem dokladnie sprawe omawia z przyjaciolka. A facet? Co ma biedy zrobic? Przyznac sie, ze nie moze i nie chce bo nie moze? Lepiej wyladowac niepewnosc przez agresje albo obojetnosc. Pogadaj z nim, daj mu do poczytania jakies materialy z netu, na poczatek staraj sie byc dyskretna. Ja w was wierze!!!!

Gość tytkaaat
KOMICZNE to co mam robić pogodzic sie z tym i tak zyć czy rozstac sie z nim? poszukac sobie kogos do bzykania ??

teraz przyznam racje komicznemu - potwierdzil to, o czym mowie od poczatku. Ani penigry ani inne latwo dostepne leki nie pomoga w tak powaznym problemie. Wylacznie lekarz!!!

Gość
Może się znudził? Mało która kobieta jest na tyle specjalna, żeby po paru latach podniecała tak samo jak na początku.

Gość bo cie przestal kochac
przepraszam za szczerosc ale mnie facet mial dosc bo mial iinna i oznajmil ze nie kocha juz mnie

Gość tytkaaat
a do seksu nie potrzebna jest miłosć

mimo, ze pytanie do komicznego pozwole sobie odpowiedziec - to zalezy co do niego czujesz! jesli kochasz, a sadze, ze tak skoro wytrzymalas w tym zwiazku bez seksu przez rok - to powinnas sprobowac i tak go zmanipulowac by poszedl do lekarza. Jesli czujesz,ze to nie ma sensu - coz, odpowiedz nasuwa sie sama! Nie pytaj osob na forum tylko swojego serca i rozumu!

"ojjjj jak ja cie rozumiem . jestes bardzo miła fajnie ze Tobie sie ułozyło i jestes szczęsliwa" ale jak sie ułożyło? skoro ona pisze, ze teraz to ona nie ma ochoty i od pol roku zero sexu?

a ja uwazam, ze powinnas gosciowi postawic ultimatum... albo zaczyna solidne rvchanko :P albo cześć i czołem

komiczne, je jestem szczesliwa! bardzo szczesliwa, a seksu nie chce z innych wzgledow, ale to nie o mnie topik wiec ich nie zdradze :)

nie ma to jak szcęśliwe związki bez sexu :P:P ja jestem w takich kilku związkach - z matką, z ojcem, z siostrą i z kilkoma kumplami :P:P grunt to udane partnerstwo

Gość tytkaaat
jak kogos poznam oczywiscie normalnego to odejde nie bede sie prosic zeby sie leczył skoro sam nie chce. PROSIĆ sie o seks koszmar. Zadnej kolezance o tym nie mówiłam nikomu wstyd normalnie facet na mnie nie leci :-( ee mam go dość

Gość tytkaaat
zmykam ide moze poznam kogoś :-) pozdrawiam wszystkich i miłego dniaaaa

Gość
"jak kogos poznam oczywiscie normalnego" To może odejdź już teraz? Kurwa, jak mnie wkurwiają małpy płci obojga :o

w tym przypadku sarkazm nie jest wskazany moj drogi komiczne! jako czlowiek inteligentny, a za takiego jak sadzie sie uwazasz, powiniens to wiedziec! tak czy nie?

niestety ale złośliwość, sarkazm i cynizm są miarą inteligencji... bo tylko inteligentni ludzie potrafią sie tymi cechami wykazać :P ponadto uważam, że nie ma szczęśliwego związku, bez sexu... po prostu nie ma...

I podobnie jak Apostoł - jak sie źle czxuje z kims, to sie odchodzi od razu

Gość bummmmmmmmmmmmmmm
a ja Wam troszke zazdroszcze, szczególnie tym, którym pomógł zwykły testosteron. Przynajmniej miałyście na to jakiś wpływ, ja nie mam żadnego, musze przeczekać. Jakbym była w Waszej sytuacji to na pewno bym sobie poradziła, bo mój facet jest otwarty na propozycje i nie ma problemu z tym zeby poszedł do lekarza. U nas problem jest we mnie... tzn jestem w ciaży, ciąza jest zagrożona i nie możemy. Ile bym dała żeby tak raz... ale z drugiej strony nie poswieciłabym naszej malutkiej. Już 6 miesięcy bez seksu, tzn bez pełnego seksu, ale za to jak urodze............

i znow nie czytasz uwaznie komiczne, popraw sie bo nastepnym razem palniesz gafe i bedzie wstyd! a seks nie jest podstawa udanego zwiazku, jest jego dopelnieniem! i mozna byc szczesliwym w takim zwiazku gdzie chwilowo tego seksu nie ma, bo wiesz, ze wkrotce to sie zmieni.

Gość do buuuuum
a seks oralny wchodzi w gre? czasami faceci wola taki rodzaj pieszczot zamiast pelnego stosunku..Komiczne naprostuj jesli sie myle ? ;)

Gość
ojjjjj jak ja cie rozumiem... => seks jest warunkiem koniecznym, choć nie wystarczającym.

Gość bummmmmmmmmmmmmmm
"do buuuuum" przeczytaj ostatnia linijke mojego postu ;) przecież logiczne jest to ze wole żeby ze mną mu było dobrze niż żeby robił to sam :P

do Apostola - to tez.

"i mozna byc szczesliwym w takim zwiazku gdzie chwilowo tego seksu nie ma, bo wiesz, ze wkrotce to sie zmieni" jesli chwilowo z powodów zdrowotnych albo ciąży, to co innego.... a co do seksu oralnego - jest super, ale jako równoważnik... tzn jako odmiana od zwykłego stosunku.... jesli miałby byc sam oral, to nie byłby juz az tak fajny... oczywiscie na czas ciąży musi wystarczyc

no i komiczne zaczynasz mowic do rzeczy :)