Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ann_

Sama w walentynki -- facet woli iśc na trening, paranoja !!

Polecane posty

Jest ktoś wśród was kto jest w związku a walentynki spędzi sam? heh ja mam faceta, ale niestety caly tydzien ma na 18 treningi ... jeszcze tydzień temu twierdził ze czwartki ma wolne, podobno cos sie zmieniło [zły] wrrrrr oczywiscie nie wpadł na to ze mozemy się spotkać o 20 jak skonczy .... zapewne jesscze po treningu bedzie chcial iść na basen i do sauny :O czasem mam dośvc :O:O :(:(

Gość MIĘŚNIE TRENUJE
:D

yyy...hmmm...mnie by się nie podobało że ktoś z kim jestem olewa mnie dla jakiegoś treningu a może czegoś innego...

Jest kajakarzem. treningi ma w pon, wt, czw, piątek na 18, w weekendy na 10 na jeziorze :O

uuuu, źle trafiłaś, kajakarze zdradzają najczęściej:classic_cool:

Jest kajakarzem. treningi ma w pon, wt, czw, piątek na 18, w weekendy na 10 na jeziorze } A to co innego myślałem że dzień w dzień..

Nie ma innej jestem tego pewna :D i nikt mnie nie przekona ze jest inaczej :P Tylko te treningi :O on twioerdzi ze nie moze opuszczac bo chce isc do szkoly strazackjiej i potrzebuje tych treningow ..... i h.uj !! :O

Jestem bardzo nieufna itp, sprawdzalam go kiedyś :P teraz jestem przekonana, poprostu wiem, gdyby kogos mial nie ukrył by się nigdy bo wszędzi są nasi znajomi ktorzy go podkablują. Sama nie wiem czy to ten wlasniwy, kurcze to tylko jeden trening !! poza tym spotkać mozna sie o 20 i iść gdzieś na miasto itp.

Jeszcze na walentynki wyciąga mnie moj znajomy ktory tylko czyha na to aż się pokloce z moim facetem :( przeciez nie spedze walentynek z męzczyzną ktory probuje mnie odbić

Ja też nie spotykam się z moim narzeczonym w walentynki... Ustaliliśmy że to w sobotę się spotkamy i mile spędzimy dzień:) Co do tego dnia to jakoś mnie nei rusza bo takie walentynki powinniśmy obchodzić co dzień a nie tylko co roku ;)

ale co to za facet który w walentynki woli iść wyciskać na siłowni itd. zamiast spędzić miło czas ze swoją kobietą ...;/

Ale ten dzień jest szczegolny, kurcze też uwazam ze walentynki yto troszke przereklamowane swięto, no ale mimo wszystko jest mi ... smutno, jestem zla .... :O

Ale on MUSI chodzić na te treningi. to nie jest tak ze jest wolnym strzelcem :O To są już zawodowi kajakarze, kadra itp ..... ale ten jeden dzien moglby opuscic, wszyscy by zrozxumieli :O chociaz teraz szczeze mowiąc to nie wiem czy mam ochotę na walentynki z nim :(

przepraszam ze robie taką afere i zawracam wam głowę ale musialam się "wypisać" :O

Gość hugh.granta
nie przesadzajmy - wcale Cie nie zdradza tylko jest wkrecony na maxa w swoj klimat - faceci tak mają. Na maxa wkurzające, ale? prawdziwe... Olej temat nie wspominaj o walentynkach - ja sobie zrobilam wyposazenie walentynki z merlina - zestaw filmow i komedii romantycznych, jak sie gosc nie zachowa to sobie spedze wieczor z kompem ;)

:) ja walentynki spędze albo z przyjaciolką przy filmach, winie i pop cornie :P albo skusze się na spotkanie z tamtym facetem. ale to bedzie bardzo nie w porządku :(

Gość była zona kajakarza
albo pogodzisz się z tym że masz faceta sportowca albo od razu daj sobie spokój

Napisał ... jednak w czwartek nie ma treningu bo w środe jadą na wodę :O Jakoś nie ciesze się z tego powodu :( nie mam dla niego prezentu ( chociaz nie uznaje prezentow na walentynki jednak on sobie zazyczył plakat motoru :o ) biletow do kina tez nie zarezerwowalam bo myslalam ze nie spotkamy się tego dnia, ogolnie zwała :O