Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płacze

Popsuje mu te durne walentynki...

Polecane posty

a poza tym uważam, że jeśli chcesz o niego walczyć to walcz fair. nikt Cię nie upoważnił do nagrywania rozmów, do robienia mu zdjęć itd...litości. to jakieś chore jest. co Ciebie to inmteresuje że inną zdradza? po co chcesz się w to mieszać? tym możesz sobie tylko zaszkodzić i to nie wiesz nawet jak bardzo. miej swoją godność.

Gość płacze
alez ja juz zycie sobie zaczelam ukladac:) mam taki charakter ze lubie zemste i nie zadziera sie ze mna:) musi dostac za swoje, za duzo przez niego plakalam

Wg mnie ta pani powinna się dowiedzieć, szkoda tylko, że zrobisz to z zemsty, a nie z szacunku do tej kobiety. Ale skoro zdradza ją od tak dawna, to Dobrze, że ktoś otworzy jej oczy!

i tutaj znowu pasuje mój ulubiony cytat... zranione serce- milczenia ostrzem... tym zdziałasz najwięcej. a wina moja droga zawsze leży po obu stronach... my znamy jedynie część faktów przedstawionych przez Ciebie. złość wyładuj idąc na siłownię lub na kręgle... ale mu daj spokój...emocje opadną a Ty będziesz żałowała tego co zrobisz.

Gość płacze
do cholery on zdradzal ja ze mna!!! a 2 razy byla przypadkowa panienka, niepotrzebnie wypeplal, a jego kobietka za świetego go ma!!! klamal ja prawie po mistrzowsku, ale koniec zabawy , nie zamierzam sie z nim juz kontaktowac ale zniszcze mu na jakis czas zycie, nauczka musi byc

nie Tobie go osądzać ani otwierać oczy jego kobiecie. skoro ona nie widzi jego wad myślisz że kiedy Ty jej je pokażesz to je zobaczy???? może to wszystko odwrócić przeciwko Tobie. nie miałaś prawa robić mu zdjęć i nagrywać rozmów bez jego zgody.

Gość płacze
a on mial prwo bawic sie moimi uczuciami? wiedzial ze go kocham i wykorzystywal to, mial kochanke, przyjaciólke i pomocna dlon w jednym a ja mialam tylko łzy..... pewnie niech dalej uchodzi za swietego i wspanialego, i nierozumiem jak mozna go bronic????? jeszcze dzis po polnocy wysle maila, a rano zadzwonie do niej:) ona cos tam o mnie wie, podejrzewala cos wiec chetnie ze mna porozmawia:) koncze i zemsta bedzie:):):)

nie rozumiesz jak mogę go bronić??? ja nie rozumiem, jak możesz się w ogóle o to pytać. to Ty byłaś zaślepiona miłością i dawałaś się wykorzystywać skoro on zdradzał ją z Tobą. wiedziałaś że jesteś druga a mimo to w to brnęłaś i w tym trwałaś. a teraz kiedy on chcve być z tamtą nie masz godności żeby odejść. wybacz że tak to napisałam ale taka jest prawda moim zdaniem.

zwyczajnie nie możesz przełknąć tego że woli ją od Ciebie. ale zastanów się czy on jest wart tego Twojego poniżania? zabierzesz mu kobietę, zabierzesz mu przyjaciela. ok. a sobie? sobie zabierzesz godność i pokażesz mu tylko jak bardzo cierpisz. eh...myślę że to właśnie tym będzie. aktem Twojej słabości. pokazaniem jak Ci jest bez niego źle i jak bardzo Cię skrzywdził. i wiesz kto będzie wygranym? tak naprawde on bo nie ta to znajdzie sobie inna albo po jakims czasie ta mu wybaczy ale Ciebie to już nigdy na oczy nie bedzie chciał widziec. to jest moje zdanie.

Gość dziobalka ma rację

Gość huhulol
powiedz jej, powiedz, pozwolisz tej kobiecie uwolnic sie od takiego dupka. tak wlasciwie- zrobisz jej przysluge.

Gość kicia kicia mru
jak możecie pisać takie bzdury!!!! Masz prawo do takiej reakcji, zemsta jest słodka idaje ulgę i oczyszczenie... a dupkowi się nalezy!!! DOWAL MU..

Gość żonkażonkażonka
a mścij się, ja też tak zrobiłam, ale zemściłam się na kochance. Straciła pracę, szacunek u ludzi itd. bo chciała odebrać męża mnie i dzieciom ojca, ale ten ojciec i mąż niestety powiedział jej, że była od "seksu" a nie od kochania. Biedna straciła godność i faceta, którego kochała.

a facet \"biedny\" był zniewolony i nie wiedział, że nawet seks to zdrada :O

Gość no i co jak zemsta
smakuje??? pochwalisz się???

Gość płacze
a jakże:) zrobiłam to co zaplanowałam:) teraz pije winko:)

Gość brak godności
mam nadzieję, że to popijane winko jest wysokiej jakości... Bo wtedy jest to jedyna rzecz w tobie która ma jakąś jakość Panience nie przeszkadzało, że facet żonaty? To pretensje tylko do swojej głupoty i swojego egoizmu miej Głupia dziwka z ciebie :P

Gość płacze
och winko pierwsza klasa:) on nie był żonaty, oj biedny przyjaciel też już go olał:) własnie do mnie dzwonil pogrzebalam skurwiela!!! vczuje sie wspaniale:):):)

skoro czujesz się wspaniale to zmień pseudo.... a swoją drogą to i tak uważam że się pogrążyłaś w ten sposób... obyś nie wspomniała kiedyś moich słów. pozdrawiam...

Gość płacze
tak rozmawialam z nia:) baa ja sie z nia spotkałam, maila tez juz odczytała:) nie chce go znac, dodam ze z pracy dupek tez wyleci bo u niej w firmie pracowal, najlepszy przyjaciel jego tez dowiedzial sie co nieco:) a on dzwonil dzis do mnie - nie odebralam potem napisal" a ja ufałem ci bez granic" och jakie to przykre:) kwiaty na grobie wroga pachna upajajaca 🌼 a od miłosci do nienawisci jeden krok:)

Gość płacze - już nie
a przyjacielowi puknal żonke po pijanemu, wiedziałam o tym i dupka kryłam

Gość płacze - już nie
powiedziala ze jestem kawał suki i szmaty , a jak emocje jej opadły to stwierdzila ze dobrze ze jej powiedzialam, i ze jej to duzo "dziwnych" sytuacji wyjasnilo, i teraz ona tez mu odplaci:) kariere chłoptas ma zrujnowana juz:)

Gość płacze - już nie
wychodze sie zabawic:) winko juz wchodzi:P nie dajcie soba pomiatac kobitki:) gdybym odeszla bez slowa - to dopiero mialby satysfakcje na jaka glupia naiwna gaske trafil, a tak wie ze kobiety w zlosci nie maja litosci:) w milosci i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone:)

Gość brawo..
Uważam, że dziewczyna dobrze zrobiła. Niech pan mąż na drugi raz nie szuka rozrywek gdzie indziej. A zdradzana żona niech wie, z kim żyje.

Gość no to
dokladnie, az mi żal tego fagasa:P