Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrany facet

nigdy nie kochałem się z dziewicą

Polecane posty

Gość już nie dziewica
Ech... źle mnie zrozumieliście. On mi zawsze mówi, że nie lubi porównywać i nie chce. Gdy się pytałam jaka ona była, powiedział, że jestem bez porównania i że jestem wspaniała a innej nie będzie, bo planujemy wspólną przyszłość. Spytałam się, bo wszyscy faceci gadają, że dziewice to kłody a mój facet jest bezpośredni i jeśli jest coś nie tak nie ukrywa. Wątpię, że chwaliłby mnie, gdybym była kiepska :/

Gość już nie dziewica
Już nic więcej nie napiszę, bo tutaj każdy na każdego psioczy. Powiem tylko jedno, on nigdy nie wspominał o byłej, nie chciał wracać do przeszłości to ja się pytałam. Koniec zwierzeń.

haha bylo sie tyle nie seksic tylko na krolewne czekac,,,:) me grono psiapsiol i kumpelek wynosi milion piecset sto dziewiecset a 1 tak 1!!!!!!!!!!!! jest dziewica>)))))

już nie dziewico -> nie psioczymy, rozmawiamy... wiem co masz na myśli, zrozumiałam, okej, ale ja np sądzę, że umniejszanie osobie z którą się kiedyś było jest nie fair. Oczywiście, że planujecie wspólną przyszłość i życzę Wam jak najlepiej, ale bywa że ludzie się rozstają - z byłą pewnie też planował wspólną przyszłość... I jeszcze jedno - może to zabrzmi jak głupie gadanie rozszalałej feministki, ale co to za tekst w odniesieniu do kobiet że któraś jest lepsza w łóżku od innej... Plisss... NAWET :P w odniesieniu do faceta to jest jakieś mało smaczne, ale już prędzej :P Jak kochasz i Ci zależy to w danej chwili ktoś jest w łóżku idealny i nie można go potem krytykować. Zwłaszcza jak jest ex... takie jest moje zdanie. Poza tym w łóżku to jaka jest kobieta zależy od stopnia w jakim \"rozgrzeje\" ją facet, a więc zależy to od niego... jakto powiedział kiedyś jakiś mądry facet \"Facet ZAWSZE w łóżku z kobietą jakąśtam swoją przyjemość ma, nawet jeśli ona jedynie \"daje\" się pieścić... a z kobietą już tak \"łatwo\" nie ma :) Oczywiście - TAK jestem za tym , żeby kobiety nie tylko brały ale i dawały, ale jeśli są mniej aktywne od facetów to facet przyjemność i tak ma. Przynajmniej mój Ex takiego był zdania i mu wierzę :)

na jaką budowę? od kiedy to na budowach się dobrze zarabia. a może i dobrze, nie wiem, nie znam się... ale miałam na myśli rozwój, a nie kasę... choć jeśli chodzi o pracę to też się da. wspomniałeś, że jesteś studentem, więc zaraz powiesz, że się nie da robić nic poza rozdawaniem ulotek. Nieprawda. Ja pracowałam od I roku studiów w zawodzie o którym zawsze marzyłam, a studiowałam dziennie. Wszystko da się, trza tylko chcieć... Jak zresztą sam zauważyłeś...

Gość maniek15l
ja mam 18 lat jestem prawiczkiem i mam dziewczyne dziewice i jutro lub po jutrze bedziemy sie kochac 1 raz

Gość Misiek5
"facet który nie zaliczył żadnej dziewicy to cienias według mnie" Jesteś w wielkim błędzie. Jeśli "zaliczyłeś" kilka dziewczyn a takiej jeszcze nie to ... wyobraź sobie że otwierasz puszkę z czerwoną farbą. Jeśli to pierwsze zbliżenie dziewczyny nie jest oparte na uczuciu to właśnie taki facet jest cieniasem i powinno się go kopnąć w d... Czy wprawienie dziewczyny w przerażenie z powodu bólu i krwi ma być jej "zaliczeniem" ? Zaliczać to sobie możesz piwa w pubie.

Gość 19stkaaaaaaaa
ja mam 19 lat i jestem dziewica :p i bede nia nadal wole kobiety

Gość mellin
ja straciłam dziewictwo całkiem niedawno ale mając prawie 19 lat, a nie jak w tych czasach 13 czy tam 15lat robiąc to z byle kim..... zrobiłam to z kimś z kim jestem bardzo blisko psychicznie wiemy o sobie wiele bardzo dobrze się znamy zakochaliśmy się w sobie i jestem szczęśliwa że poczekałam na niego... i wszystkim innym zawsze odmawiałam :) kochamy się i choć nie było to jak sobie wymarzyłam że będzie cudownie itd itp były problemy bo sie zaczęłam stresować ale kilka jego słodkich słów mi pomogło się rozluźnić i zaczęłam sobie przypominać wszystkie najwspanialsze chwile z nim... popatrzyłam bardzo głęboko w jego oczy a on w moje i poczułam się bardziej pewnie ze mnie nie skrzywdzi i nie zostawi na drugi dzień bo bardzo mnie szanuje :) z każdym kolejnym razem jest coraz łatwiej i coraz więcej przyjemności z tego czerpię...

Gość gość
Każdy woli na stałe dziewicę!

Gość Raficzek
Ja swój 1 raz miałem po 2 latach związku z dziewczyną która była dziewicą. Było cudownie dużo uczuć dużo czułości. Sama zainicjowala, że jest gotowa ale ma obawy. Postarałem się żeby było jak najbardziej czule.

Gość gość
Ja za to miałem kilka dziewic, więc równowaga jest w przyrodzie. Niektóre były tak zdesperowane brakiem seksu, że same chciały, żebym to robił z nimi. Nie jest to nic specjalnego robić to z niedoświadczoną zestresowaną dziewczyną.

Gość gość1254
ja miałem dziewice, miała wtedy 17 lat