Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie czy tak sie da

czekanie z seksem

Polecane posty

" komicznie, jesteś taki delikatny....." mam tak od zawsze - wrodzone wyczucie taktu :P

Gość ej Ama_leta
nie zazdroszcze siostrze, bo ona czasem bierze narkotyki i ma nienajlepsza opinie i nawet jeden moj kolega jej dal kosza, bo nie chcial miec nieporzadnej dziewczyny :( martwie sie o nia

Gość ej Ama_leta
wirtualnie - moja siostra jeszcze jest nastolatka i wyzwolenie sie jej na dobre nie wyszlo

Przykro mi, ale chyba nie wiele możesz poradzić dając jej rady jak ma żyć. Ona jest odpowiedzialna za swoje życie. Szuka miłości na swój sposób...

Gość ej Ama_leta
moglbym miec dziewczyne, ale narazie w zadnej zakochany obecnie nie jestem. co w tym dziwnego, ze jestem sam? czasem warto pobyc przez pewien czas samemu

Gość ej Ama_leta
watpie czy ona szuka milosci :( mam wrazenie, ze rozwiazlosc sie jej podoba :(

Gość ej Ama_leta
zabawy? poza tym np. poszla jednorazowo do lozka z moim kumplem itp.

Gość ej Ama_leta
ja miałem 4 partnerki do tej pory i uwazam, ze kobieta, ktora miala ich wiecej to zwykła puszczalska suka - przepraszam, ale napisałem to wprost miałem też 2 partnerów, ale to były przelotne romanse, musiałem spróbować seksu nie tylko z kobietami, by ustalić swoje preferencje

ej Ama_leta A na czym opierasz swoją etykę seksualną?

Gość ej Ama_leta
To powyżej do podszyw! Miałem 4 kobiety i raz sparzyłem się z meduzą :( Nie polecam...

Gość ej Ama_leta
to byly podszywy. moja etyka? dla mnie seks powinien byc z uczucia i w zwiazku

Coraz mniej mi się chce na podobnych topikach wypowiadać. To jak poszukiwanie świętego Grala, albo mózgu u Idealisty. Bezcelowe:(

Gość ej Ama_leta
...w związku z wysokością wpłat za każdy wieczór, czy numerek, jak to mówią :)

Gość ej Ama_leta
no mam swoja etyke. poza tym uwazam, ze w zwiazku powinno sie do siebie pasowac. a czy kobieta co miala 10 albo wiecej partnerow, rzecz jasna w tym przygodnych moze do mnie pasowac? moze byc moja druga polowka? nie chce mi sie w to jakos wierzyc

Gość irytująceeeeeeeeeeeee
" to byly podszywy. moja etyka? dla mnie seks powinien byc z uczucia i w zwiazku" ok, ale czy to jest powód żeby kogos oceniac???? wkurza mnie gdy ktoś parę czekająca z eskem do slubu nazywa nienormalną i wkurza mnie gdy ktos seks przed ślubme z wieloma partenrami jesli komuś to potrzebne nazywa k-urestwem. To działa w obie strony mili panstwo

Gość ej Ama_leta
Nie chce mi się także wierzyć w to, że nie byłem obiektem eksperymentów obcych :(

Gość ej Ama_leta
nikomu przeciez nie narzucam:) ale wiem, ze moja siostra nie jest szczesliwa:( i to chyba ja boli, jesli ktos ja tak po prostu czasem zalicza nagadajac jej czegos

wiesz co ej_Amaleta - zrób sobie solidną lewatywe i jeszcze raz zastanów nad sobą...

Gość ej Ama_leta
Nie pomaga :( Ale mam misia z którym śpię :)

Gość ej komiczne
gdzię tam piszesz, że tylko ludzie beztemperamenti tudzież o ujemnym libido czekają długo z seksem, bądź są w stanie wytrzymać do ślubu. nie jestm moim zdaniem. dopóki się czegoś nie spróbuje(seksu), nie wiem się czy to się lubi czy nie, nie myśli się o tym tyle itp - tym samym nie determinuje to temperamentu. o ludziach którzy nie uprawiają/li jeszcze seksu, nie można powiedzieć, że mają ogromny temp., podobnie właśnie jak nie można stwierdzić, że mają go mały. dlatego, jeśli dwie jednostki, które wcześniej seksu nie uprawiły, są w stanie wytrzymać z nim b. długo. to, że jakieś nastki, w wieku 15, 16 lat zaczynają się pieprzyć jak króliczki, nie śiadczy o tym, że robią to bo mają taki temp. :D, a gł. dlatego, że ulegają namowom facetów, tudzież przechwalanek koleżanek. ja bez seksu wytrzymałam dość długo w związku, ale nie przez niskie libido, tylko - jak wyżej. dopiero kiedy go spróbowałam, mogłam 3,4 razy dziennie: szkoda tylko, że mój facet już nie.

Gość dobrawrozka2121
mam 21 lat, jestem dziewica, raz bylo blisko ale stwierdzilam ze to nie ten i po prostu wole z tym poczekac. wydaje mi sie ze to po ilu miesiacach w zwiazku rozpocznie seks to idywidualna sprawa kazdej pary. na to i tak nie ma zadnej reguly:) najpierw bliskosc, zaufanie potem reszta ale nigdy odwrotnie. nie jest mi z tym faktem ze ngdy nie uprawialam seksu zle ani dobrze, uwazam tez nie trzeba sobie odmawiac czegos co moze sprawiac przyjemnosci zbliza ludzi:P chcialabym z tym jednym juz tak do konca, nie wiem co gorsze powiedziec facetowi ze sie jest dziewica czy to ze sie mialo juz dwoch albo wiecej. czasami warto zaczekac bo inaczej patrzy sie z perspektywy 27 lat na pewne rzeczy a inaczej z 20...

do irytująceeeeeeeeeeeee, No właśnie:) Nie sądź nie będziesz sądzony. do ej Ama, bo szuka miłości na swój sposób. Nie znaczy, że to dobra droga itp. Widzisz, ja mam swoje zasady, trzymam się ich, ale staram się nie osądzać innych, jeśli mają inne przekonania. Mam swoje podejrzenia i poglądy, ale nie zawsze staram się o nich mówić, bo mogę nie mieć racji.

Gość ej Ama_leta
ale siostra twierdzi, ze narazie milosci nie szuka. sama mowi, ze jest za mloda i chce sie bawic

"dopóki się czegoś nie spróbuje(seksu), nie wiem się czy to się lubi czy nie, nie myśli się o tym tyle itp - tym samym nie determinuje to temperamentu." ej no... popęd jest instynktem pierwotnym... mozliwe są oczywiscie wyjątki jakies, ale ogolnie kazdy wie, ze ma na to ochote