Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie czy tak sie da

czekanie z seksem

Polecane posty

"Nie, po prostu daję Ci pożywkę, żebyś mógł sobie trochę na mój temat pofantazjować..." to Ty zaczełas pierwsza fantazjowac na moj temat :P ale jesli jestes atrakcyjną śniadą, w miare szczupłą brunetką około 170 cm wzrostu to masz na moje fantazje spore szanse :P

Ama, takie "atawizmy" są naprawdę zabawne :D Znasz to?: -(...) i na Boga! się nie poddamy! -Towarzyszu, czy wy wierzycie w Boga? -Och nie!Broń Boże. -Dzięki Bogu, a już się obawiałem... komicznie, Czy mogę Cię zapytać kim na pewno jesteś? Jakbyś mógł się określić

Gość gdzie tu zakłamanie
"Nie mówię, ze wszystkie ale to częsta forma zakłamywania się." dlaczego zakłamywania??? miałam seks z samego pożądania i miąłam seks z pożądania z osobą z która byłam blisko emocjonalnie. I widzę róznicę, gdzie tu zakałamanie?

"Czy mogę Cię zapytać kim na pewno jesteś? Jakbyś mógł się określić" w sferze zawodowej, emocjonalnej, czy ogólnożyciowej? Ps wyznaje automesjanizm - od razu uprzedzam :P

komicznie, muszę Cię rozczarować jestem wyższa i jaśniejsza. Chociaż, jak Twój przykład pokazuje, nie trzeba się widzieć, żeby fantazjować.

Ama, wyluzuj. Tak mi się skojarzyło, nie atakuję Cię. Spokojnie. Dałabym Ci zdechłego królika, ale czasy jaskiniowe minęły a zwierza mi żal :D (to był dowcip) Komicznie, wybór należy do Ciebie. Jakiekolwiek określenie, które do Ciebie pasuje. Płaszczyzna nieważna.

Gość ej Ama_leta
wolalbym zeby moja zyciowa wybranka nie miala na sumieniu jakiejs przygody czy seksu z samego pozadania :P

ej Ama_leta, Twoje prawo. Mamy się tym kierować w swoim życiu (co byś wolał)?

czeka mnie wnikliwa psychoanaliza :P prowokator i buntownik :P pasuje?

Facet, to sobie wól... ale nie powtarzaj tego na kżdym topiku. Znajdź tę wymarzoną wreszcie:P:P Wirtualnie, co Ty dzisiaj taka zgryżliwa jesteś? ;)

gdzie tu zakłamanie jeśli widzisz różnicę to Ty nie jesteś zakłamna miałem na myśli, że takie zjawisko występuje dość często

Gość ej Ama_leta
co jakas znajde kobiete odpowiednia dla mnie, to jej przeszlosc mi nie pasuje ;p albo za duzo partnerow, albo przygoda na koncie ;p

Gość a gdzie tu zakłamanie
uhm, tylko, że dla mnie druga opcja jest dopiero wystrzałem w kosmos:) a seks z jednym bliskim partnerem nie jest jego usprawiedliwianiem.

jesli mam byc szczery to jak juz gdzies pisalem, sex z osobą z którą wiążą nas emocje, wcale nie musi byc lepszy od sexu z osobą, którą tylko pożądamy... a moze byc i gorszy

Faktycznie, doskonały probierz wartości kobiety... ilość partnerów:O Każda przesłuchujesz na okoliczność liczby facetów???

Gość ej Ama_leta
jesli o jakiejs mysle powaznie to sie pytam

"co jakas znajde kobiete odpowiednia dla mnie, to jej przeszlosc mi nie pasuje ;p albo za duzo partnerow, albo przygoda na koncie" to znów ten koles, ktory zakłada ciągle te tematy przeciwko kobietom uprawiajacym przygodny sex itp... ufffff

Gość ej Ama_leta
to sa mlode dziewczyny, bo sam jestem mlody, a mloda dziewczynka powinna sie wzorowo prowadzic, jak tak uwazam

Gość ej Ama_leta
mialem kilka partnerek i to byly zwiazki, wiec skoro ja sie nie "puszczalem" to czemu mam sie wiazac z kobieta, co miala "przygody"

i pewnie szukasz kobiety, ktora miala maxymalnie 2 partnerow i uprawiala sex tylko z miłości? :D:D staaaryy - skoncz juz to pisac w kolejnym temacie

Gość ej Ama_leta
nefry - bym uznal, ze pewnie niezle nagrzeszyla i nie warto sie z nia dalej zadawac :p

Gość ej Ama_leta
no skoro ja mialem te 4 partnerki, to ona tez mogla miec 4 facetow. jestem uczciwy

Gość gdzie tu zakłamanie
"jesli mam byc szczery to jak juz gdzies pisalem, sex z osobą z którą wiążą nas emocje, wcale nie musi byc lepszy od sexu z osobą, którą tylko pożądamy... a moze byc i gorszy" zalezy dla kogo po prostu.

Gość ej Ama_leta
jesli dziewczyna ma 20 kilka lat, miala partnerow z milosci, nieduzo, to dla mnie jest to wzorowe prowadzenie sie wlasnie. a dziewic nie lubie

"zalezy dla kogo po prostu" dla znamienitej wiekszosci facetów :D

Ciekawe podejście, że miała grzeszki... a dla mnie jest obrzydliwa taka niezdrowa ciekawość ilu facetów, jaki seks, po jakim czasie.. toz jakieś zboczenie:O

Gość gdzie tu zakłamanie
co do tego nie mam akurat wątpliwosci:) niestety.

Gość ej Ama_leta
a jesli byla prostytutka albo zrobila to z kolega dla telefonu komorkowego, albo kogos zdradzila?