Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazonnaaa

CZY PRZY BRANIU TABLETEK NALEZY STOSOWAC INNA METODE ANTYKONCEPCJI?

Polecane posty

Gość przerazonnaaa

CZY BEZ PROBLEMU MOZNA ISC NA CALOSC? NIE STOSOWAC STOSUNKU PRZERYWANEGO!! CZY GUMKI..PROSZE O WPISY CZY STOSUJECIE DODTKOWE ZABESPIECZENIE?

tabletki antykoncepcyjne są najskuteczniejszą metodą antykoncepcyjną. nie uważam aby była potrzeba stosowania innych środków. po to łykasz hormony, zatruwasz swój organizm, narażasz wątrobę na nieprzyjemności aby nie myśleć o innych zabezpieczeniach. ja przez 5 lat brałam tabletki i ZAWSZE stosowałam tylko je. zawsze też kochałam się "do końca", o żadnym przerywanym nie było mowy. no i nie wpadłam :D

Gość przerazonnaaa
ja biore mercilon i w 13 dc moj ukochany skonczyl we mnie tyle sie naczytalam o wpadkach z tabletkami anty ze ogarnal mnie strach bo mam juz 5 mc dzidziusia i nie moglabym zdecydowac sie na kolejne:( dlatego zastanawiam sie czy potrzebna jest dodatkowe zabespieczenie

nie jest potrzebne. w dodatku jak bierzesz tabletki to nie masz cyklu! to jest sztuczny cykl, więc 13 dzień jest taki sam jak 1, 10, czy 28. nie masz owulacji więc nie masz cyklu. spokojnie!!!! wybrałaś antykoncepcję najlepszą z możliwych!!!

Gość przerazonnaaa
dziekuje bardzo zaodp uspokoiłas mnie:)