Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrany facet

nigdy nie kochałem się z dziewicą

Polecane posty

Gość przegrany facet

z laskami zacząłem się wcześnie spotykać (seksić) ale to one były doświadczone i starsze odemnie, zresztą takich ktre jeszcze nie próbowały się po prostu bałem demoralizować :o teraz wszystkie są już po przejściach więc nie mam już szans na dziewice :(.facet który nie zalixczył żadnej dziewicy to cienias wegług mnie

Gość tez przegralem zycie
tez nigdy nie mialem dziewicy. zaczalem pozno i zostaly mi same po przejsciach

Nie martw się. Ja miałem to samo. Po 40 pojechałem do Tajlandi w interesach. Zamówiłem 2 dziewice,trudno powiedzeić ile miały lat,ale powiem ci szczerze - nedza!Lepiej ruhadź rozpechane laski.

Gość ooooooooooooooo
Jak to mówiá - to juz gatunek pod ochroná. Spotkac dziewicé w jakims normalnym wieku - czyli kolo 18 to juz naprawdé wyjátek. A szkoda.

Gość pani pedagog
Nie rozumiem panów. A czymże różni się dziewica od niedziewicy? Myślałam, że rewolucję seksualną mamy już za sobą i takie prehistoryczne poglądy odeszły już w niepamięć.

Gość Qill
wierzcie mi, że spotkać dziewice po 18-tce jest bardzo łatwo a to już wasza wina, że znacie same siksy >.> Dodam jeszcze, że nie wiem dlazego nie kochanie się z dziewicą ma być jakąś ujmą na honorze? Wierz mi niczego nie straciłeś ;]

Gość pani pedagog
No myślę, myślę i nic. Mąż ma mnie rzucić i ganiać za młodymi dziewczynkami bo już nie jestem dziewicą? A może dziewice rodzą złote jabłka? A może znoszą złote jaja? Nie przypominam sobie, abym w okresie dziewictwa jakieś zniosła. Wasze dziewictwo to fałd skórny. Jednorazowy. Myślałby kto, że to jakaś złota kura:O

Gość facet tez powinien
no chodzi, ze kobieta, ktora miala wielu partnerow badz uprawiala seks bez milosci nie jet porzadna. a faceci chca miec porzadne zony

Gość facet tez powinien
chodzi o czystosc i ze zaden facet nie robil niczego z nasza kobieta

Gość Qill
to niech ten facet też najpierw będzie czysty ;]

Gość facet tez powinien
moze wlasnie jestem prawiczkiem, skad wiesz

Gość ooooooooooooooo
Dokladnie, faceci chcá dziewice, ale oni to mogli spac z 100 bo oni to zdobywali doswiadczenie. Równowaga w przyrodzie musi byc

Gość Qill
no to szukaj sobie dziewicy, przecież nie zabraniam ale autor tego tematu jak twierdzi zdecydowanie prawiczkiem nie jest więc w czym problem? >.> dziewczynom jakoś nie zależy żeby zaliczac prawiczków

Gość facet tez powinien
ale to wcale nie jest tak latwo znalezc dziewice i jeszcze na dodatek sie w niej zakochac

Gość Qill
czy ja wiem... ja znam pełno dziewicy a nawet często wydaje mi się, że strasznie ich duzo >.> zalezne jest to też od tego ile ty masz lat? biorąc pod uwage że wiele 20latek jest już w stałych związkach i... po swoim pierwszy razie ciezko jest szukac :)

Gość bummmmmmmmmmmmmmm
taa, najpierw każdy wyrucha 10 a później dziewicy szuka, debile :P niby dziewice są na wymarciu a co powiecie o prawiczkach? Albo takich co nawet sie nie masturbowali, tacy juz dawno wyginęli, a kto wie, moze ich wcale nie było....

Gość rzeczywiście....
Facet, który nie spał z dziewicą to życiowy przegraniec, ma tylko do czynienia z towarem z drugiej ręki. Jakoś wszyscy odrózniają stare ubrania, samochody od nieużywanych, różnica pomiędzy dziewicą i niedziewicą jest taka samo.

Gość ja tez tu napisze
A co jezeli kobieta zostala zgwalcona bédác dziewicá? Juz nie jest dziewicá i tez jest z odzysku, ta gorsza, bo skórki kawalka nie ma?

Gość dziewice są świetne
jakbym miał do wyboru umówić się z piękna laską ale doświadczoną a przeciętną cnotką to bym wybrał tą drugą i to jest jedyny taki przypadek bo generalnie uważam że piekno jest wartoscią samą w sobie i czym ładniejsza tym fajniejsza z tym jedym wyjatkiem czyli cnota to jedyny as w talii szarej myszy którym może cos wygrać.

Gość facet tez powinien
po 20stce jestem. rozumiem, ze dziewczyna mogla miec jednego partnera z milosci. ale najgorsze sa te co mialy kilku i uprawialy seks bez milosci

Gość facet tez powinien
gwalt to co innego. dla mnie taka kobieta jest czysta i niczemu nie zawinila

Gość theth
mój partner zdążył kochać się ze sporą liczbą kobiet, zaliczyć nawet małżeństwo, rozwieść się, być w paru związkach... gdy spotkał mnie, dziewicę był wtedy sporo po 30-tce

Gość Berberys
Ja mam 22 lata i znam mnoswo moich rownolatek, ktore podobnie jak ja sa dziewicami.

Gość dziewice dawajcie numery
gg

Gość macie poblemy
a ja mam 19 i jeszcze tydzien temu bylam dziewica :P

Gość skerdynka
macie poblemy a ja mam 19 i jeszcze tydzien temu bylam dziewica --- Podajmy sobie ręce... :D 19ka... i jeszcze 5 dni temu pełno wartosiowa... a teraz co...?:PP mam sie czuc gorsza..? no wybaczcie.. ale nie czuje! :) (pozatym pierwszy raz był bardziej meka niz rozkosza...)