Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie czy tak sie da

czekanie z seksem

Polecane posty

"albo zrobila to z kolega dla telefonu komorkowego" to na pewno Ci o tym powie :D:D:D a jesli zrobiła to dla odtwarzacza MP3 to jest ok??? :P Koles - zapisz sie do jkaiejs grupy terapeutycznej...

Gość ej Ama_leta
nefry - ty juz jestes po 40-stce, wiec inaczej patrzysz na takie sprawy, bo w twoim wieku to juz sie ma zupelnie inne podejscie do zycia. a ja jestem jeszcze mlodym, wrazliwym romantykiem ;)

"a ja jestem jeszcze mlodym, wrazliwym romantykiem" i dlatego przepytujesz laski o to jakich form penetracji doświadczyły :D:D

nefrytowa, psieplasiam:). Ostatnio się paskudna zrobiłam :P. komicznie "prowokator i buntownik " Czyli toczysz wieczne boje o nic. Dobry dzień to dzień z prowokacją i buntem. Jesteś jednym z tych, którzy bronią Rospudy, podkładają bomby pod siedzibą Microsoftu i przecinają kabelki w US walcząc z biurokracją i uciskiem przez państwo. Albo inaczej. "Nie" przyrosło Ci do brody, ukształtowało usta i rozwinęło mięśnie języka. To "nie" słyszał każdy, kto się z Tobą spotkał: mamusia, pani z przedszkola, zupa pomidorowa. Potem prochy i alkohol, bunt wobec gnijącego świata i sex, sex, sex, żeby powstrzymać przemijanie czasu. Zgadza się?

ja czasu nie liczyłem - ale kilka razy to była kwestia czasu w jakim zjedlismy kolacje w knajpie :)

Młodym, wrażliwym romantykiem?????? Ja bym to określiła inaczej :classic_cool: Mam po prostu trzeźwe podejście do zycia i cieszy mnie to:P

Gość ej Ama_leta
nefry - jak kobieta w twoim wieku idzie do lozka na pierwszej randce to moim zdaniem nawet normalne

ej Ama_leta chcesz wzorowego prowadzenia? kuo sobie subaru imprezę :classic_cool: czego i sobie życzę...

Gość ej Ama_leta
a jakbys to okreslila? po prostu chce miec w koncu porzadna dziewczyne, moje byle to niezle ziolka byly

Facet, to było obrażlwe w sumie. Imputujesz , ze z powodu wieku powinnam sie cieszyć, że znalazlam frajera który raczy pójść ze mna do łozka? Big mistake:P

ej Ama_leta Zrozum jedno. NIE TY USTALASZ PRAWA RZĄDZĄCE ŚWIATEM. Wybierasz wg swoich zasad, ale jeśli zaczniesz wg nich oceniać innych to spotkasz się z niezrozumieniem. Tyle.

"kuo sobie subaru imprezę czego i sobie życzę..." jesli mam być szczery po czasie stwierdzam, że Lancer Evo jest bardziej perfekcyjny... ale impreza bardziej jajcarska :)

"w twoim wieku" gratuluję czarujących sformułowań :D

Życie trzeba czasem przyjmować jakie jest, a nie silić się na odkrywanie "tajemnych" i naiwnych prawideł nim rządzących, które pozwolą nam jakoś się zabezpieczyć w życiu przed porażką.

Gość onaszalona25
Z pierwszym chłopakiem (miałam wtedy 17 lat, on 23, dla obojga był to pierwszy raz) zrobiłam to po 5 m-cu miesiącach. Byliśmy zupełnie do siebie niedopasowani pod tym względem. Z moim obecnym chłopakiem (ja 25 on 32) zrobiliśmy to po 3 tyg. I jest wspaniale. 100% dopsaowanie temperamentów.

Gość ej Ama_leta
nie chcialem cie nefry obrazic. chodzilo mi o co innego. dojrzala kobieta to nie jest juz mala dziewczynka i ma prawo zaszalec. jestes pewnie po rozwodzie itp. nie jestes juz nastolatka zeby czekac z seksem rok

Gość ej Ama_leta
12:11 wirtualnie ej Ama_leta Zrozum jedno. NIE TY USTALASZ PRAWA RZĄDZĄCE ŚWIATEM. Wybierasz wg swoich zasad, ale jeśli zaczniesz wg nich oceniać innych to spotkasz się z niezrozumieniem. Tyle. Staropanieństwo z wyboru odroczone z dn. 26.01.2008 Niech Bóg ma Go w opiece ale chyba wlasna wybranke mam prawo oceniac wg swoich zasad? nieprawdaz?

Podsumowując - on uważa, że jestes juz tak przechodzona :P, ze prucie sie z byle kim i tak juz niczego nie zmieni :P fajnie ją podsumowałes... :(

Gość ej Ama_leta
nie chodzilo mi o to nie ze z bylekim. chodzi o to, ze kobieta dojrzala nie musi byc juz cnotka i nie trzeba jej oceniam wg. przeszlosci seksualnej tak bardzo natomiast jak 17latka miala kilku partnerow itp. to jest to porazka :(

Ej Ama Wiesz co... nie myśl przez moment tylko postaraj się przyjąć to do wiadomości

Gość ej Ama_leta
po prostu uwazam, ze dojrzala kobieta ma prawo byc kobieta wyzwolona, ale nie nastolatka czy ledwo 20letnia pinda. bardzo mlodej dziewczynie takie wyzwolenie nie przystoi

komicznie, jesteś taki delikatny..... :) ej Ama, Przeczytałeś co napisałam? Chyba nie do końca bo : "Wybierasz wg swoich zasad," Ci umknęło.

Gość ej Ama_leta
szukam w koncu odpowiedniej dziewczyny dla siebie. a jesli wam powiem, ze moja mlodsza siostra ma juz calkiem bujna przeszlosc i sie o nia martwie, to moze mnie zrozumiecie?

Prawo? A kto jej daje takie prawo? (bycia wyzwoloną) Dlaczego nastolatce "nie przystoi"? Gdzie jest granica? 20 lat? 25? 25 i 3/4? Zmarszczki na dekolcie? pierwszy siwy włos?