Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie czy tak sie da

czekanie z seksem

Polecane posty

nefrytowa wycofuj to każda;). Te, które wiedzą czego chcą wycofają się jak zobaczą, że facet nie umie im dać tego, co potrzebują i same wycofują się z wyścigu. Zostają marzycielki. Cóż... każdy ma takiego partnera, na jakiego zasłużył:P

wirtualnie nie chodzę do koscioła i nie lubie tam chadzać - tak maja wszyscy źli ludzie :P ale kiedy mnie juz ktos tam zaciągnie na isłe - ślub, pogrzeb itp. to po prostu siadam sobie cicho i nie uczesnicze w szopce... nie śmieje sie w głos, gdy ksiądz mowi jakies farmazony, nie idę przyjąć komunie głosno bekając po opłatku, nie krzyczek "pij do dna" gdy ksiąc kosztuje wina mszalnego oraz nie rzucam zechłych kup psich na tace... nie widzisz roznicy pomiedzy działaniem a zaniechaniem?

Gość ej Ama_leta
a nie wstydzilas sie tak szybko rozebrac do naga?

następne nożyczki... nefrytowa, to nieosobiście było do Ciebie ;) tylko tak ogólnie. Regularnie dyskusje na kafe i nie tylko przeradzając się w rytualne plucie. Ama, wszystko ma swój czas. Wizja braku majtek na disco jest fajna "teoretycznie". W praktyce... cóż nie wszystko złoto co się świeci. Roma, cześć Kobieto :)

"Szkoda, że czasami ludzie potrzebują trendów, żeby pokazały im jak mają żyć" bycie mega tolerancyjnym i zrozumienie dla wszystkich tez jest modne... pod trendy i mode da się podciągnąć kazde zachowanie - od totalnego konformizmu po totalną kontestacje... a potrzebujący trendów stoją wlasnie w kosciele i tam słuchaja co mają robic, byc szczesliwymi

Gość ej Ama_leta
ja jestem facetm i mialbym opory tak szybko zrobic to z dziewczyna, a mialem juz kilka partnerek

spytam teraz tak - wirtualnie - poszukujesz wszedzie przestrzegania mody i trendów, bo sama boisz sie, ze mozesz tak postępowac i wolisz wytknąć to innym, jako pierwsza?

Nefry coś w tym jest :D Wirtualnie plucie na KK jest w modzie i pozorny nonkonformizm także, ale ja zerwałem z kościołem jeszcze za minionego ustroju i moja (i jak sądzę wszystkich tu) postawa nie jest wynikiem mody ale przekonań. Ja nie oczekuję, ze Polska ma odżegnywać sie od swoich korzeni kulturowych (przecież chrześcijaństwo i KK takimi są) tylko mówie co myślę.

Gość ej Ama_leta
ale ja jeszcze jestem mlody. Ty pewnie masz cos kolo 30-stki?

ja mam podobnie jak frk - moja Matka (napisze tez z wielkiej, z co mi tam :P ) to zawołana miłośniczka nauk humanistyczno-przyrodniczych, totalna ateistka i w takim duchu mnie wychowała...

Gość ej Ama_leta
powodzenia na obronie

Gość ej Ama_leta
ja mialem kilka partnerek, ale nie bylbym w stanie tak szybko z jakas pojsc na calosc, musze sie oswoic z kobieta :P duza mialas przed swoim obecnym partnerow? to pierwszy, z ktorym szybko poszlas do lozka?

Jak długo pamietam było mi nie po drodze z kk i tak mi zostało. Czasem wdaję sie w dyskusję, ale przeważnie nie warto. U mnie dla odmiany ojciec był ateistą i podsuwał mi rózne książki do czytania:D + moja wredna natura:P

Gość ej Ama_leta
a teraz ma Belga:P ?

ej Ama_leta ja jestem zwykłą męską świnią i nie potrzebuję się oswajać :D

komicznie, znowu próbujesz wmawiać mi co o Tobie myślę. Jeszcze trochę i zacznę zastanawiać się dlaczego ;). Tak! widzę różnicę między zaniechaniem a działaniem, choć szczerze mówiąc myślałam, że jesteś taki "wierzący, niepraktykujący". Zanotowałam już w głowie co i jak;). "bycie mega tolerancyjnym i zrozumienie dla wszystkich tez jest modne..." Mam nadzieję, że to nie o mnie. To, że rozumiem, nie znaczy, że popieram. Co do trendów w kościele... wszystkim można żyć, wszystko przyjąć na wiarę. Można wierzyć w Boga, globalne ocieplenie i 2gą Irlandię. Wszystko spoko, o ile jest to z głową. Pasuje Ci wizja życia wg kk, to nią żyjesz. Nie pasuje to nie żyjesz. Twoja decyzja, twoja odpowiedzialność. I tyle. Jak mi nie pasuje islam to na niego nie pluję, jak nie mieszkam we Wrocławiu, to nie mieszam go z błotem.

Gość ej Ama_leta
pierwszy raz i przygoda? :P troche dziwne :P

Gość ha a ja powiem tak...
zyje troche na swiecie i wiem jak moze cos spieprzyc glupie zwierzenie sie "przyjaciolce". ja w wieku 21 lat zakochalam sie bardzo, poszlam z tym facetem do lozka po miesiacu. Po 3 zostawil mnie bo byl niedojrzaly do zwiazku, coz, jego strata. Zmierzam do tego ze zwierzylam sie "psiapsiolce" a ona na o ze odszedl bo bylam łatwa...ze za szybko itp.. od tej pory wyznaczalm granice i nie poszlam do wyra wczesniej niz po kilku miesiacach zwiazku.

Gość ej Ama_leta
a nie zalujesz, ze poczekalas na tego swojego jedynego?

swojego jedynego instytucja swojego jedynego upadła wraz z pojawieniem się skutecznej antykoncepcji :classic_cool:

Gość ej Ama_leta
ja uwazam, ze tu nie chodzi o granice ilus tam miesiecy, ale o uczucie. bo jak pojdziesz z kolega, ktorego znasz 10 lat, dla samego seksu, to i tak to bedzie puszczenie sie

Gość ha a ja powiem tak...
co do tego jedynego..hmm.nie pojawial sie 30 lat prawie wiec.. sorrki ;) jego strata ;) a tak na powaznie to nie wyobraam sobie kupywac kota w worku, to dziala w obie strony.

"choć szczerze mówiąc myślałam, że jesteś taki "wierzący, niepraktykujący"" dla mnie taka sytiacja to żarty :D jesli ktos jest wierzący, to powinien przestrzegac wszystkich dogmatów i nakazów swej religii... bo czym jest religia? wlasnie zbiorem przykazan i nakazów oraz zalecen... jesli ktos ich nie przestrzega to jaka jest jego wiara?

" spytam teraz tak - wirtualnie - poszukujesz wszedzie przestrzegania mody i trendów, bo sama boisz sie, ze mozesz tak postępowac i wolisz wytknąć to innym, jako pierwsza? " Nie, po prostu daję Ci pożywkę, żebyś mógł sobie trochę na mój temat pofantazjować....:) pisz, pisz...

Znowu jakiś teoretyk od "uczuć które uzasadniają pożycie seksualne" Szukanie usprawiedliwienia w uczuciach dla pożądania jest chętnie stosowane przez kobiety. Nie mówię, ze wszystkie ale to częsta forma zakłamywania się.

"a nie zalujesz, ze poczekalas na tego swojego jedynego?" a kto jest dla Amy jednym jedynym? Obecnie Gunther (sory jesli źle napisalem imie) a za 10 lat moze być Stiopa albo Władymir Iwanowicz...